אביזר למסיבת חנוכה

sheshe1

New member
../images/Emo53.gif אביזר למסיבת חנוכה

במסיבת חנוכה אצלי יש שיר על חנוכיה ונרות שבכל פעם עושים פווו ומכבים נר אחד. זו פעילות הורים ילדים כאשר ההורים צריכים ללבוש כפפות לבנות (והן צריכות לזהור באור אולטרה סגול). הבעיה היא שהכפפות שחשבנו לתת להורים- לא זוהרות באולטרה
למישהי יש רעיון אחר? בבקשהההההה, זה ממש דחוף!!

זרה 38

New member
תני לכל הורה גם

דבקיות זוהרות. ובזמן קצרצר כל הורה ידביק על הכפפה הלא זוהרת שלו- דבקית זוהרת על כל אצבע. זה נשמע לי יותר פשוט מלהתחיל לתפור או להדביק משהו שמגיב לאולטרה סגול לכך וכך הורים כפול תשעה נרות... מקווה שיסתדר לך

sheshe1

New member
תודה זרה, אני אשמח לשמוע רעיונות

נוספים. בבקשהההההההה

ג י נ ה

New member
מה לגבי מטפחות משי צבעוניות

אני יודעת שהן זוהרות באולטרה סגול, אולי תצתרכי לשנות את הקונספט אבל הנושא הוא על חנוכיה ונרות - והמטפחת תשמש לשלהבת של הנר אפשר להטמין את המטפחת בתוך כפות הידיים כשהן סגורות וההורה מרים את ידיו הסגורות מעל ראשו וכשהילדים יעשו פו- פשוט ההורה יפתח את ידיו והמטפחת תתגלה

sheshe1

New member
תודה לכן, אבל זה שיר שבכל פעם

שהילדים עושים פוווו, ההורה צריך להוריד אצבע אחת (כי נר אחד כבה), ואז בבית השני עוד נר כבה וכו'... לכן אני צריכה את האצבעות- מכאן נובעת הבעיה שלי

שתי עצות

א. להחליף את השיר
ב. הרבה עבודה אבל בכ"ז: אצבעונים מבריסטול לבן, ההורים בכל פעם יורידו אצבעון אחד. אצבעונים הכוונה לגליל פשוט. אני באופן אישי גם לא אוהבת כפפות לילדים. הלוגיסטיקה יותר מידי מסובכת.

למעלה