יומני הערפד, פרק 20

larisa125

New member
../images/Emo48.gif יומני הערפד, פרק 20

תקציר הפרק, מתוך האתר הזה, כולל
: ELENA LEARNS WHAT REALLY HAPPENED WHEN DAMON AND STEFAN WERE TURNED — While Stefan struggles to come to terms with his past, both he and Damon reveal parts of their history to Elena, until she finally learns the truth about how they became vampires. Pearl has an ugly confrontation with Jonathan Gilbert. Damon and Alaric try to find a mysterious invention before Jonathan does. The friendship and flirtation between Jeremy and Anna continues to grow.

Bartal j

New member
אוקיי קודם כל היה פרק מעניין../images/Emo58.gif

כרגיל, אהבתי את הפלאשבקים לעבר ואיך התסריטאים חשבו על איך קתרין ערפדה את ה חים סלבטורה אם היא הייתה בקבר. אני אתייחס לכמה נקודות: סטפן- אהבתי את הדמות שלו הפרק, לשם שינוי, עכשיו אפשר להבין מהיכן ההתנזרות וההתחסדות שלו, בגלל שהוא בחר להיות ערפד והוא כפה את הבחירה הזו על דיימן שגסס, כי הוא לא רצה שדיימן ימות בגלל הדם של קתרין שהיה במערכת שלהם אז הוא השלים את השינוי בשביל שניהןם כשהוא בחר לו "מתנה" חח ודיימן שתה ממנה כשהוא נשך את הבחורה ההיא.. אחח סטפן סטפן תמים הוא לא היה פעם חחח העובדה שהוא שתה מהדם של אבא שלו שירה בו במטרה להרוג אותו ואת דיימן, קצת היה טלנובלי מידי אבל לפחות מסביר מדוע הוא חש רגשות אשמה, בגלל שהוא כפה את הערפדות על דיימן וכרגיל סטפן תמיד חיפש "דרכים קלות" ולברוח כדי להעביר את הכאב במקום להתמודד בו ולכן בחר בערפדות בלי לדעת איזה מחיר עליו לשלם כפי שאמילי אמרה לו. אלנה- הערכתי את האומץ שלה להכנס לתא של סטפן למרות הידיעה שהיא מעמידה עצמה בצסכנה כי סטפן לא שולט בעצמו, ולא לברוח כשסטפן רצה שתלך, הסצנה שבה הוא אומר לה ללכת והיא למרות החשש בהתחלה אוזרת אומץ ואומרת לו לא הייתה מאוד יפה לראות איך הצד הערפדי יוצא החוצה ונרגע. ואיך היא נלחמה למען סטפן, ותמכה בו והשיגה לו דם חיות עם כל הסלידה שלה. דיימן- אני תמיד אוהבת אותן חח הרג אותי איך הוא אמר לאלריק כשהוא הרג את הערפד הזה שהעיקר אלריק אמר שלא יהיו גופות הלילה חח הציניות שלו הורגת אותי אין עליו, לדיימן יש את הדרך שלו להתמודד אבל לעומת סטפן הוא כן מתמודד איכשהו. ג'רמי ואנה - כל הרומן שלהם קצת מוזר לי כאילו הם חמודים והכל אבל מה פתאום ככה ג'רמי החליט שהוא רוצה את אנה וזהו?כאילו דחפו כזה את זה לא יודעת נראה לי מאולץ קצת. פרל- ככה הרגו אותה? דוד ג'ון הזה לא סבלתי אותו מההתחלה את המחפש צרות הזה ועכשיו גם קוטל ערפדים הפך? וגולת הכותרת! איזבל חזרה! התקדמות בעלילה לקראתת סוף העונה! בסוף כשהיא באה לבר לראות את אלריק מעניין מה יקרה עכשיו אם היא תפגוש את הבת שלה אלנה ומה יהיה... אני חושבת שיש קשר בינה לבין קתרין לא אתפלא אם יש לפי מה שהתסריטאים חותרים אליו לדעתי. יש לה הרבה תשובות לתת ובהחלט הולך להיות מעניין(_(חבל שאני אהיה באנגליה ואראה את זה באיחור תלוי אם יהיה לי אינטרנט זמין)

MoonFairy

New member
finally some answers!! חח ../images/Emo6.gif

פרק מעניין וגדוש בתשובות!
סוף סוף גילינו איך הם הפכו לערפדים! ובהמשך להודעה של קרן על התהליך להפיכה, השלב החסר שהם לא בדיוק אמרו לנו זה שקאת'רין נתנה להם לשתות מהדם שלה וכך להשלים את "הצד שלה בעסק"
חה! גאוני....
איזה עקיפה של... הכול בערך חח
הו פרל
היא ממש תחסר לי. כאב לי על אנה המסכנה שאיבדה את אמא שלה בפעם השנייה! :(
אנה וג'רמי =
!
האומללות של סטפן כל הפרק הזה נכנסה לי ללב
מסכנון... עכשיו גילינו מי באמת הרע מבין האחים! בהחלט פרק גדוש במידע. אהבתי את ההפלאשבקים
אני עדיין שונאת את ג'ון
אני יודעת שצריך איזושהי דמות זדונית שתערער את הכול, אבל מה שהוא עושה שם זה טרור אחד ענקי בעלילה!!! לא אוהבת.... *grumpy*
ולסיום! איזבל.... זה רק אני או שהחליפו את השחקנית?
בכול מקרה, אם אלאריק היה יודע שכול מה שהוא צריך לעשות זה להישבר ולהפסיק בחיפוש כדי שהיא תופיע, אני בטוחה שהיה עושה זאת מזמן
חייבת לציין שזה היה די צפוי though.... וזהו! מתה שיגיע פרק הבא כבר!!!! חושבים שלסוף עונה הם יעשו גראנד-פינאלה ופרק 22+21 ישודרו ברצף???
כן.. חה. dream on, Stephie...

קרניjack

New member
פרק נחמד אך לא מלהיב

חוץ מהפלאשבקים והסוף, כל הדרמות-אהבות של אלנה-סטפן אנה-ג'רמי היו מיותרות ואפילו מעצבנות.

למעלה