מזל טוב ! יש מפגש !!!!

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo49.gif מזל טוב ! יש מפגש !!!!

מזל טוב ! יש מפגש !!!!
כפי שהבטחתי, ארגנתי מפגש וסיור. בתאריך 22/12/03, בשעה 08:30 נפגשים במוזיאון הרכבת בחיפה. את המפגש ילווה וידריך, בהתנדבות, פול קוטרל, המומחה בהא הידיעה לנושא. נתחיל בסיור מודרך במוזיאון, כולל סרט והדגמת מנוע קיטור. משם ניסע לאורך מסילת העמקים במסלול: גשר ג'למי, קרית חרושת, כפר יהושע (במקום מתוכנן מפגש עם גורם נוסף, לא סופי), עפולה, גבע, עין חרוד (להציץ באוסף קטרים תעשייתיים, לא קשור לרכבת העמק אך אם אנחנו בסביבה, מומלץ), בית שאן. מפאת קוצר הזמן נסיים כאן, עם אופציה להמשך במפגש שני להמשך המסלול במפגש נוסף, שיהיה כנראה ביום שישי כלשהו. הכניסה למוזיאון בתשלום: 13 מבוגר, 10 ילד. אם נהיה יותר מ 25 איש, המחיר נמוך יותר. הגעה ותחבורה: עצמית אוכל : עצמי (בצהרים מתוכננת הפסקת צהרים בדרך) אז זהו, להתראות במוזיאון ב 22/12/03 !!!!!

עוד משהו,

מזל טוב ! יש מפגש !!!!
כפי שהבטחתי, ארגנתי מפגש וסיור. בתאריך 22/12/03, בשעה 08:30 נפגשים במוזיאון הרכבת בחיפה. את המפגש ילווה וידריך, בהתנדבות, פול קוטרל, המומחה בהא הידיעה לנושא. נתחיל בסיור מודרך במוזיאון, כולל סרט והדגמת מנוע קיטור. משם ניסע לאורך מסילת העמקים במסלול: גשר ג'למי, קרית חרושת, כפר יהושע (במקום מתוכנן מפגש עם גורם נוסף, לא סופי), עפולה, גבע, עין חרוד (להציץ באוסף קטרים תעשייתיים, לא קשור לרכבת העמק אך אם אנחנו בסביבה, מומלץ), בית שאן. מפאת קוצר הזמן נסיים כאן, עם אופציה להמשך במפגש שני להמשך המסלול במפגש נוסף, שיהיה כנראה ביום שישי כלשהו. הכניסה למוזיאון בתשלום: 13 מבוגר, 10 ילד. אם נהיה יותר מ 25 איש, המחיר נמוך יותר. הגעה ותחבורה: עצמית אוכל : עצמי (בצהרים מתוכננת הפסקת צהרים בדרך) אז זהו, להתראות במוזיאון ב 22/12/03 !!!!!
עוד משהו,
אנחנו צריכים לדעת כמה יבואו. אז מי שמעונין נא לענות (אפשר במסר או סתם בשירשור) ולציין כמות אנשים.

טומי*

New member
תגידדדד....../images/Emo124.gif

עוד משהו,
אנחנו צריכים לדעת כמה יבואו. אז מי שמעונין נא לענות (אפשר במסר או סתם בשירשור) ולציין כמות אנשים.
תגידדדד....

8.30 בבוקר זה לא נראה לך מוקדם מדי? בהתחשב באלו שגרים נגיד במרכז או בדרום? חוצמיזה כל הכבוד על האירגון

אם רוצים להנות...

תגידדדד....

8.30 בבוקר זה לא נראה לך מוקדם מדי? בהתחשב באלו שגרים נגיד במרכז או בדרום? חוצמיזה כל הכבוד על האירגון
אם רוצים להנות...
...צריך להתאמץ. כדי להספיק מה שיותר, נתחיל מוקדם. גם ככה לא נספיק את כל המסלול עד חמת-גדר. ההמשך (בית-שאן - חמת-גדר) מתוכנן למפגש נוסף, שנקבע בעתיד הקרוב. אם היינו בקיץ, יכולנו לעשות את כל המסלול באור יום, אבל בחורף לא. המועד נקבע ע"י פול, כי בסה"כ זה ע"ח הזמן הפנוי שלו, ואת הקרדיט אני שמח וגאה להעביר אליו. אני בסה"כ רק תיאמתי וכו' וכל זה בשמחה ובכיף, רק שיצא משהו נחמד ומהנה לכולם.

ליילנד

New member
../images/Emo7.gifאין לי רכב מתאים

תגידדדד....

אין לי רכב מתאים
ואני צריכה שתי מקומות יש מצב לקבל טרמפ מהמרכז? במרכז אנחנו יכולים לנסוע עם הטרנטה שלנו עד לאותו מי שיציאע לנו טרמפ, יש מתנדב?

מקום ברכב

אין לי רכב מתאים
ואני צריכה שתי מקומות יש מצב לקבל טרמפ מהמרכז? במרכז אנחנו יכולים לנסוע עם הטרנטה שלנו עד לאותו מי שיציאע לנו טרמפ, יש מתנדב?
מקום ברכב
אצלי יהיו 2-3 מקומות (אני מסיע את פול). אני מגיע מנתניה אך יוצא מוקדם יותר (כדי לחכות לכם במוזיאון), אך מהמוזיאון למסלול וחזרה אין בעיה, כאמור 2-3 מקומות.

ronatd

New member
גם לי זה נראה קצת מוקדם

תגידדדד....

