יריית מסמר בראש ב2006

../images/Emo5.gif יריית מסמר בראש ב2006 ../images/Emo5.gif

ככה ממיתים כלבים וחתולים בצער בעלי חיים היום. במסגרת שיעור עלה הנושא של המתת חסד ,והמרצה שלי (ווטרינר ומנהל מגן דוד ירוק) אמר בוודאות שההמתה הנהוגה בצער בעלי חיים היא יריית מסמר בראש החיה. לא זריקה ולא נעליים! ולמה זה? -בגלל שוטרינרים לא מוכנים לעבוד באופן יומיומי בלהזריק לחיות רעל ומכיוון שרק הם רשאים לבצע המתת חסד בזריקה- אין לעמותות ברירה והן "מדללות" בשיטת ימי הביניים הזאת. אגב, הוא הפריח את הטענה שרק צב"ח תל אביב ממיתים חיות,כי כל העמותות ממיתות,אין להם ברירה,כי גם אחרי העיקורים סירוסים,ומציאת בתים -יש עודף בעלי חיים בבתי המחסה. אני עד עכשיו בשוק מזה, זה קורה מתחת לאף שלנו ואף אחד לא עושה כלום
לעזאזל.

dim18

New member
המרצה שלך הטעה אותך

רוב מוחלט של העמותות היום בארץ מלבד שתיים לא משתמשות בהמתה של בע"ח באופן קבוע אלא רק כאשר בעל החיים חולה ולא ניתן להצילו ולכן השארתו בחיים תהייה בעצם רק הארכת סבלו. במידה ובית מחסה כלשהו מלא מנסים למצוא פתרונות אחרים לכלב שאיינם כוללים הכנסתו לבית המחסה, בדרך כלל זה גם מצליח יפה מאוד, אני מתנדב באגודת צב"ח חיפה (ישנם שש עמותות עם השם צב"ח) וככה בדיוק פועלים אצליינו. לגבי המיידע עם המסמרים. זכור לי שהדבר נעשה בשנות ה-80 עכשיו זה ככל הנראה לא חוקי, אבל אם למרצה שלך יש מיידע בנידון שהוא יכול להוכיחו הייתי ממליץ לכם לנסות להגיש תלונה כנגד הגוף המשתמש בשיטה הזאת.

צבחת"א שינו את שיטת ההרג

אחרי החשיפה בכלבוטק ב-85' בה הראו לכל עם ישראל איך הורגים כלבים בצב"ח ת"א עם אקדח מסמרים במוח, ואיך מפרפרים ביסורים אלה שהמסמר פיספס את הנקודה, שינו שם את השיטה לזריקות רעל. למיטב ידיעתי, אף אחד לא הורג היום כלבים עם אקדח מסמרים. עמותות למען בעלי-חיים לא הורגות כלבים וחתולים, למעט צב"ח ת"א (שהורגים 9 מתוך כל 10 חתולים/כלבים שמובאים אליהם) וצב"ח באר-שבע. תחנות הסגר עירוניות הורגות כלבים שאינם נדרשים או שלא ניתן למצוא להם מאמצים.

rotemgor

New member
מרכז הגופות הגדול בארץ?

עכשיו כשחיפשתי ראיתי שזה ממש צמוד למכון הפתולוגי לרפואה משפטית אבו כביר.

למעלה