איזה ויטמין A+D כדאי לקנות ?

../images/Emo53.gif איזה ויטמין A+D כדאי לקנות ?

כלומר - של איזה יצרן? הדילמה שלי נובעת מהחשש שהברזל יעשה לנמרודי עצירות והוא גם ככה סובל מיציאות מועטות וגזים שגורמים לו לאי שקט ... האם אתם מכירים איזשהו ברזל עדין שלא משפיע על היציאות?! HELP אנחנו צריכים להתחיל מחר כי נמרוד מחר בן חודש... תודה מראש על העזרה,

../images/Emo105.gif

ויטמין AּD לא אמור לגרום לעצירויות, מה גם שנותנים 2 טיפות בלבד.

אזהרה../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif A+D של ויטאמד

הויטמין הנ"ל- שנמכר לשימוש לתינוקות, הוא על בסיס שמן בוטנים!!!!! הוא נחשב מאוד אלרגני ולא בטוח לשימוש! בעלי קנה אותו, ולמזלי (משעמום....) קראתי את הרשום על האריזה. למחרת טילפנתי לרופא ושאלתי אותו אם זה בסדר לתת לאופק ויטמינים על בסיס שמן בוטנים והוא אמר שזה לא בסדר בכלל- שטוב ששמתי לב- ובשום אופן לא לתת לה!!!! (ואם זה מעניין- אנחנו נותנים A+D אקוויטול)

kby

New member
אוי ואבוי, עכשיו נלחצתי

נראה לי שזה זה שאנחנו משתמשים בו... אם לא קרה כלום זה בסדר? תספרי לי איך הוא נראה כדי שאני לא אאלץ לרוץ עכשיו ומיד הביתה לבדוק.

ואחותך הייתה אומרת על זה...

ברזל - של טיפטיפות...לעומר זה בכלל לא עושה עצירות, ההיפך... A+D אנחנו לוקחים של ויטאמד...קצת מעצבן, כי הטפטפת קבועה בבקבוק, ועד שיוצאות להן שתי הטיפות כבר צהריים... (אנחנו לוקחים עם הפירות, אחרי שנת הבוקר, וכך לא שוכחים, אבל לכם הפירות מוקדמים עדיין, אז עם כפית פצפונת ישר לפה).
לנימנימ, ו
לאמא...
אליי

שלום לך אחותי...../images/Emo23.gif

מה קוררררררההההההה? סיוט החורף הזה, בבוקר היינו צריכים להוציא את נמרוד לחיסון בתוך הבלאגן של המבול (איפה נח כשצריך אותו?!) וכשחזרנו הביתה גילינו שכל המתחם של החדרים מוצף כי המרזב סתום והקבלן הכשרוני לא עשה שיפוע במרפסת... טוב, הכל מאחורי, תודה לאל שהבעל היה איתי! שימי לב לתגובה של היידי אור לגבי A+D של ויטאמד.... תנשקי את עומריקו שלי חזק חזק, אל תשכחי להחזיר לי תשובה על האסידופולוס נשיקות אחותך הקטנה

michal@gal

Active member
מנהל
A+D במים

אלה שקונים בקופ"ח הם בתוך שמן, ונורא קשה לטפטף אותם. בבתי מרקחת פרטיים אפשר להשיג גם ויטמינים A+D במים, ואז הרבה יותר קל לטפטף אותם, וגם פחות מכתים אם נשפך על הבגדים.

למעלה