לש"ס לכניסתה לממשלה

צומת 10

New member
../images/Emo49.gif לש"ס לכניסתה לממשלה

במקום שינוי. עדיף מפלגה שאומרת את שעל ליבה ופועלת כך, מאשר מפלגה ששוקעת בחלומות
 

MarkAnt

New member
שוקעת בחלומות?

שוקעת לחלומות ומביאה סיוטים אולי... חחחחח
 

צומת 10

New member
למה לבזבז סתם מיליארד ש"ח?

הרי יחסי הכוחות לא ישתנו בהרבה, הליכוד עדיין יהיה חזק. אולי הימין יתחזק עוד קצת. המצב הנוכחי הוא רק לרעת שינוי שהולכים ונשכחים עם ה- 290 מליון ש"ח שלהם. בנתיים החרדים עושים הון על כולם, והרבה בגלל שינוי.....כואב, אך נכון.
 
לבזבז מילארד?!

בחירות עולות הרבה יותרתחשוב על יום שלם שלא עובדים. אבל פה הכסף לא משנה חיי עמ"י חשובים מכסף אין בחירות= ביצוע הנסיגה מגוש קטיף=אלפי הרוגים נוספים בהמשכה של מלחמת אוסלו(שלכם יש חלק לאקטן בא! ע"ע מכוניות תמורת הצבעה) עדיף לבזבז כמה מילארדים כדי למנוע את התוכנית שתגרום לאלפי קברים ולוויות חדשות. בבחירות המצב יהיה כזה מצביעי הליכוד לא יתנו לכמה כיסאולוגים זקנים להיות יו"ר הליכוד ומעמדה לכנסת ויבחר ליו"ר הליכוד מישהו שעד שהוא יהפוך לכיסאולוג יקח שנתיים ואז שוב יהיו בחירות. עד שהעם יבין שצריך מישהו אמוני שלא יהפוך לכיסאולוג והוא יוכל להנהיג את המדינה עד לביאת המשיח.
 

צומת 10

New member
אכן כיסאולוגייה היא רעה למדינה

החברים שהסכימו להיכנס לממשלה בהצבעה על הסכמי אוסלו, הלכו בניגוד לדעתו של רפול. רפול היה מאז ומתמיד אידיאליסט ולא התפשר. ישנם כמה חברים שהכתימו את יושרה של תנועת צומת והיום הם לא חלק ממנה. לו צומת הייתה "קונה" את דרכה לכנסת, היא הייתה יכולה להיות שם גם היום. העניין הוא לבוא מתוך תמיכה אמיתית של העם וכוונות אמיתיות לשנות את חיינו פה. לכן צומת לא יוצאת בקול תרועה, רוח וצלצולים, אלא פועלת מאחורי הקלעים כך שתוכל להציג הישגים בבואה אל העם. לכולנו נמאס מתופעת העוזי כהן ומפוליטיקאים הירודים, שמנהיגים את מדינתנו. עם זאת אנחנו ריאלים, וכנראה שעד שיהיו בחירות, תוכנית ההתנתקות תהיה בעיצומה. ולפי הנראה שרון יתמודד בבחירות הבאות גם כן, והוא נישא על גלי האהדה. אז יש לראות את הדברים כפי שהם ולפעול במציאות המסובכת שנוצרה במדינה. אנחנו יודעים שאף אחד לא הבטיח לנו זר של שושנים, ומציאת הדרך בשדה קוצים היא קשה.אבל עם זאת אנחנו מנסים.
 
למעלה