אני מחר צריך להגיע בשעה 4אחהצ

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo53.gifאני מחר צריך להגיע בשעה 4אחהצ

לבן גוריון 30 ברמת גן, כשאני מגיע מחיפה ברכבת . מהי הדרך הכי פשוטה להגיע
בבקשה תסבירו לי כמו מפגר , כי אין לי מושג באזור המרכז... אני מכיר את התחנות של הרכבת בת"א . הסבירו לי לרדת בארלוזרוב ולצאת על הגשר שמעל הרציף ליציאה (שהיא אינה ליד הכניסה או בכיוון הכניסה של התחנה) ולצאת אל ז'בוטינסקי ולקחת קו לבן גוריון שלא יהיה 65\67 .. אם תוכלו לעזור ולצרף תמונות ומפות אני אודה לכם
כמו כן ציינו כמה זמן לוקח מהירידה מהרכבת ועד שבערך אגיע לרחוב בן גוריון ..כדי שאדע איזה רכבת לקחת .

אוהד11

New member
עליך להגיע לרכבת ארלוזרוב (מרכז)

בבקשה תסבירו לי כמו מפגר , כי אין לי מושג באזור המרכז... אני מכיר את התחנות של הרכבת בת"א . הסבירו לי לרדת בארלוזרוב ולצאת על הגשר שמעל הרציף ליציאה (שהיא אינה ליד הכניסה או בכיוון הכניסה של התחנה) ולצאת אל ז'בוטינסקי ולקחת קו לבן גוריון שלא יהיה 65\67 .. אם תוכלו לעזור ולצרף תמונות ומפות אני אודה לכם
כמו כן ציינו כמה זמן לוקח מהירידה מהרכבת ועד שבערך אגיע לרחוב בן גוריון ..כדי שאדע איזה רכבת לקחת .
עליך להגיע לרכבת ארלוזרוב (מרכז)
לצאת מכיכר הרכבת ולחצות ברמזורים לתחנות ממול. משם לקחת קווים 64, 70 או 82 עד רחוב ז'בוטינסקי פינת בן גוריון ברמת גן, צומת המוכר גם בשם "צ. ד." (אם מגיע 166 תברר עם הנהג אם הוא מוריד נוסעים באותה תחנה. ברדתך בתחנה עליך לחצות ברמזורים ממול ולהמשיך לכיוון מערב ברחוב בן גוריון מרחק הליכה קצרה. הנסיעה אורכת בסביבות 20 דקות. בחזרה אפשר לקחת מרחוב ז'בוטינסקי לכיוון ת"א את הקווים 40, 51, 64 54, 68, 69, 70 או 82 ולרדת בדרך בגין (פ"ת) פינת ארלוזרוב ומשם לעבור לכיוון תחנת הרכבת. נסיעה טובה.

פיתרון יותר פשוט

פיתרון יותר פשוט
צא מתחנת הרכבת מאיפה שכולם יוצאים (לכיוון רח' על פרשת דרכים), תעבור את מסוף התחבורה הציבורית ותחצה את הכביש. תמצא שם 3 תחנות אוטובוס בצד השני של הכביש שהוא ממול לכביש הגישה לתחנה. כל מה שאתה בעצם צריך לעשות זה ללכת ישר עד שתגיע לצומת T ומולך כבר תמצא את התחנות. שם תיקח קו 82 או 64 עד לבן גוריון פינת ז'בוטינסקי. תוכל גם להרחיק עד לאולמי רסיטל הסמוכים ושם ליהנות ממבחר גדול יותר של קווים כמו 40, 68, 69, 50, 51, 70. שים לב, לאורך הדרך יש שלטי הכוונה של חברת "דן".

ישראל ב

New member
לפי השאלה שלך אתה בטח צריך להגיע

למשרדי תפוז. נכון? פשוט שאלו כאן את השאלה הזאת כל כך הרבה פעמים. ומה שאני מציע לך זה שתצא מתחנת רכבת ארלוזורוב תל אביב לדרך מנחם בגין (שנקרא פעם דרך פתח תקוה) יש מעבר תת קרקעי מהיציאה מתחנת הרכבת עד לתחנות האוטובוסים לכיוון פתח תקוה (זה בערך 5 דקות הליכה) ושם יש לך הרבה קווים שנוסעים לכיוון בני ברק ופתח תקוה ועוצרים בפינת בן גוריון. זה ממש כמה דקות נסיעה. לא הרבה. ומהתחנה שתרד זה 2 דקות ברגל.

פשששש, איך כולנו ענינו באותו זמן...

למשרדי תפוז. נכון? פשוט שאלו כאן את השאלה הזאת כל כך הרבה פעמים. ומה שאני מציע לך זה שתצא מתחנת רכבת ארלוזורוב תל אביב לדרך מנחם בגין (שנקרא פעם דרך פתח תקוה) יש מעבר תת קרקעי מהיציאה מתחנת הרכבת עד לתחנות האוטובוסים לכיוון פתח תקוה (זה בערך 5 דקות הליכה) ושם יש לך הרבה קווים שנוסעים לכיוון בני ברק ופתח תקוה ועוצרים בפינת בן גוריון. זה ממש כמה דקות נסיעה. לא הרבה. ומהתחנה שתרד זה 2 דקות ברגל.
פשששש, איך כולנו ענינו באותו זמן...
הנה מפה שתעזור בהתמצאות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה