איך הופכים ידיד לחבר

Staring Girl

New member
../images/Emo53.gif איך הופכים ידיד לחבר../images/Emo35.gif

אני מרגישה שאני מתאהבת בידיד מאוד טוב שלי. כשאנחנו מבלים לבד אני מרגישה הרבה פעמים שגם הוא בעניין, אבל אני לא בטוחה ב 100%. איך אפשר לגשש ולבדוק את העניין בלי להרוס את הידידות?

שלום

נסי לתת לו יותר אהבה מתמיד. עשי לו יותר מעשים טובים ואמרי לו יותר מלים טובות. אז יחוש באהבתך, ואולי הקשר יתחזק. ככל שהוא נחמד ונעים אליך בהתנהגותו, הוא כנראה רוצה יותר קשר אתך.

יש אינסוף אפשרויות../images/Emo28.gif

אבל לא נסבך אותך . תקשיבי היטב: גם אם לא תעשי כלום , יקרה מה שאת רוצה מכיוון שהאנרגיה שלך בקשר השתנתה והוא ירגיש ממך דברים חדשים ועקב כך גם התנהגותו תשתנה. המשך הוא קל כי אתם קרובים עברתם יחד לא מעט בהצלחה

../images/Emo13.gif כן, אה ../images/Emo35.gif

אצל גברים זה עד כדי כך פשוט... בכיוון ההפוך זה לא עובד. הקאץ' הוא שאם הוא לא מאוהב בה, הם יהפכו רק ליזיזים, לא לבני זוג.

אי אפשר

ידידים לא אמורים להתאהב אחד בשני. אם הם מתאהבים כנראה יש שם משהו אחר, לא שזה רע פשוט זאת לא ידידות. אם את רוצה להישאר ידידה שלו אז תנסי למתן את הקראש שיש לך עליו, אם לא תצליחי את דיי בבעיה כי קשה להיות ידידים של מי שאוהבים. תהיה לו חברה ואת תקנאי וכל מה שמתווסף לזה.

לא אמרתי שזה לא בסדר

הרעיון שזוג ידידים הופך לזוג הוא מקסים בעיניי. אבל אם נהיה מצב שיש רגשות רומנטיים רק מצד אחד הוא דיי מרגיז ולא נוח. אני אישית עם ידידיי לא מתערבבת, לא רומנטית, ריגשית או מינית.

The Lonely Lion

New member
פשוט יש להשתמש במספיק אלכוהול. ../images/Emo3.gif

זה בהחלט כואב... "אתה יקר לי כמו אח!"

RieM

New member
לא הכל בטוח בחיים

לפעמים צריך לקבל מצבים של חוסר ודאות ולזרום איתם.

הצתה מאוחרת או צינית

כי הקו מחשבה, הבדיחות,וסגנון הכתיבה גורמים לי כמעט לחשוב שיש פה כמה משתמשים שהם אותו אדם. בכל מקרה אני לא חושב כמו מושבת המשובטים

לא

זה רק בגלל שאתה לא קורא את הפורום מספיק זמן שזה נראה לך ככה. כולם כותבים שונים. אם תקרא מספיק זמן תוכל כבר לחקות את כל אחד מהכותבים פה.

למעלה