סקסיית

New member
יקירתי, אני עצובית...../images/Emo10.gif

הרגשת לא טב? מה קרה? אני מקווה שהכל טוב וששנת לילה טוב עשתה את ההבדל. בכל אופן, הפתעת אותי בהגעתך (למרות שאמרת שלא תגיעי
) והיה נעים לי לשחות לצדך.... תרגישי טוב
חני

gallish

New member
תודה על הדאגה יקירותיי

היה לילה לא קל.... אבל עכשיו יותר טוב וזה מה שחשוב
סופשבוע נפלא

unknown lady

New member
שמחה לשמוע שנהנתן../images/Emo24.gif

באמת התאכזבתי שלא יצא לי להגיע ולראות את כולן
אבל אני מניחה שהזדמנויות עוד יצוצו

ג'ימלייה..היי, ג'ימלייה הייי הייי !

בוקר טוב נבחרת השחיינים של הפורום וכמו כן נבחרת המעודדים שבאו לתמוך, לפרגן, ולחזק את ידי המשתכשכים!!! במעמד זה רציתי להודות בזאת ל...<מוציאה רשימה מהכיס>: אנשי הצפרדע (צפרדעית לא את, חכי תורך יבוא)- מאיל'ה שדפקה אתמול בכורה עם הבגד ים החדש שלה, חניל'ה שנתנה אותה במופע סטרפטיז לעיוור על הטרקטור, אודליה שלא ביישה את המין הנשי ונתנה אותה בSHOW של WWF במים! מורלי ששיחקה אותה עם הספונטניות והטבילה במים, דייב ש...המממ.. משום מה היה היחיד שהיה לו כל הערב "קר", יוסי שצריך ללמוד גאוגרפיה דחוף (טורקיה זה לא שםםםם), ענתי שיצאה מהר מהמים מפאת בעיות עם כרישים, מאיה שהפעם הגיעה לא רק בשביל לשבת על החוף (אחלה קעקוע!!), שיק שהפגין יכולות פיזיות בהרמה של שתיים, צפרדעית שדאגה לי להסתחרר (לא סגורה אם זה בגללך או בגלל היין), סוזי בעלת בגד הים של המאה, אור ויונית שנתנו אותה בקאמבק , דרים, תמי,גליש, שמנת, מלאה בגוף ובנפש, ליאור, נטע והשיכור , ציפי, מאמנת ואליקו, מקסי ויוגי, מיכלי, ואנשי הצ'אט שקפצו לגיחה. ח"ח למי שהביא את עוגת השוקולד של ריץ' והבורקסים
אה כן...וגיל.. אם אתה במקרה נכנסת לקרוא את הפורום...לא, אני לא באה לים והמבין הבין.... סופ"ש מהנה !

ויק1

New member
לינוי אני ברוגז ../images/Emo10.gif מה אני עז

למה אותי לא הזכרת הא
אני בעילוב ממך

שיט שיט שיט שיט!!!

כן זכרתי אותך, אבל תוך כדי כתיבת ההודעה כבר התבלבלתי עם כל השמות ולכן ברחת לי... אז הנה... ויקו'ש, תודה שהגעת אתמול, היה כיף לראות אותך (רק חבל שלא נכנסת איתנו למים) איך זה בתור הודעת תודה פרטית משלך? איזה V.I.P את

ויק1

New member
בתור הודעה פרטית זה גדול

את אלופה ועל כך אני כבר שולם ושולחת לך
וגם
ולא לבזבז את השבת בשינה
שתהיה לך אחלה שבת

סקסיית

New member
התעוררת יפתי?!!../images/Emo24.gif

ושככחת גם... ללינוי שהביאה סטריפטיז במים והתפלאה למה יוסי הרים אותה אח"כ...
ואני לא עשיתי סטריפטיז לנהג העיוור - הראיתי לו מה זה חוטיני.... וחוץ מזה אם הוא היה נוסע קצת עקום.... הממ.......... בואי רק נגיד שאני לא ישבתי על כסא צהוב בקו הנסיעה שלו...

יקירתי, אני במשרד מ9 בבוקר!!!!

