סקסיית

New member
אבל אבל אבל....../images/Emo10.gif

אני חיבקתי אותך במים... ואפילו נישקתי אותך! לא?!

היה כיףףףףףףףףףף

כולם כבר הזכירו את כולם לי לא נשאר מה לומר חוץ מזה שמאוד נההנתי ורק לשאול את ההוא עם הכיווץ התמידי מה שלום הכתף?

החורזת**

New member
ורק אני הפסדתי../images/Emo7.gif

נאלצתי להיעדר בשל דלקת מטופשת. מקווה שבפעם הבאה כבר אהיה במצב להצטרף אליכם. (והתגובה הקודמת נשלחה בטעות לפני שסיימתי לכתוב)

maya 25

New member
היה כיף לא נורמלי!

שמחתי לראות את כל מי שבא אתמול ומי שלא נכנס למים===> הפסיד תרתי משמע..... אני אישית נורא נהניתי אך לצערי פצעתי מבלי להרגיש אצבע ברגל שלי כנראה שנחתכתי מאבן אז להבא צריך להיזהר מהדברים הללו.... אוהבת,
מאיה

צביקוש21

New member
כמו שאמרתי...חבל שלא באתי...

בכל אופן היום אני הולך לים בלילה.. לשחיה לילית שקטה ונעימה.. וכמו שצינתי בשירשור שפתחתי אשמח מאד אם עוד אנשים מהפורום יבואו

היה פשוט מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת מאוד מאוד נהניתי במיוחד בחלקים מסוימים של הערב ומי ששמע את "הרעשים" שיצאו לי מהפה בטח הבין כמה נהניתי....
בהזדמנות זאת אני יגיד ליונית אפילו שאין לה מחשב כרגע שאני מתה עליך מותק את פשוט מלכה
נהניתי לראות כל אחד ואחד מכן בלבוש מינימלי וכמובן את השוואות השוקולד ווניל בתוך המים (סקסית פייר זכית רק לא נעים לי להודות עדיין)
ותודה על המחמאות על הבגד ים זו לא אני זו המעצבת אז אני באמת אוהבת את הבגד ים למרות שהוא גורם לי לבדוק כל הזמן שהכל מסודר ונמצא במקום ויש מי שתפס אותי במעשה
מלאך הוא קורא לעצמו עללללק... שתהיה שבת נפלאה

סקסיית

New member
הייתה תחרות?../images/Emo12.gif

כאילו מה לא היה ברור?! אני תמיד מנצחת בתחריות כאלו (עוד לא החלטתיאם זה לצערי או לשמחתי
). בכל אופן היה מאוד יפה השוקו וניל! והבגד ים הוא רק בגד.... מי שבפנים עושה אותו!
אוהבת

../images/Emo9.gif תודה יפתי ../images/Emo25.gif

ואת יכולה חופשי לשמוח יש לך על מה!!! ואני מודיע בזאת מראש חגיגית שוב אני רוצה מפגש עם שמש יוקדת עלי (כזאת שאור ודייב יציעו לי למרוח עלי קרם שיזוף וזו לא תהיה בדיקה...) אז קדימה סקסיית יקירתי לעניינים אני השבוע בחופש (יומיים!!
)גם רביעי וגם חמישי סומכת עליך לארגן משהו..

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifת ו ד ה

מצטרפת בשמי ובשם חבריי הצ'אט שיקגו, ליטלי וחתולת הבית לתודות על המפגש המהנה אמש.... היה כייף לשוב ולפגוש את כולכם, את החדשים והוותיקים, את כל אותם פנים שמזמן לא ראינו, לצערינו, ואתמול זה רק הוכיח, כמה התגעגענו... היה כייף לראות את כל הנימפות יוצאות יחד בשורה מהים... האווירה הקסומה, הרוח... ההנאה לראות את יונית עוסקת במסג'ים כל הערב....
הביחד.... היה כייף תודה, מאוד נהנייתי למרות שישבנו מרחוק.. מקווה למפגשים נוספים שכאלה עם יותר אנשים מהצ'אט ומהפורום בכלל... מצפה לראותכם בקרוב..

חה חה חה

טוב זה ברור למה לא? כי.... כי... אני כזו "קטנה" .... יקירתי לעומתך, אני כן ראיתי אותך, ונהנייתי להביט בך, ביופיך, ובהצלחתך...
כל הכבוד לך יקירתי...

סקסיית

New member
תמיייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo2.gif

לא ראיתי לך.... ואני ממש בעילוב מעצמי שלא יצאתי להגיד לך שלום... אני לא מבינה אותך, לא יכולת להיכנס למים לקרוא לי החוצה?
חחחחחחחחחחחחח אני כל כך שמחתי לדעת שבאת - אפילו שלא ראיתי לך, בעיני רוחי את תמיד איתנו יקירתי המקסימה! אוהבת

|../images/Emo25.gif

דרך אגב
יש כתבה היום בעיתון ת"א שהחוף הכי מזוהם בת"א זה חוף הדתיים ש... מרוחק רק במקצת מהחוף שלנו. אז קבלי את אהבתי תמיד אבל תמיד מהחוף.....

T HE SAINT

New member
לא בא יותר לים !!!!!../images/Emo46.gif

אז מה היה לנו שם........? צחקו עליי, ירדו עליי, הסתבטו על מידותיי (הטרומיות), פרקו לי את הכתף, הכריחו אותי לעשות מסאז', הטביעו אותי וחבטו באחוריי. אה שכחתי- גם איזה גבר נדלק עליי...... בטח שכולכן נהניתן......... ואגב לינוי : בקור דברים כן מתכווצים- זה ביומכניקה !!!!! אז שמחתי לראות את כולם ובפעם הבאה אני בא רק בתנאי שאני עוטה על עצמי שריון או לחילופין כולכן באות עם ידיים קשורות !!!!! אוהב אתכן
דייב

למעלה