יום הולדת ה-11

• פותח הנושא eity
  • פורסם בתאריך

eity

New member
../images/Emo49.gifיום הולדת ה-11 ../images/Emo65.gif

להרקדה בבית דני ביום שלישי 26/08/03 כדאי להגיע יהיו הופעות והפתעות, להתראות במעגל.

eity

New member
הנכים הם הגדולים מכולם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ולא לשכוח להגיע ליום הולדת בבית דני

kashke

New member
אני לא מכירה אותך.. אבל חייבת לשאול

מה זאת אומרת "הנכים הם הגדולים מכולם"? "הנכים באים"..?? מה.. הם חייזרים? הם קופים בכלובים? הם יודעים שהם "מקדמי מכירות"? את לא חושבת שבכל כסא גלגלים יושב אדם. כמוך, כמוני, כמו כולם? עם רגשות ותחושות ומחשבות ואינדיבידואל? מה זו ההכללה המגעילה הזו "הנכים". כול יושבי כסאות הגלגלים בעולם שווים? כמו "הדוסים"? כמו ה"כושים"? כמו ה"שחורים"? ועוד כאילו הכללות? כולנו אנשים. טובים פחות או יותר, רעים פחות או יותר, לבנים, שחורים, גבוהים, נמוכים, רגישים פחות או יותר..מתוחכמים, ואפשר להמשיך את היריעה הזו עד אין קץ!!! ואם יש צורך לקדם הרקדה.. אפשר לציין אילו קבוצות רקדנים באות לשם.

עוז 2002

New member
אילה

אני בטוח שאיטי לא התכוונה לפגוע או לזלזל. עם זאת גם אני לא אוהב את הכינוי הזה. אז בואי נמליץ לאיטי ואחרים להשתמש בביטוי שהיציעה יפה נו-ניימ-פור-נאוו (איזה שמות אתן בוחרות?!) "הרוקדים על כסאות גלגלים".

kashke

New member
עוז../images/Emo47.gifכל הכבוד שהרמת את הכפפה

היחיד שהתייחס חוץ מ- NO NAME שרוקדת בחוג רקודי עם לכסאות גלגלים. לדעתי- איטי השתמשה בחבר'ה, הרקדנים המתגלגלים כ"מקדם מכירות". זה נוח, זה נשמע יפה, זה בחינם וזה גם "מוכר" מה לעשות?!.. מוכר..חבל שכך.

עוז 2002

New member
לא בטוח שזו היתה הכוונה

לא בטוח שהכוונה היתה לקדם מכירות. מישהו חושב שהשתתפות של הרוקדים על כסאות גלגלים מעודדת אנשים לבוא? לא בטוח... וגם אם כן, הרי זה רק לכבודם של הרוקדים האלה. הלוואי שהיו משתמשים בשמי כמקדם מכירות: "הרקדה מיוחדת בבית דני. והערב הפתעה: עוז יהיה שם!!..."

No name for now

New member
שניכם צודקים

זה לא בדיוק קידום מכירות, אבל אני בטוחה שיש רוקדים שסקרנים לראות או אוהבים לראות. בכל מקרה אני חושבת שהביטוי "הנכים" הוא לא מתאים ולא יפה (מבחינת התייחסות), לא ידעתי שכל ציבור הנכים בעולם הגיע אתמול לבית-דני, וגם ציבור "הנכים" הוא הטרוגני, אפשר לומר יבואו "רוקדים נכים שרוקדים בכסאות גלגלים".

No name for now

New member
יגיעו רוקדים מהחוגים...

על כסאות גלגלים (יושבים ועומדים) של לאה משעל

למעלה