שרשור טורים והמלצות יום ב'|כתר

טור שלי להיום...

מה אני עושה ער בשעה כזו?
אז ככה, שמתי טור עיקרי עם גיבויים מחזירי השקעה (עם כמה שקלים ספורים רווח). קלן גטבורג (בעדיפות -0.5,0 ) ביחס 1.9 עם גיבוי X פומפי (בעדיפות -0.5) ביחס 2.1 עם גיבוי X הטור העיקרי בהשקעה של 120 וגיבוי משולש... בהצלחה לכולם! אתמול היה יום מסריח אש...מקווים להתאושש. יצא חרוז? בגלל שזה פורום תפוז
יאללה צ'או

RockBoy2

New member
הטור שלי(חי מאתמול)

רומא(נתפס) אינטר(נתפס) פ.צ. קלן בהצלחה!

מה דעתכם על:

ארסנל קלן קאלמר (שבדית) בויקטור נותן סה"כ יחס 2.94 וכמובן, על הטור הקודם שכתבתי קלן פומפי (בעדיפות -0.5 ביחס 2.1) עם גיבוי X גוטבורג (בעדיפות -0.5, 0 ) ביחס 1.9 עם גיבוי X האם זה טור ששווה להשקיע בו הרבה....? כאשר הגיבויים מחזירי השקעה, או כדאי בטור מסויים גיבוי נותן רווח? שמתי כבר את הטור הזה סה"כ השקעה כולל גיבויים 175 שקל (כאשר הטור המרכזי 120) ואני רוצה את דעתכם אם כדאי להגדיל את הטור... תודה!

כנס אחי

שלחתי כמוך גטבורג עם גיבוי X + קלן פורטסמות הכל יכול להיות אני לא נוגע..

חבר'ה אני עכשיו קולט

עד כמה ההימור עדיפות ( 0 , -05 ) שהיה פומפי בויקטור, היה בעל ערך. אני תפסתי את ההימור הזה כאשר הוא עמד ביחס של 2.1 ! כרגע ירד ל-1.79 מקווה שאכן פומפי היום תנצח.. אני מעריך שהמשחק הזה לא יניב לנו שערים, והוא יגמר אולי ב 1-0 קטן...

אנחנו לא עוסקים ב"הרגשות"

אנחנו עוסקים יחסית (דגש על יחסית...כי בכל זאת זה הימור) על הגיון מסויים ולא על רגשות.... אם קבוצה מסויימת לא ספגה ולו שער אחד ב-5 מחזורים ועכשיו הם משחקים בבית מול קבוצה שאמנם שקולה אבל עדיין אפשר להכניע אותה...אז ניצחון בהחלט אפשרי כאן... למרות שביחס שתפסתי בהחלט ככפול זה היה משתלם. 2.1 על ניצחון ו-3.5 על תיקו זה בהחלט יחס נחמד כשיבוץ לטור. בכל אופן אני צופה שהמשחק לא יניב לנו שערים ויכול להגמר תיקו 0 משעמם או איזה 1-0 קטן לביתיות.... בהצלחה

golfgolf

New member
אח שלי,

יש אימרה שאומרת:"הסטטיסטיקה תמיד מתיישרת" ולפיכך פומפי אמורה ,והדגש הוא על אמורה, לספוג שער אחד לפחות היום. כמה יכולה קבוצה בינונית כמו פומפי להישאר עם שער נקי...?! לפיכך,אם בולטון יבקיעו שער אחד לפחות היום אני חושב שלא יפסידו. בהצלחה!!!

אם היא החזיקה 5 משחקים

היא יכולה גם להחזיק עוד 5 משחקים. לבנתיים הם הוכיחו הגנה חזקה מאוד, ולדעתי הם יספגו מול קבוצה מובהקת מאוד ולא מול בולטון (שגם אפשרי אבל בולטון לא תוציא יותר מתיקו). אני לא חולק על כך שבולטון יכולה להבקיע גול....אבל מה שכן, בולטון לא תצא מנצחת מהמפגש הזה והמשמעות היא שהכפול שהצגתי ביחסים היפים שהיו בבוקר בהחלט שווים כפול נחמד. בהצלחה!

הטור שלי וכמה המלצות...