גם לי זה נראה קצת מוקדם
אני תושב רחובות, אז זה אומר שאצטרך לצאת לפני 6:00 בבוקר מרחובות, אולי אפילו בשעה 5:00 בבוקר. מצבי הכלכלי לא האפשר לי כרגע לינה בחיפה. דוד רונת [email protected]

shapira meir

New member
אם לא תהיה בעיה, אגיע, ברכב מחולון

עוד משהו,
אם לא תהיה בעיה, אגיע, ברכב מחולון
וממש היום קיבלתי את ספר כפר יהושע 1977 ובו תמונת רכבת העמק נוסעת בתחנת כפר יהושע ב-1942

shapira meir

New member
הצטערתי לראות שנושא רכבת העמק

יופי
כמה משתתפים ? תמונה יפה, נשמח אם תביא את הספר לטיול.
בספר כפר יהושע תופס 3 ושליש עמודים..... בלי שום מידע ושום פרטים, 3-4 סיפורים קטנים שהועתקו בכל מקום, וזהו.

בטוח...

בספר כפר יהושע תופס 3 ושליש עמודים..... בלי שום מידע ושום פרטים, 3-4 סיפורים קטנים שהועתקו בכל מקום, וזהו.
בטוח...
שבספר שתכתוב (?) יהיו 3000-4000 עמוד על הנושא (וזה רק ב"תמצית מנהלים"...) בכל מקרה נשמח לשמוע מפיך על הפולקלור, בתחנות שנעצור בטיול !

david80

Active member
אשתדל להגיע, אבל לא אוכל לאשר סופית

עוד משהו,
אשתדל להגיע, אבל לא אוכל לאשר סופית
נכון לרגע זה!

ronatd

New member
אני מבין שהמפגש הוא ליד

עוד משהו,
אני מבין שהמפגש הוא ליד
אני מבין שהמפגש הוא ליד תחנת חיפה מזרח, תחנה שכבר לא קיימת, אך נמצאת לא רחוק מתחנת חיפה מרכז?

ronatd

New member
היי, למה האשכול לא מוקפץ?

אני מבין שהמפגש הוא ליד
אני מבין שהמפגש הוא ליד תחנת חיפה מזרח, תחנה שכבר לא קיימת, אך נמצאת לא רחוק מתחנת חיפה מרכז?

ה דרומי

New member
אכן כן היום יש שם בעיקר את המוזאון

אכן כן היום יש שם בעיקר את המוזאון
של הרכבת . ויש עוד שבוע אז למה אתם מחכים להתחיל להתארגן עוד שבוע וניפגשים בלי נדר

נפגשים במוזיאון הרכבת

אני מבין שהמפגש הוא ליד
נפגשים במוזיאון הרכבת
שנמצא במתחם תחנת חיפה מזרח (המשמשת לרכבות משא וכתחנה תפעולית. התחנה נמצאת בהמשך הכביש הראשי מזרחה לקריות, כ15 דקות הליכה מחיפה מרכז, או 5 דקות נסיעה מחיפה-מרכז. לבאים ברכב, העזרו במפה (הכבישים בקטע זה חד-סטריים ויש לנסוע בכביש המרוחק מהתחנה ולידה לפנות שמאלה ולחזור ברחוב ההפוך לכניסה לתחנה

צחקן2

New member
ג' דחנוכה, כ"ז כסלו התשס"ד.

מזל טוב ! יש מפגש !!!!
ב"ה אז הבנתי. יכול להיות שאבוא... אאלץ לברר אם ההורים. אבל אין מי שיקח אותי... אז אולי לא. אז אני לא יודע... אם הטנדר בא אז אולי יש סיכוי שאסע איתו. איני יודע... . ימים יגידו.

טרמפ

ב"ה אז הבנתי. יכול להיות שאבוא... אאלץ לברר אם ההורים. אבל אין מי שיקח אותי... אז אולי לא. אז אני לא יודע... אם הטנדר בא אז אולי יש סיכוי שאסע איתו. איני יודע... . ימים יגידו.
טרמפ
מהמוזיאון לאורך המסלול וחזרה לא תהיה לך בעיה. אני אוכל לקחת אותך (אבו עם בני בן ה 7.5 (ותוכלו לדבר על...משחקי מחשב) ופול יצטרף לרכבי (אני המוביל). גם אם לא אני, בטוח שאחרים יוכלו.

צחקן2

New member
ואיך נוכל לזהות זה את זה?זה בעיה...

טרמפ
מהמוזיאון לאורך המסלול וחזרה לא תהיה לך בעיה. אני אוכל לקחת אותך (אבו עם בני בן ה 7.5 (ותוכלו לדבר על...משחקי מחשב) ופול יצטרף לרכבי (אני המוביל). גם אם לא אני, בטוח שאחרים יוכלו.
ואיך נוכל לזהות זה את זה?זה בעיה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה