לחברה שלי לשותפה שלי למינהלתתתתתתתתתתת

קטי30

New member
../images/Emo51.gif לחברה שלי לשותפה שלי למינהלתתתתתתתתתתת

נזכרת היום (ולא רק) בפ´ם הראשונה שראיתי אותך זה היה המפגש הראשון שלי ועוד לא פחות ולא יותר אצל רינתיתיתי באתם לאסוף אותי "על הדרך" אלקקקקקקקקקקקקק´ על הדרך
ישבתם שם באוטו של קציצון מאחור היו עוד 2 חברות מקסימות ואת, את ישבת לך בקדימה אני עליתי מאחור הכרות ראשונה ואז כשקצין אמר לי שאת זאת דינה שאלתי דינה דינה ?? את חייכת את החיוך מליון ה$ שלך ואני את זוכרת מה עשיתי אז ??? כן, התכוונתי לזה כבר אז .... ואז- אחרי שנכנסתי פנימה לתוך המערכת הבנתי כמה לא הבנתי וכמה זה הרבה יותר גדול וענק כמה עמל והשקעה כמה אהבה סבלנות סובלנות ומלא אנרגיה ובכלל כל הטיפול הדרך והצורה את היית לי מורה את עשית את הכל בצורה מדהימה ומעוררת הערצה והערכתי אליך הלכה וגדלה הלכה והתעצמה. ובנוסף כבר ידעתי עוד יותר על מה ולמה במשך השנה האחרונה למדתי ממך רבות היית לי מורה מעולה עזרת לי שיתפת אותי חלקת איתי את הניהול של הפורום הגדול והענק הזה ביחד עברנו את הכל תוך כדי שיתוף פעולה תוך כדי הבנה סבלנות והכי חשוב לי והדבר שהיח שמח אותי זאת הייתה והחברות נפלאה שנרקמה עם הרבה חום והרבהמון אהבה ועל כל זה אני מכל ה
מודה לך
חברה יקרה שלי עוד רגע קט עוד רגע מועט ואת פורשת לטובת התחלות חדשות רגע לפני אני רוצה להגיד לך המונים של תודה ולא רק ממני אלא מכולנו כאן על ניהול בסבלנות מרובה על הרבה מקצועיות ועל כמעט4 שנים של עמל והשקעה מרובה על ים אכפתיות ודאגה על ניהול תוך כדי שליטה מלאה אכפתיות והרבה דאגה את גדולה את גדולה את גדולה את- ג ד ו ל ה
המונהרבה בהצלחה נפרדת ממך כשותפה אבל יודעת שרכשתי לי אחלה של חברה וזה לחלוטיןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מעודד וגם עזר לי לקבל ת´גזרה . ורגגגגגגגגגגגגגגגגגגע לפני שזה מתחיל להשמע כמו איזה .... אז לסיום סיומת אני רוצה לשוב ולומר לך אישה נפלאה חברה מקסימה שותפה ענקית ומדהימה
ולאחל מכל ה
אוהבת אותך וכבר געגע לך אני