הטור: טרויזו - לצ'ה 2 2.70 גטבורג - גאיס 1 1.45 קלמאר - האקן 1 1.40 מץ - מונפלייה 1 1.40 פורטסמות' - בולטון 1 1.75 ההמלצות: טרויזו - לצ'ה: לצ'ה מגיעה למשחק החוץ הזה לאחר פיתחת עונה מצוית כאשר במאזנה 2 ניצחונות ותיקו. טרויזו לעומת זו עם פתיחת עונה פחות נלהבת כאשר במאזנה 2 הפסדים ותיקו. 2 הקבוצות הללו שירדו מהסריה א' שואפות לעלות בחזרה במחזור האחרון ראינו את לצ'ה בבית מנצחים בקלות את מנטובה בבית כאשר טרויזו במחזור האחרון שיחקו מול ברשיה בחוץ וכמעט הצליחו להוציא ניצחון אבל קיבלו 2 שערים בדקות האחרונות ממש כאשר השער השני הובקע בדקה ה-93 מפנדל. לצ'ה לדעתי כרגע הרבה יותר מרשימה מטרויזו לאחר ההפסד לברשיה אני מאמין שהמורל הקבוצתי לא ממש גבוה לעומת זאת לצ'ה שנמצאת לאחר ניצחון תבוא על מנת לקחת נקודות מאחת היריבות הקשות שתהיה לה השנה בקרב על העלייה. משחק חוץ קשה מאוד ללצ'ה אבל לצ'ה התמודדו עם קבוצות גדולות בהרבה וניצחו אני מאמין שעם הרצון המתאים הם יוכלו לנצח במשחק החוץ הזה. גטבורג - גאיס: גטבורג הממוקמת כרגע במקום ה3 חוזרת לאחר משחק מלא תהפוכות מול האמרבי שהסתיים בסופו של דבר בתיקו 3-3 אמנם גטבורג לא נמצאת בתקופה הכי טובה שלה והיא כרגע עם ניצחון אחד ו-3 תוצאות תיקו בחמשת משחקיה האחרונים. גאיס שנמצאת במקום ה-10 נמצאת באותו מצב כמו של גטבורג כאשר גם היא לא ממש מרשימה במשחקיה האחרונים והיא עם ניצחון 2 תוצאות תיקו ו-2 הפסדים בחמשת משחקיה האחרונים. אני מאמין שגטבורג בבית מסוגלת לקחת את הנקודות מקבוצה כמו גאיס במיוחד כאשר האמרבי עדיין נושפת בעורפה בכל מקרה גטבורג תצטרך את הנקדודות האלה אם היא רוצה עדיין להשתתפף בקרב על האליפות או לפחות לסיים במקום השני. אני מאמין שלגטבורג יש את היכולת והרצון לנצח את משחק הבית הזה. קלמאר - האקן: קלמאר הקבוצה האהובה עליי בליגה השבדית מגיעה למשחק כאשר היא ממוקמת במקום ה-5 ונמצאת במרחק של נקודה אחת מהאמרבי וגטבורג ומהמקום השלישי. קלמאר מגיעים למשחק הזה לאחר משחק חוץ קשה מול מאלמו שהסתיים בסופו של דבר בתיקו 2-2. האקן שנמצאים כרגע במקום האחרון ומועמדים כמעט סופיים לרדת ליגה מגיעים לאחר 3 הפסדים רצופים. אני מאמין בניצחון ביתי קל לקלמאר. מץ - מונפלייה: כן כן הליגה הצרפתית איכזבה את כולנו אתמול ובשבת אבל כאן אנחנו מדברים על הליגה השנייה בצרפת ליגה הרבה יותר קלה לחיזוי מאשר הליגה הראשונה נתחיל עם מץ, מץ מגיעים למשחק הזה כאשר היא ממוקמת במקום השני נקודה אחת מתחת לגרנובל שלקחה לה את המקום הראשון ביום שישי אם מץ רוצים לחזור ולהוביל את הטבלה הם יהיו מוכרחים לנצח במשחק הזה מץ מגיעה למשחק הזה לאחר 4 ניצחונות ותיקו בחמשת משחקיה האחרונים כאשר הניצחון האחרון היה בחוץ מול דיז'ון לעומת זאת יש לנו את מונפלייה שממוקמת במקום ה-17 בליגה וכרגע נמצאים בסכנת הדחה ניצחון במשחק הזה אמנם ירחיק אותם מעט מהקו האדום אבל בשביל לנצח הם יאלצו לגבור בחוץ על קבוצה שמתמודדת על עלייה לליגה הראשונה, מונפלייה מגיעים לאחר 3 הפסדים תיקו וניצחון בחמשת משחקיה האחרונים כאשר ההפסד האחרון היה במסגרת הגביע מול מארסיי בבית ונגמר 2-1. אני מאמין בניצחון ביתי קל למץ. פורטסמות' - בולטון: המשחק הבא מפגיש לנו את פורטסמות' שהובילה את טבלת הפריימר-ליג עד אתמול לפני המשחק של צ'לסי ואת בולטון שהרשימה אותנו עם פתיחה מרשימה בתחילת העונה אבל בחלה להתקרר מעט במשחקיה האחרונים. פורטסמות שנמצאת ברגע זה במקום השני עדיין לא ספגה שער אחד במסגרת הליגה ושמרה עד כה על שער נקי לעומת 9 שערים שכבשה פורטסמות עדיין בלתי מנוצחת מתחילת העונה כאשר היא עם 4 ניצחונות ותיקו בתחילת העונה מאז פורטסמות' לא הפסידו והיא רוצה מאוד להמשיך ולשמור על המקום הראשון. לעומת זאת יש לנו את בולטון שנמצאים כרגע במקום ה-9 בולטון פתחו את העונה מצוין לאחר שניצחו את טוטנהאם 2-0 אבל מאז ירד החום בבולטון והם ברגע עם 2 ניצחונות 2 תוצאות תיקו והפסד לצ'רלטון החלשה. משחק קשה מאוד להימור אבל אני מאמין שהרצון של פורטסמות ואברמוביץ' ג'וניור להמשיך ולהישאר במקום הראשון ולהתעלות על הקבוצה של אבא חזק יותר מהרצון של בולטון להשיג תוצאה במשחק הזה. שיהיה יום זכיות מוצלח לכולם!!!