בורחת מפה ב13:00 והולכת לחרופ את כל שישי עד הערב! חחח ולגביי ה"כסא הצהוב"... לא חבל???? אני מאמינה לו שהיה לו קר . למה לסכן חיי אדם מוגבל בסנטימטרים (גם להם מגיע לחיות, לא?)

סקסיית

New member
אני אסתכן בתשובה,

למרות שיש לי הרגשה שכשהוא יתעורר יהיה כאן "היי היי טריליליי".... אבל את צודקת... וכמו שאמרנו פעם בסיני "לא מוותרים על אף סנטימטר", להבדיל מליוני הבדלות...
. ולמה את רעה לגיל - מה עם איזה טלפון בקופסאת הסיגריות?....חחחחח

סקסיית

New member
גם ממני תודה לכולכם!../images/Emo24.gif

לכל החברות והחברים הנפלאים - תודה שבאתם! למרות שאת חלקכם לא ראיתי בגלל היותי שקועה במים רוב הערב... אני מודה לכם בכל זאת שהגעתם... תודה ו-
לכל אחת ואחת --- ויק1 אני חייבת לך פיצוי ... בפעם הבאה! ולכל הדולפינים ונמפות המים היפות שהיו איתי במים כל הערב, תודה! אני פשוט חולה על ים, בוקר, צהריים וערב... אין כמו ים תמיד! אמנם היה מעט קריר, אבל שבוע הבא צפוי שרב... וחוץ מזה... אפשר מפגש בלי להיכנס למים גם! מכיוון שדרים כבר פירטה את כולם.. לא אחזור. תודה מיוחדת לטרמפ שהחזיר אותי הביתה...
אמנם רק ב- 5:30 נגע ראשי בכר - אבל היה שווה הכל.... ולכולכם
. אוהבת וכבר מחכה לפעם הבאה חני

ויק1

New member
תודה לכולכם על ערב מהנה

חזרנו יפות וזוהרות מהחתונה של חולת הגה היישר לחוף הים ולבריזה הנושבת ולאנשים המקסימים שהיו בחוף. לגליה היקרה שוב מזל טוב ליום הולדתך -
לכל מי שהיה שם וראינו והיו גם כאלה שלא ראינו מכיוון שלא יצאו מהים אפילו להגיד לנו שלום
סקסיית עכשיו הפיצוי שאת חייבת לי הוא כפול ומכופל -
היה כיף לפגוש את כולכם שוב ולהנות מרוח הגלים ומהשלווה. סוף שבוע מקסים לכולכם -

היי לכולם... בוקרררררר

היה לי כיף בחברתכם אתמול... למרות שהיא היתה יחסית קצרה... טוב מה לעשות היו אילוצים וגם אני מחכה לפעם הבאה....

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

כל התודות כבר נאמרו <זה מה שקורה כשקמים מאוחר
> אבל אוסיף גם את שלי נהניתי מן הרגע הראשון ועד האחרון, על החוף ובמים <וגם בדרכים בזכותה של מיכלי
>. תודה על רגעים יפים ומחוייכים
אוהבת, מיה

צפרדעית

New member
ואללה היה כייף

<זה בכלל פוליטקלי קורקט להגיד פה שם של פורטל אחר?
> אז נכון, אני הייתי בין יושבי החוף, אבל הבריזה, אוי הבריזה... החברה נעימה, היין, הבירה והרוח עשו את שלהם. נהנתי חברים/רות שלי ובפעם הבאה גם אני נכנסת למים! אגב, מישהו במקרה אסף אליו את פותחן הבקבוקים שהשארתי על החוף? צפרדעית <שמבטיחה לעשות רגליים לפעם הבאה>

צביקוש21

New member
חבל שלא יכולתי לבוא... הפסדתי../images/Emo10.gif

נראה שבאמת הפסדתי ערב של כיף.... נו טוב.... העיקר שנהנתם..... שמרו על קשר הא....?.....

סקסיית

New member
באמת חבל, היה מחסור בגברים

בפעם הבא - WE DON'T TAKE NO FOR AN ANSWER ראה הוזהרת!

למעלה