ויומולדת שמח לנעמה

../images/Emo49.gif ויומולדת שמח לנעמה../images/Emo65.gif

נעמה היא חברתינו - זאת אני 3
נעמה מאחלת לך בריאות ופרנסה טובים
וכל שתירצי שייגשם לך
 

liri לירי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifנעמה../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות שיהיה לך המון עושר ואושר יושר וכושר וכל מה שתיקח על עצמך לעשות... יצא הכי טוב שרק יכול להיות! המון הצלחה בכל השטחים והכי חשוב תמשיך לעשות המון כיף במשך החיים ! כל שתבקשי לו יהי
 

RUTHIE1

New member
מזל טוב לנעמה, רק בריאות ואושר

והמון שנים טובות
 
והנה עוגת היום- הולדת שלי {מתוך :-

הספר " על השולחן" האוסף המתוק עוגת שוקולד נימוחה מומלצת בחום איריס גלברט " על השולחן". חומרים לתבנית מלבנית בגודל 27X40 ס"מ 40 גרם שוקולד מריר, קצוץ. 200 גרם חמאה. 1/3 כוס +1 כף {100 מ"ל} חלב. 10 ביצים מופרדות. 1 כוס { 200 גרם} סוכר. 1 כוס {130 גרם} קונפלור לציפוי {גנאש}. 1 מיכל שמנת מתוקה . 250 גרם שוקולד מריר, קצוץ. מכינים את העוגה. 1. מחממים תנור ל150 מעלות. 2. ממיסים שוקולד, חמאה והחלב בסיר מעל להבה נמוכה או במיקרוגל 3. מקציפים חלמונים עם 1/2 כוס סוכר במיקסר במשך כ- 2 דקות, עד לקבלת תערובת בהירה. מוסיפים קונפלור, וכשהוא נבלע מוסיפים את תערובת השוקולד. 4. מקציפים חלבונים במיקסר עד שמתקבל קצף רך. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר וממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף יציב ומבריק. 5. מקפלים את הקצף לתוך תערובת השוקולד. 6. משמנים את התבנית במעט חמאה מומסת ויוצקים לתוכה את התערובת . 7. אופים 50- 60 דקות , עד שהעוגה מתייצבת { היא נשארת לחה בפנים}. מוציאים אותה מהתנור ומניחים לה להתקרר לטמפרטורת החדר. רק לאחר שהעוגה התקררה מכינים את הציפוי: 1. מחממים שמנת מתוקה עד לסף רתיחה . 2. יוצקים את השמנת על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס. 3. יוצקים את הציפוי על העוגה . מגישים בטמפרטורת החדר.
 
בשישי הכנתי שניצלים + פירה

אבל הפירה לא צולם { הילדים היו רעבים ולא הספקתי לצלם
 
עוף צלוי ברוטב דבש וסויה {מתוך הספר

הדבש השלם של בני סיידא למי שאין ממליצה על הספר הזה יש בו הרבה מתכונים טובים. 4 כרעי עוף טרי. לרוטב: 1/3 כוס שבש 1/3 כוס רוטב סויה 1/3 כוס קטשופ. 1 כפית פלפל שחור , גרוס { אני לא שמתי. 6 שיני שום כתושות. 1 כף מיץ לימון. 1 כף חרדל{ לא שמתי. 1 כף שמן. 1. מחממים תנור לחום בינוני { 180 מעלות. מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב . מניחים את הכרעיים בתבנית. ומורחים אותם ברוטב. 2. אופים כ- 50 דקות , עד שהעוף משחים . במהלך האפייה הופכים את העוף, ויוצקים עליו את הרוטב שהצטבר בתבנית. בתאבון.{ טעים מאוד
 

ayeletba

New member
יום הולדת שמח לנעמה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך בריאות טובה, שלוות נפש והגשמת חלומות
.
 

דנייאלה

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב לנעמה ../images/Emo65.gif ../images/Emo151.gif

נעמה- שיהיו לך ימים שמחים
מלאי אהבה
ואושר
הרבה בריאות
פרנסה
ונחת
 
למעלה