deena

New member
הגעתי לפורום באוגוסט 2002,

כי חתולית הכריחה אותי להצטרף אליה למפגש פורום בחוף דבוש. מאז, לא זזתי. פה ושם פזלתי לפורומים אחרים, אבל התיישבתי ב
הזה. באוגוסט 2004 שומרת מסך ביקשה ממני להצטרף אליה בתור שותפתה לניהול, ומאז אני כחולה לא רק בראש, אלא גם בניק. לימים, השומרת פרשה ועבדתי לבד די הרבה זמן, יותר מדי זמן, עד שקטי הצטרפה אליי. היום, אני מפנה את מקומי ומשאירה את קטי להמשיך לטפל בכם באהבה רבה. לא, אני לא נעלמת לגמרי (לכל מי שקיווה שאני מודיעה שכף רגלי לא תדרוך פה שוב) אבל לאחרונה יש לי פחות ופחות זמן, פחות ופחות סבלנות להרגיע טרולים בנימה דיפלומטית, פחות ופחות סבלנות להתמודד עם סרבולי מערכת ובירוקרטיה, פחות מוטיבציה להשקיע בתכנים, ובכלל, התעייפתי. לאורך השנים שאלו אותי שוב ושוב 'למה את עושה את זה לעצמך, למה זה טוב, מה זה נותן לך, תעיפי את הכל לעזאזל.' אז 'זה' לא היה בשבילי. ובכל זאת, חלק גדול מהזמן נהניתי ואני יודעת שישנם אנשים שנהנו מהתרומות הקטנות שלי (יחד עם אילו שראו אותי בתור עול בלתי נסבל בעליל) וששמתי את חותמי פה ושם בצורה חיובית באי אילו תחומים בפורום הזה. אני מקווה ובטוחה שקטי תמשיך להכניס אנרגיות טובות לפורום, ושבכוחותיה וכישוריה תמשיך להצעיד את הפורום קדימה. אני שמחה שאוכל שוב לכתוב דברים בניק רגיל, ושאהיה צפויה למחיקות רבות- בדיוק כמו שהיה לפני שהפכתי כחולה (רק אביטל והארכיון יעידו כמה פעמים נמחקו הודעות שלי). אני שמחה שלא אצטרך להסתכל ימינה ושמאלה ולחשוב פעמיים לפני כל אות שתעוף לי מהמקלדת או כל שפריץ של קפה לכיוון המסך. שמחה שבמפגשים יציגו אותי בתור 'דינה', ולא בתור 'דינה המנהלת'. שמחה שכבר לא יתקשרו אליי ב3 לפנות בבוקר להגיד לי שצריך למחוק משהו דחוף (ושהנודניקית תפסיק לבקש את הטלפון שלי). אני שמחה שהתפניות האחרונות בחיי האישיים והמקצועיים הביאו אותי למקום הזה שאוכל להגיד- זה כבר לא בשבילי, ולא רע לי עם זה בכלל :) מחבקת
חזק חזק את קטי שסבלה את הקיטורים שלי על גבי מסך ובאוזן מאז שהוכחלה. מאחלת המון המון בהצלחה בהמשך הדרך. את יודעת,
, שאני אהיה שם אם תצטרכי. ובנימה אישית יותר, תודה לכל הגולשים ש 'שרתתי', ושהשאירו משהו אצלי. תודה על תרומתכם לפורום, על אישיותכם (הלפעמים 'מעניינת' ברמות על.
), ועל הקשר האישי שנוצר, על השיעורים שקיבלתי ושהייתי זקוקה להם, וגם על התרומה האישית שנתתם לי
שלח.

d a n i e l s 5

New member
אז מה....

עכשיו תביאי לנו אותה בראש הכחול בחסות הניק בצבע שחור .... סוף סוף יהיה לך "אישור" נשמע לי מדליק ביותר !!!!! וואלה...שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!!!!

וואלה זוכר את זה כאילו היה אתמול !

בהחלט יש לפורום הזה זכרונות מהחוף הזה ! לי באופן אישי יש עוד כמה זכרונות כגון מחשבים שנשרפים ועוד אבל זה כבר באופרה אחרת... אז מה לומר ?

my sunshine

New member
שנתיים וחצי

של עבודה קשה, של התמודדויות רבות. אין מה לומר. זוכרת אותך עוד לפני שהכחילו אותך. כל כך הרבה זמן עבר? בהצלחה בהמשך הדרך.
ולקטי בהצלחה בניהול והתמודדויות היומיומיות...

