כך אפשר להגיע לבקום אבל אולי מישהואיך להגיעה??![]()
היי לכולם, אני צריך להגיע לבקום בתל השומר ביום ראשון. משהו יכול לעזור לי להגיע לשם מצפון ת"א? הקווים שקרובים אלי ועומדים לרשותי: 21,24,48,47,40,42. תודה לכולם!
תודה רבהכך אפשר להגיע לבקום אבל אולי מישהו
מכיר דרך יותר קצרה: כך קו 21, 24, 47, 48 לכיוון מסוף כרמלית. רד בתחנה של פינת הרחובות אבן גבירול - ארלוזרוב. החלף לקו 55 (קוים). ניתן להגיע בקוים 40 ו 42 ולעלות לקו 55 בתחנה של רכבת - מרכז. סע לכיוון מסוף רימון ורד בתחנה של פינת הרחובות שד' אהרון קציר - מנדס. החלף לקו 2 וסע עד שתראה את לשכת הגיוס, שם תבחין בחיילים רבים וכל החיילים שיהיו באוטובוס יירדו ממנו. בהצלחה!
קו 40 עד בן גוריון (צ. ד.) ומשםתודה רבה
מישהו מכיר דרך יותר קצרה?? רתם?? אנדי??
שוב תודה אוהדקו 40 עד בן גוריון (צ. ד.) ומשם
קווים 7ת, 64 או 70 עד תה"ש וקו 2 עד לשכת הגיוס.
קו 70 מגיע מספיק קרוב.שוב תודה אוהד
אני חייב לקחת את קו 2?,קו 70 לא מגיע מספיק קרוב לי?
אם אתה צריך לבסיס תה"ש אפשרקו 70 מגיע מספיק קרוב.
כשאני נוסע לבקום, אני פשוט יורד במסוף תל השומר, שער הבסיס נמצא ממש ליד, אז אני נכנס לבסיס והולך כמה דקות ברגל.
עוד "רעיון".איך להגיעה??![]()
היי לכולם, אני צריך להגיע לבקום בתל השומר ביום ראשון. משהו יכול לעזור לי להגיע לשם מצפון ת"א? הקווים שקרובים אלי ועומדים לרשותי: 21,24,48,47,40,42. תודה לכולם!
618 נוסע גם דרך בני ברקעוד "רעיון".
יש את קו 618 של "אגד" שנוסע מצפון תל אביב מצומת הכפר הירוק (ליתר דיוק, הוא יוצא מנתניה), בדרך משה סנה, ממשיך שם ליד שכונת צהלה ורמת החייל, ליד חניון "דן" ו"צ.ד. בני ברק", ומגיע לביה"ח תל השומר. משמה זה דקות הליכה.
אבל גם הקווים האחרים לא כל כך618 נוסע גם דרך בני ברק
וזה טיול שנתי ורק בשעות מסויימות, אכלתי אותה פעם כהוגן עם האוטובוס הזה יותר אני לא מתקרבת אליו.
אבללתשומת לב, לבדוק שעות נסיעהאבל גם הקווים האחרים לא כל כך
מהירים, ואולי זה עדיף לו, כי זה נסיעה באוטובוס אחד בלבד.
איל, תלוי מאיפה בצפון תל אביבאיך להגיעה??![]()
תודה לכולם!איל, תלוי מאיפה בצפון תל אביב
אתה צריך להגיע. יש לך את קו 64 של דן לאורך רח' ארלוזורוב (מדיזנגוף עד לתחנת הרכבת) והוא מגיע למסוף האוטובוסים בתל השומר שזה ממש ליד הכניסה לבקו''ם.
תספר איך נסעת בסופו של דבר...תודה לכולם!
עכשיו אני הולך ביי ויום טוב
חזרתי הביתה בשלום!תספר איך נסעת בסופו של דבר...
אייל 7385 או 81 זה בטוחחזרתי הביתה בשלום!
איך נסעתי?,אז ככה בבוקר חבר שלי הסיע אותי אז היה לי מאוד נח. ובחזרה לקחתי קו 2--->קו 70 (אדומה! 7387 נדמה לי)--->קו 40 (405 נהג קצת חמום מח)--->כרטיס מעבר לקו 3. אז היה נחמד ומטיש ותודה לכוווולם שעזרו לי לחזור בשלום![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.