היום שלי! (יום ה')

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי! (יום ה')

מבחן בתנ"ך. חרשתי. אימאל'ה. ):

eva133

New member
אחלה יום

מבחן בלשון ושחרור לבית בגלל חום וכאבי גרון

אמ..

שעת 0-תנ"ך לא איחרנו! והיה נחמד
נירה אמרה לנו שהיא יודעת לסרוג ועכשיו היא סורגת משהו בכתום אז אמרנו לה שתוסיף כחול
וגם לבן לא יזיק[נו,הצבעים של השבט
] שעה 1-היסטוריה יהודית נראתה כאילו עוד שנייה היא עומדת לבכות
ואנחנו עוד הוספנו לה על זה... סתם שיעור מבוזבז שעה 2-יהדות המורות ליהדות מזמינות אותנו לקבלת שבת אצלהן
איזה חאמודותתתת הפסקה-היינו עם מוקיקי ולושי
ומילאנו שאלונים מעאפנים של המשצים שעה 3-4-לשון היה נחמד
והביתהה

93 בתנ"ך../images/Emo47.gif

מי מלכה מי? הולך להיות חנוכה בןןןןןןןןן של זונה:) ["חנוכה נמלטים 2006- כי אותנו לא יתפסו"
]

תמיר1991

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif

אני קיבלתי 92 שבוע שעבר. אל תשאלי אותי איך
תמיר.

nse

New member
95,

המורה קצת הפציצה אותנו, 8 עמודי שאלות מבגרויות, אבל התמודדתי.

MoonyAvFreak

New member
היה מבחן במתמטיקה.

הלך די טוב. מקווה רק לטוב. חוצמזה...שעת 0+1 היה מחשבים. היה בסדר אבל הייתי עייפה ולא הבנתי מה היא רצתה ממני. 2+3 מבחן 4 תנך אבל לא למדנו 5+6 אומנות = שיעמום!

זונע

New member
יום מעפן

שעה ראשונה: מבחן בביולוגיה למדתי רק שעה...וסיימתי את המבחן תוך רבע שעה. הכל כמעט היה שאלות אמריקאיות מכשילות במיוחד! היא תמיד, אבל תמיד לוקחת את השאלות הכי מעצבנות שאפשר לשאול ונותנת 4 תשובות שכולן נראות אותו דבר. בכל זאת אני מאמין שאני אוציא מעל 80. לא שזה משהו, אבל נשפר לפעם הבאה. שעה שנייה: סרט על הלב בביולוגיה איזה שעמום...היה חושך לגמרי אז ניצלתי את ההזדמנות לישון קצת. שעה שלישית: מתמטיקה המורה לא החזירה לי תשובה בקשר למבחן וה"העתקה" שלי, למרות שהיא הבטיחה שהיא תחליט עד יום חמישי
וככה כל העניין הזה נשאר די באוויר...אין לי כרגע מה לעשות עד שהיא תחליט, ואני אפילו לא יודע מה הציון שלי. שעה רביעית-חמישית: אנגלית סיימנו סיפור משעמם ודבילי במיוחד, אבל הניתוח הספרותי כשלעצמו דווקא היה מעניין. די הזכיר לי את התקופה שנהגתי לכתוב. אחר כך אנסין קל ביותר...הלוואי שזה יהיה ככה בבגרות
. זהו.

FartherAway

New member
חרא יום.

שעת אפס וראשונה בוטלו, כי המורה לערבית נסעה לאיזו גדנ"ע עם השביעיסטים. מצד אחד טוב, מצד שני נאלצתי ללכת ברגל לבצפר. בשעות השנייה והשלישית היה מבחן במתמטיקה. עזבו, הלך חרא. לא למדנו בשעה הרביעית כי זה היה מתמטיקה, ושעת מתמטיקה אחרי שעתיים מבחן זה די מיותר. תולדות האומנות שעות חמישית ושישית היה נחמד דווקא, העיקר שלא כתבנו. שביעית ושמינית של צילום היו פשוט מיותרות, אבל לפחות קיבלתי 98 על העבודה.

חהחהחה ../images/Emo163.gif

אמממ.. ביטלו ליש שביעית-שמינית, ולא למדתי בשלישית-רביעית (ברביעית קראתי ספר כל השיעור, ובשלישית היה סרט) בחמישית היה חנ"ג אז גם לא עשיתי יותר מדי, ובמקרא סתם התפרענו קצת יותר מדי (ירדו על הראסטות החדשות שלי
), אז כתבנו לא יותר מדי. המורה היה סבבה, אמר שהוא יעשה לנו שיעור רציני כשנהיה יותר מרוכזים

הוהוהוהוהו |התרגשות|../images/Emo163.gif

מחר אני עושה פוני לצד |אימו קיד| וכולם יצחקו עליי ויגידו עליי שאני לא פאנקיסטית קשוחה כמו שאני באמת
אוף כמה חבל. סתם!!!!!!!1 אני אימו3>קיד גאה^_^

noname202

New member
היום שלי :)

שעת אפס - תנ"ך נירה המשעשעת כרגיל D: כפתתי להנאתי ועשיתי פלטות, ונירה סיפרה לנו בגאווה על הסריגה שלה, מאגניב לה שעה ראשונה - היסטוריה המורה הייתה מוזרה במיוחד, וליאור התעסק לי עם החצובות עד שהמורה איימה להחרים לי את העטים
היא לא לימדה ממש והתריעה על בוחן בשיעור הבא, שיהיה לה לבריאות D: שעה שלישית - יהדות המורות הזמינו אותנו לקבלת שבת :D איזה מותקיות ונורא הפרענו
וממ, גם המורה עשתה סופסוף את השיעור שהיא הבטיחה לי מלפני שבועיים :D ולא נתנה לי להתבטא בכלל ]: והיא בכלל לא שכנעה אותי, אני עדיין חושבת שההבדל היחידי בין אדם לבעל"ח הוא הבדל שהאדם עשה בסיווג. שעה רביעית חמישית - לשון הזנזונת בדקה את המבחנים ולא החזירה לנו אפילו ציונים
שונאת שהיא עושה את זה. קיצר, היה משעמם, גיזרת חפ"א ומשפט מחובר... ואז הביתה, אחר"צ שקט כזה.

למעלה