לאאאאאאאאאאאאא../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

עד שהשגתי ת'טלפון אחורי 3 שנים של 'תחננות... את הולכת??????????????????? אמה מה....את חושבת נפטרת ממני,הא? |זיב|
נודניקית? אז עד הסוף ! עכשיו אעיר אותך ב-3 בבוקר כדי... שתעירי את קטי למחיקות. לי...לא עושים נאאאא ב
...ויוצאים בזול ! ווץ' אאוט דרלינג...איי'ל אולוויז בי ביהיינד יו...ספיישלי אין ארלי דון

יערית

New member
מאחורייך לומר

שתמיד יש מקום למועמדת נודניקית חדשה
אני חושבת שתתאימי מאד!!! ובכל זאת נצל"ש עבור דינה- תודה עבור הכל

מצוטטת

New member
מאחוריייך רק עם האייקון {../images/Emo12.gif}

דינה)))))))))))))))))) ב ה צ ל ח ה בע3ם גם לקטי))))))))))

יערית

New member
אחותי הווזווזית?חחחחחח

אם תמצאי אחת כזו אני קדה לך
כל אחת מהן תותחית!!!! אני רק המלצתי..
שאני אטבול בכוח?שאני??????????

אם לילדים שלי...

יש דודה מרוקאית... לך יש אחות ווזווזית
מיצויין...אל תטבלי...תתאמני על צליפות
ועל קולולולו...אוטוטו מגיע יום הדין

mr_lonely

New member
יפה ! יפה ! ../images/Emo6.gif

הממממ...תמשיכו... אני רק מציץ בשקט לפני שיוצא עם הילדים לארוחת צהרים אין רגע דל סתם באתי להגיד שבת שלום קולולולו

יערית

New member
אני מרוקאית ווזווזית?חחחח

חכי חכי מה מחכה לך באותו יום הדין, עופות, סוכריות דראג'ה, סוכריות זכוכית, סוכריות ענקיות...וכמובן צהלולים

דינה

דינה ..שתדעי לך..למרות כל הקיטורים..לדעתי עשית עבודה טובה מאוד...פה ושם היו גלי'צ'ים..אבל ככה זה אצל כולם. אז מה? עשית עבודה טובה. בהתנדבות. אז מאחלת לך המון הצלחה באשר תלכי...ויודעת שתבקרי גם... המון תודות ושנשמע בהמשך רק דברים משמחים וטובים. מיכל שניכנסה לפורום..דינה ניכנסה בה...ועכשיו..אחרי ימים רבים...למדתי מאוד להעריך את התרומה שלך...שיהיה בכייף...

החתולית

New member
יש לך ראש כחול ? לא ידעתי...

deens, אני שמחה שכבר לא תהיי מנהלת, אני שמחה שלא תצטרכי לחשוב פעמיים לפני שאת כותבת, אני שמחה שלא תצטרכי לחשוב עשר פעמים לפני שאת מוחקת (ואני לא תמיד מסכימה עם זה שמחקת) אני שמחה שלא יטרידו אותך בטלפון (לא רק בשביל למחוק אלא גם בשביל סתם להטריד), אני שמחה שלא יתקיפו אותך גם כשלא מגיע לך, ואני שמחה שעכשיו תוכלי לכתוב את הדברים שאני יודעת שאת ייודעת לכתוב (אבל לא יכולת כמנהלת)
בסך הכל, אני חושבת שעשית עבודה בכלל לא רעה.
deens, וגם לך קטי.

דינה, אפשר לספר סקופ ?...

טוב, לא יודע אם זה סקופ..אבל זה בטח חדש לכל אלה שחושבים שעשית הכל כדי לאחוז בקרנות ה.. פורום.. אני זוכר לפני כשנה בערך בשיחת טלפון ביננו, סיפרת לי שאת רוצה לעזוב... נסיתי לשכנע אותך שלא להיכנע ולהתייאש, אמרתי לך להמשיך עוד, לצבור עוד כמה דולרים לחשבון הבנק..
בסופו של דבר נשארת..אולי גם לי היה חלק בכך, אבל זה ממש לא חשוב... לנהל פורום כזה זו משימה (כמעט) בלתי אפשרית.. ועשית את זה לדעתי די בהצלחה.. שיהיה לך המון הצלחה בהמשך...
ותרשי לי להקדיש לך שיר שנראה לי מאוד מתאים לאירוע.... Enjoy The Silence

למעלה