../images/Emo5.gifנחש צפע ,נחש צפע...הצילו../images/Emo5.gif
בעודי מנקה את הבית....איבקתי את העץ המהמם שתקוע לי בפינה מסויימת בסלון,ניערתי את ענפיו וזינקה עליי לטאה מגעילה ומכוערת..ובצעקות אימה נסתי לנפשי לכיוון המטבח...אימאאאאאאאאאאאאאאאאאל'ה.. אני מביטה בה...והיא בי....אני לא זזה וכך גם היא... אהה...עושה לי פרינצ'פי? זוזי כבר...הנה פתחתי את המרפסת...צאי החוצה
שום כלום..לא זזה התולעת הענקית הזו....אולי היא ישנה? ואיך היא הגיעה אלי?ואיך אני ממשיכה לנקות? העזתי...התקרבתי...עדיין לא זזה..היא גם הפכה מעט חום ירקרק, אין לי למי לקרוא שיעזור לי...המשכתי להתקרב אליה.. ואז ירד לי האסימון
איך הם העיזו לעשות לי את זה? אתמול הילדים שיחקו עם מעוף ותלו חיות על גזע העץ "כאילו" הם מטפסים... כנראה שהלטאה היא מפלסטיק ונשארה מאז אתמול בערב... התקרבתי יותר..ואכן.... הילדים שלי יתכווצו היום כשיחזרו הביתה...הבטחה
יש לי
חלש כל זבוב מפיל אותי
בעודי מנקה את הבית....איבקתי את העץ המהמם שתקוע לי בפינה מסויימת בסלון,ניערתי את ענפיו וזינקה עליי לטאה מגעילה ומכוערת..ובצעקות אימה נסתי לנפשי לכיוון המטבח...אימאאאאאאאאאאאאאאאאאל'ה.. אני מביטה בה...והיא בי....אני לא זזה וכך גם היא... אהה...עושה לי פרינצ'פי? זוזי כבר...הנה פתחתי את המרפסת...צאי החוצה