הופעה של טיפקס היום בלילה בקיסריה. מישהו אולי יודע איפה בקיסריה? באיזו שעה? תודה.
L lulit New member 26/4/04 #1 ../images/Emo53.gif הופעה של טיפקס היום בלילה בקיסריה. מישהו אולי יודע איפה בקיסריה? באיזו שעה? תודה.
../images/Emo53.gif הופעה של טיפקס היום בלילה בקיסריה. מישהו אולי יודע איפה בקיסריה? באיזו שעה? תודה.
L lulit New member 26/4/04 #3 בד"כ כן, אבל השאלה אם גם הפעם לזה התכוון המשורר.. וגם אם כן, אז מתי? אין פרסום בעיתונים, כלום.
ס סאביבית New member 26/4/04 #4 אוי , שמעתי על זה משהו איזה ידידה של אחי קשורה לזה. נדמה לי שהוא אמר אמפי, אל תתפוס אותי במילה
L lulit New member 26/4/04 #5 לא תופסת.. רק לא מבינה, איך אי אפשר למצוא על הדברים הללו קצת מידע. למה כדי לברר דברים בארץ הזו תמיד צריך איזה קרוב משפחה בשב"כ? (תודה בכל אופן)
לא תופסת.. רק לא מבינה, איך אי אפשר למצוא על הדברים הללו קצת מידע. למה כדי לברר דברים בארץ הזו תמיד צריך איזה קרוב משפחה בשב"כ? (תודה בכל אופן)
ה המתגונן New member 26/4/04 #6 אלא אם כן הם מופיעים בבית הקפה שליד האמפי או בדן קיסריה..(אבל לא נראה לי שהם עדיין ירדו לרמה הזו.. לכן הימרתי על אמפי)
אלא אם כן הם מופיעים בבית הקפה שליד האמפי או בדן קיסריה..(אבל לא נראה לי שהם עדיין ירדו לרמה הזו.. לכן הימרתי על אמפי)