אני בלחץ חייבת עזרה

פליאה 4

New member
../images/Emo53.gif אני בלחץ חייבת עזרה

החודש החלטנו לעשות הזרעה על מחזור טבעי בקיצור היום עשיתי אולטרסאונד והרופאה שלי אמרה לי שגודל הזקיק המוביל הוא 19 וביום א' נבדוק מה קורה בתקוה שעדיין הוא לא בייץ ואז נעשה הזרעה ואני מאוד מפחדת ובלחץ מזה שלא אבייץ מה עושים? עזרו לי בבקשה

פליאה 4

New member
תיקון - אני לא רוצה לבייץ לפני יום

ראשון מה עושים כדי לא לבייץ לפני כן אתם חייבים לעזור לי

דנה 3 3

New member
ביוץ

לא ידוע לי שיש לך אפשרות לעקב ביוץ. נראה לי הכי בטוח לקיים יחסים במשך סוף השבוע. אני מבינה שאם הזרע ממש גרוע, אין לזה הרבה סיכוי, אבל שמענו פה על כל מיני ניסים שקרו עם זרע גרוע.

פליאה 4

New member
הזרע אצלנו בכלל לא גרוע הבעיה אחרת

פשוט עדיין לא טבלתי במקוה אם היינו מותרים כלל לא הייתי בלחץ תודה בכל אופן

פּוֹנְג

New member
זה באמת נשמע היה מוזר

בכל מקרה בדרך כלל יש אפשרות למנוע ביוץ על ידי מדכאים למניהם אבל אם לא קיבלת, אז כבר כנראה לא יהיה לך ממי לבקש אלא אם את יכולה מחר להתקשר לרופא שלך ולרוץ לקבל ממנו מרשם.

פליאה 4

New member
היא אמרה לי שכבר מאוחר לקחת

הצעתי לה לקחת צטרודייד והיא אמרה שזה לא יעזור

אני לא מבינה בדיני מקווה, אבל

את לא יכולה לעדות מקווה מחר על הבוקר? ואז לקפוץ למיטה ולא לצאת ממנה? לא ברור לי... בהצלחה

פליאה 4

New member
לצערי ממש לא שוחחתי עם הרופאה שלי

וקבענו למחר בדיקת דם וכנראה שאם הביוץ יהיה לפני המקוה נעשה הזרעה בכל אופן בדרכים המותרות ולא המקובלות

תמר27

New member
ובדיקות דם ?

יש לך תוצאות של בדיקות דם מהיום? מה ה- LH ?

פליאה 4

New member
עידכון מהשטח - תחזיקו אצבעות../images/Emo45.gif|כ

עשיתי היום בדיקות דם והתוצאות הם: LH-109.6 פרוגסטרון 6.4 E2 109.2 תחזיקו לי אצבעות שלא אבייץ לפני שבת שבת שלום לכולם ובשורות טובות אמן.

תמר27

New member
רגע רגע רגע

ה- LH מעיד שאת ממש ממש מהתחלת תהליך ביוץ. את לוקחת בסוף צטרו או לא ???? כי אם לא - אז נראה לי שהזרעה ביום ראשון זה מדי מאוחר.

hyb

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מספיק אצבעות? שיהיה המון בהצלחה

פליאה 4

New member
עידכון נוסף לפעמים האסימון נופל מאו

מאוחר בשבת אמרתי לבעלי שחבל שלא עשינו ביום ו' את ההזרעה וכך היה יותר טוב כי עדיף שהזרע יהיה לפני הביצית בכל אופן הלכנו בערב לעשות הזרעה הרופאה אמרה לי שעדין לא כדאי להספיד אולי יהיה סיכוי אז תמשיכו להחזיק לי אצבעות עדיין בערך שבועיים אני מקוה שזה לא יכאב ותודה למי שהחזיקה עד עכשו שבוע טוב ובשורות טובות אמן

למעלה