נפלה בחלקי הזכות לפתוח את

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo49.gifנפלה בחלקי הזכות לפתוח את

שרשור השבת שלום אז שבת שלום לכולכם לצערי אני נפרד מהפורום למס' שבועות אני מקוה שאני אוכל להכנס לביקורים במהלך הזמן הזה בכל אופן שבת שלום לכולם

ה דרומי

New member
שבת שלום ושקטה לך ולכולם

שרשור השבת שלום אז שבת שלום לכולכם לצערי אני נפרד מהפורום למס' שבועות אני מקוה שאני אוכל להכנס לביקורים במהלך הזמן הזה בכל אופן שבת שלום לכולם
שבת שלום ושקטה לך ולכולם
המון בריאות לחולים והמקוררים. שבת שלום

ס מ י ש

New member
שבת שלום גם לך ולכל החברים

שבת שלום גם לך ולכל החברים
ואם אתה נוסע לאיזה שהוא מקום אז סע לשלום וחזור לשלום. שבת שלום.

שבת שלום ושתחזור אלינו

שבת שלום ושתחזור אלינו

צחקן2

New member
שב"ש ! שבת שקטה,

שב"ש ! שבת שקטה,
ב"ה שבת יפה, שב"ה שלא יהיו לנו פיועים (לא רק באיסטנסבול- גם פה בארץ! ובכל העולם). זה מזכיר לי מו"ש שלקחתי תרמפ עם אבא של חבר ואז שמעתי על הפיגוע בבית ישראל
(יונ איך זההרס לי ת'הרגשה). טוב! שבת שלום, ומה אגיד... אוף שחכתי !. טוב נזכרתי, חלומות פז (אני לא יכול לאחל בשבת) (נדמה לי ש"דן מתדלים ב"דור" אבל איך אזכור) אז חלומות דור, דן אגד, קווםי (ללילנד) מרגלית (לטוארג) סופרבוס וקונקוס ונתיב אקספרס ואלה ששחכתי (באשמת ליברמן ומשרד התחבורה). ושבת שלום לצבי(וטובוסי) (שרואה אותי עכשיו)ומכיוון שאני לא האלמנה ואחים רראם (שבית דפוסם היה מהגדולים בעולם... מה שהם עשו!) אז אפסיק לכתוב (לטובת המקום בהרדיסיקים של תפוז ולימיון וקמנטינה, לא לשכוח אתרוג (למרות שכבר עבר סוכות) ועוד כמה ששחכתי . אז שבת שלום, ולההתכתבה, (מלשון להשתמע וכו'... ).

צחקן2

New member
שב"ש ! שבת שקטה,

שב"ש ! שבת שקטה,
ב"ה שבת יפה, שב"ה שלא יהיו לנו פיועים (לא רק באיסטנסבול- גם פה בארץ! ובכל העולם). זה מזכיר לי מו"ש שלקחתי תרמפ עם אבא של חבר ואז שמעתי על הפיגוע בבית ישראל
(יונ איך זההרס לי ת'הרגשה). טוב! שבת שלום, ומה אגיד... אוף שחכתי !. טוב נזכרתי, חלומות פז (אני לא יכול לאחל בשבת) (נדמה לי ש"דן מתדלים ב"דור" אבל איך אזכור) אז חלומות דור, דן אגד, קווםי (ללילנד) מרגלית (לטוארג) סופרבוס וקונקוס ונתיב אקספרס ואלה ששחכתי (באשמת ליברמן ומשרד התחבורה). ושבת שלום לצבי(וטובוסי) (שרואה אותי עכשיו)ומכיוון שאני לא האלמנה ואחים רראם (שבית דפוסם היה מהגדולים בעולם... מה שהם עשו!) אז אפסיק לכתוב (לטובת המקום בהרדיסיקים של תפוז ולימיון וקמנטינה, לא לשכוח אתרוג (למרות שכבר עבר סוכות) ועוד כמה ששחכתי . אז שבת שלום, ולההתכתבה, (מלשון להשתמע וכו'... ). יו לא להאמין אני לוחץ על שלח... .

מצב
הנושא נעול.
למעלה