איך להגיעה??

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo53.gif איך להגיעה??

איך להגיעה??
היי לכולם, אני צריך להגיע לבקום בתל השומר ביום ראשון. משהו יכול לעזור לי להגיע לשם מצפון ת"א? הקווים שקרובים אלי ועומדים לרשותי: 21,24,48,47,40,42. תודה לכולם!

יצחקA

New member
כך אפשר להגיע לבקום אבל אולי מישהו

איך להגיעה??
היי לכולם, אני צריך להגיע לבקום בתל השומר ביום ראשון. משהו יכול לעזור לי להגיע לשם מצפון ת"א? הקווים שקרובים אלי ועומדים לרשותי: 21,24,48,47,40,42. תודה לכולם!
מכיר דרך יותר קצרה: כך קו 21, 24, 47, 48 לכיוון מסוף כרמלית. רד בתחנה של פינת הרחובות אבן גבירול - ארלוזרוב. החלף לקו 55 (קוים). ניתן להגיע בקוים 40 ו 42 ולעלות לקו 55 בתחנה של רכבת - מרכז. סע לכיוון מסוף רימון ורד בתחנה של פינת הרחובות שד' אהרון קציר - מנדס. החלף לקו 2 וסע עד שתראה את לשכת הגיוס, שם תבחין בחיילים רבים וכל החיילים שיהיו באוטובוס יירדו ממנו. בהצלחה!

תודה רבה

מכיר דרך יותר קצרה: כך קו 21, 24, 47, 48 לכיוון מסוף כרמלית. רד בתחנה של פינת הרחובות אבן גבירול - ארלוזרוב. החלף לקו 55 (קוים). ניתן להגיע בקוים 40 ו 42 ולעלות לקו 55 בתחנה של רכבת - מרכז. סע לכיוון מסוף רימון ורד בתחנה של פינת הרחובות שד' אהרון קציר - מנדס. החלף לקו 2 וסע עד שתראה את לשכת הגיוס, שם תבחין בחיילים רבים וכל החיילים שיהיו באוטובוס יירדו ממנו. בהצלחה!
תודה רבה
מישהו מכיר דרך יותר קצרה?? רתם?? אנדי??

איליה.

New member
קו 70 מגיע מספיק קרוב.

שוב תודה אוהד
אני חייב לקחת את קו 2?,קו 70 לא מגיע מספיק קרוב לי?
קו 70 מגיע מספיק קרוב.
כשאני נוסע לבקום, אני פשוט יורד במסוף תל השומר, שער הבסיס נמצא ממש ליד, אז אני נכנס לבסיס והולך כמה דקות ברגל.

אוהד11

New member
אם אתה צריך לבסיס תה"ש אפשר

קו 70 מגיע מספיק קרוב.
כשאני נוסע לבקום, אני פשוט יורד במסוף תל השומר, שער הבסיס נמצא ממש ליד, אז אני נכנס לבסיס והולך כמה דקות ברגל.
אם אתה צריך לבסיס תה"ש אפשר
להיכנס כמו שכתב איליה. אם אתה צריך ללשכת הגיוס צריך קו 2. כמובן שאפשר להגיע דרך הבסיס ברגל, אבל אינני יודע מה ההוראות של ה- ש.ג.

אורי404

New member
עוד "רעיון".

איך להגיעה??
עוד "רעיון".
יש את קו 618 של "אגד" שנוסע מצפון תל אביב מצומת הכפר הירוק (ליתר דיוק, הוא יוצא מנתניה), בדרך משה סנה, ממשיך שם ליד שכונת צהלה ורמת החייל, ליד חניון "דן" ו"צ.ד. בני ברק", ומגיע לביה"ח תל השומר. משמה זה דקות הליכה.

618 נוסע גם דרך בני ברק

עוד "רעיון".
יש את קו 618 של "אגד" שנוסע מצפון תל אביב מצומת הכפר הירוק (ליתר דיוק, הוא יוצא מנתניה), בדרך משה סנה, ממשיך שם ליד שכונת צהלה ורמת החייל, ליד חניון "דן" ו"צ.ד. בני ברק", ומגיע לביה"ח תל השומר. משמה זה דקות הליכה.
618 נוסע גם דרך בני ברק
וזה טיול שנתי ורק בשעות מסויימות, אכלתי אותה פעם כהוגן עם האוטובוס הזה יותר אני לא מתקרבת אליו.

אורי404

New member
אבל גם הקווים האחרים לא כל כך

618 נוסע גם דרך בני ברק
וזה טיול שנתי ורק בשעות מסויימות, אכלתי אותה פעם כהוגן עם האוטובוס הזה יותר אני לא מתקרבת אליו.
מהירים, ואולי זה עדיף לו, כי זה נסיעה באוטובוס אחד בלבד.

אבללתשומת לב, לבדוק שעות נסיעה

מהירים, ואולי זה עדיף לו, כי זה נסיעה באוטובוס אחד בלבד.
אבללתשומת לב, לבדוק שעות נסיעה
מראש, אחרת באמת חבל על הזמן, לדעתי 618 ממש לא מומלץ מנסיון

ארזS

New member
איל, תלוי מאיפה בצפון תל אביב

איך להגיעה??
אתה צריך להגיע. יש לך את קו 64 של דן לאורך רח' ארלוזורוב (מדיזנגוף עד לתחנת הרכבת) והוא מגיע למסוף האוטובוסים בתל השומר שזה ממש ליד הכניסה לבקו''ם.

תודה לכולם!

אתה צריך להגיע. יש לך את קו 64 של דן לאורך רח' ארלוזורוב (מדיזנגוף עד לתחנת הרכבת) והוא מגיע למסוף האוטובוסים בתל השומר שזה ממש ליד הכניסה לבקו''ם.
תודה לכולם!
עכשיו אני הולך ביי ויום טוב

חזרתי הביתה בשלום!

תספר איך נסעת בסופו של דבר...
חזרתי הביתה בשלום!
איך נסעתי?,אז ככה בבוקר חבר שלי הסיע אותי אז היה לי מאוד נח. ובחזרה לקחתי קו 2--->קו 70 (אדומה! 7387 נדמה לי)--->קו 40 (405 נהג קצת חמום מח)--->כרטיס מעבר לקו 3. אז היה נחמד ומטיש ותודה לכוווולם שעזרו לי לחזור בשלום :)

9108701

New member
אייל 7385 או 81 זה בטוח

חזרתי הביתה בשלום!
איך נסעתי?,אז ככה בבוקר חבר שלי הסיע אותי אז היה לי מאוד נח. ובחזרה לקחתי קו 2--->קו 70 (אדומה! 7387 נדמה לי)--->קו 40 (405 נהג קצת חמום מח)--->כרטיס מעבר לקו 3. אז היה נחמד ומטיש ותודה לכוווולם שעזרו לי לחזור בשלום :)
אייל 7385 או 81 זה בטוח

מצב
הנושא נעול.
למעלה