איזה פחדדדדדדדד

רונית58

New member
../images/Emo5.gifאיזה פחדדדדדדדד

הרגשנו היטב את רעידת האדמה........ ה-
נפל, ה-
נע ונד... וה-
רעדה. כולם בסדר? רונית מהצפון

itu1

New member
סוף סוף משהו בארץ זז

נו וצריך בשביל תזוזה כזאת רעידת אדמה אריה

mmzda

New member
רעידת אדמה

שהייתה לפני דקות ספורות הייתה עצומה בעצמתה, הבניין שלי התנדנד כמו בניין קלפים רעוע, ולא ידעתי מה לעשות, גררתי את עצמי לעמידה מתחת לאחד ממשקופי הדירה, וכשהרעידות נמשכו, החלטתי לצאת מהדירה, אבל כידוע לכם קצב ההליכה שלי, מתחרה רק בצבים, לכן עד שהגעתי לדלת הדירה, הכל נירגע, חוץ מהלב. WOW,ממש ממש לא נעים. המשך יום טוב לכולם. משה

אריה -מה ההתרגשות סה"כ שרון "קפץ"

פשוט, כבר נגמרו לו כל הגימקים... כעת כל התקשורת תעסוק בכך...בסוף השבוע כבר יוציאו את כל "המומחים" מהנפטלין .... הנה אמרנו לכם ... הזהרנו... הארץ לא מוכנה... חוות פי גלילות...הרב עובדיה וכדורי ימצאו כבר את הקשר לפריצות... ויהיה כרגיל שמח... יביאו סיפורים של כל מיני היסטרים ותמהונים...וכבר תהיה חגיגה... בשבוע הבא שרון מתכוון להתעטש ...אז יהיה "טורנדו"....

itu1

New member
כנראה האפטר שוק של ריסוק האבנים

בדרכי השתן. אבל תודה לפחות שהיתה תזוזה ובימנו זה גם משהו הרשויות שובתות הלחם התייקר (ביבי לא ידע עד ששרה הלכה לקנות לחם ונאלצה לקנות עוגות בגלל העלייה במחיר הלחם השחור ועכשו יאלצו חיות המחמד שלהם להסתפק בקוויאר וכבד אווז שמחירם הוזל). בעיתונות רק ילד אחד אתמול היכה מורה לערפאת קנו צמחים טורפים ואולי יספקו גם צמחים מתפוצצים אז לא משעמם אריה

mmzda

New member
ומי אשם ברעידת האדמה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נכון, ביבי

דנילי1

New member
מה לא אשמים??

אשמתינו שזה קרה בהפסקה. בכל העולם זה קורה בשיעור ואז התרגול הופך אמת. אנחנו שוב התחמקנו. אז איך אפשר להגיד שאנחנו לא אשמים?? עוד יגידו עלינו מלה טובה איזה פחד!!!

נכון ...נכון...מה זה לא אשמים ?.

ומי לימד את כל המומחים האלו שאינם יודעים לחזות רעידות אדמה ? ... אהה ? אהה ? חשבתם על זה ? אההה ? מי ? מי, העביר אותם את "המיצב" בזמנו ? אהה ? אההה חשבתם על זה ? אהה ? וחוץ מזה, כדאי לדעת שתמיד זה ככה הכל מתחיל... בהתחלה יש "רעש בכתה"... ולאף אחד זה לא "מזיז"... ובסוף יש "רעש אדמה" .. וככה זה נגמר...

ברוך רופא חולים!!!

הרבה זמן לא היה לנו אינטרנט וחזרתי לאחר זמן מה ושמחתי לרראות שחזרת אלינו. מה שלומך ואיך המרגש? מאחלת בריאות והחלמה מהירה

chellie

New member
בני...... היית חולה....

ולא סיפרת לי?????????????? לנו??????????. שתהיה לנו בריא!!!!

iriszi

New member
אצלי המחשב והטליוזיה ממש רעדו

כל הבניין רעד וחשבתי אולי ככה אם יתמוטט יתנו לנו בית יותר גדול מה דעתכם? יש סיכוי במדינה שכזאת?

chellie

New member
לא הרגשתי כלום...

אולי בגלל שהייתי ביום חופשי....
(הייתי בחניון תת קרקעי....)

גם אצלנו לא הרגישו כלום. אחת האמהות

התקשרה לשלאול באם הכל בסדר והמנהלת לא ידעה על מה היא מדברת, אז נתנה הוראה לכל המורות כי במידה ו... להכנס מתחת לשולחנות ואח"כ לפי הוראת המנכלית יצאנו אל החצר

bilbi 10

New member
אצלינו הרגשנו את הרעש

ממש חזק. המורים שהיו בחדר מורים ואני ביניהם הסתכלנו אחד על השני לוודא שאכן אנחנו מרגישים רעידת אדמה ולא שמישהו מדיז בכוונה את השולחן. התלמידים שהיו בהפסקה לא הרגישו כי הם שיחקו וקפצו גם ככה.אחר כך כמו כולם יצאנו למשך שעה לחצר... וכמו שמתבקש ביום שכזה אכן היתה שיחה מה זאת רעידת אדמה, למה היא עלולה לגרום... התלמידים העלו את חששם שמא האדמה תיפצה את פיה ותבלע אותנו וכל סדק באדמה הפך לדיון בין הקטנים האם הסדק היה קודם או... בגדול לא היתה פניקה והכל עבר בשלום.

נירה63

New member
כוס הקפה שלי ממש רקדה -0איזה פחדד

ישבתי עם חברה בגרנד-קניון קומה שלישית לשתות קפה, לאחר אימון בוקר בהולמס פלייס ולפתע יאוווווווווווו תוך שניות הכל רעד,אנשים התחילו לרוץץץץץץץץץץץץץץ לא יודעת לאן אבל היו אילו כמה שניות מבהילות לאללה\ וטוב שהכל נגמר בטוב.

למעלה