לגולגיל

נוRית

New member
../images/Emo49.gif לגולגיל ../images/Emo65.gif

(וכרגיל - סליחה על האיחור...
) גולגיל יקרה המון המון מזלטוב ליומולדתך מאחלת לך קודם כל המון המון בריאות!!!! שתהיה לך שנה נהדרת ומוצלחת בכל התחומים, המון אושר עם גולי המתוק שלך, עם עצמך ובכלל.... ולנו מאחלת לראות אותך יותר, הן בארועים למיניהם, והן פה, בוירטואליה הנעימה שלנו...

דש1דש

New member
מזל טוב, יקירה!

בהחלט מאחלת לך המון המון בריאות, אושר ושמחה! מקווהש העתיד יהיה צבוע כולו בוורוד עם פרחים ופרפרים המון כיף עם גולי ובכלל ובהחלט מחכים לך שתחזרי הנה בכוחות מחודשים!

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gifעוגה|../images/Emo213.gif../images/Emo230.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif

לשנים ארוכות של בריאות, אושר, שמחה, כייף, סיפוק, הנאה וים של אהבה

אורora

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo65.gif

מאחלת לך שנה נהדרת. של פריחה ובריאות והמון אושר ונחת. שאחרי תקופה לא קלה תמשיכי לרוות נחת מהמצב הקיים, להשיג עוד ועוד השגים ולהנות עד בלי די מהתוצאות. ובאמת היגיע הזמן שתחזרי גם לכאן !!!! מזל טוב יקירה

ג e ש e ם

New member
גולגיל חמודה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. שתהיה לך שנה מופלאה.

catנוע

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

גולגיל יקרה, המון ברכות ואיחולים ליום הולדתך מקוה שתחגגי כמו שצריך
שתהיה לך שנת בריאות, הצלחה, אהבה המון נחת מגולי המתוק ושתהיי איתנו הרבה

Tin Tinn

New member
../images/Emo49.gif גולגיל יקרה ../images/Emo65.gif

מאחלת לך טונות של בריאות
ועוד קצת בריאות, שיהיה
וגם אושר, אהבה, סיפוק והמון המון נחת מגולי (וגם בלעדיו)
יום הולדת שמח

יולי 7

New member
מזל טוב גולגיל יקרה ../images/Emo20.gif

מאחלת לך שנה נהדרת של בריאות אושר שמחה והנאה עם גולי ובכלל... ומצטרפת למייחלות לראות אותך פה יותר
יומולדת שמח

eרון1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo140.gifמזל טוב והרבה בריאות ואושר!

גולגיל1

New member
איזה כיף לי!!!!! תודות על כל הברכות

ועל הפרגון והזכרון למרות שאני כבר די הרבה זמן לא כל כך פה. למרות שאני לא פה זה די בית בשבילי וכנראה שהאיחולים שלכם כבר לובשים צורה. אז נכון שלכבוד יום הולדתי הצטננתי (איך לא?) אבל הכל קל יותר. מרגישה כבר טוב יותר ואחרי שנת בריאות איומה רואה את האור בקצה המנהרה. אז עם בריאות מחודשת וגולי נפלא ומדהים וחברות טובות אין ספק שיהיה טוב. נראה לי שאני תיכף חוזרת גם לכאן. תודה תודה ושוב תודה!!!!!

lollla

New member
מזל טוב יקירתי - והמון שנות אושר בריאות הצלחה

הרבה אהבה עם גולגיל ובלעדיו ושיהיה לך ולו רק טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אביב2004

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo98.gifרק טוב../images/Emo140.gif../images/Emo152.gif../images/Emo171.gif../images/Emo163.gif

Lucy4

New member
גולגיל יקרה ../images/Emo140.gif

באיחור קליל שתהייה זו לך שנה נהדרת שכל שתרצי התגשם ואפילו יותר שפע איחולים ברכות והרבה כיופים מזל טוב

lb4

New member
מזל טוב

שתהיה שנה נהדרת, המשך ירידה במשקל, בריאות ואושר.

למעלה