haiklior

New member
חולק עליך בטרויזו-לצ'ה...

מסכים עם ארבעת ההימורים האחרים, אבל לדעתי טרויזו לא תפסיד היום בבית. אמנם היא פתחה את העונה גרוע, והיא כרגע במקום ה19 עם שני הפסדים ותיקו, אבל היא לא יכולה להרשות לעצמה להפסיד משחק נוסף בבית - מה שגם נראה לי שתוצאת תיקו תספק מהצד השני את לצ'ה. דווקא הייתי מחזק בניצחון ביתי של טרויזו. מפגשי עבר בין שתי הקבוצות: 2006 : תיקו 1-1 בשנת 2005 טרוויזו ניצחה בבית את לצ'ה 2-1 עוד שני משחקים אחורה טרויזו ניצחה את לצ'ה. כלומר, גם לפי סטטיסטיקת מפגשי העבר קיים סיכוי סביר שטרויזו היום לא מפסידה את המשחק הזה. בכל אופן, זו דעתי, אבל אשמח לקבל דעות נוספות

belami255

New member
אברמוביץ' ג'וניור?

התכוונת בטח לגיידמאק ג'וניור. בכל מקרה אם בגיידמאק ג'וניור עסקינן אני לא חושב שפורטסמות' תנצח בגלל המוטיבציה של גיידמאק ג'וניור להתעלות על אביו והקבוצה שלו אי שם במזרח התיכון. אם היא תנצח זה בגלל הרצון של השחקנים להגיע להישגים בליגה.

טור של 3 משחקים למטרת עקיצה

התנאים לזכייה: ארסנל מנצחת בגול את פורטו 4 שערים ומעלה במשחק של צסק"א מוסקבה מול המבורג 0:0 בין ליל למילאן במילים אחרות: 80. X (יחס 3.65) 84. 2 (יחס 3.40) 90. X (יחס 8.50) השקעה: 10 ש"ח זכייה: 1055 ש"ח קשה, אבל לא בלתי אפשרי

soccerstand

New member
אני מצא חן בעיניי אנדרלכט מחר

אאק זה לא מציאה נכון שגם אנדרלכט אבל הכוחות שקולים פה ואנדרלכט בפלוס 1 או X2 ברגיל נראים טוב בייחוד שיש לך חלוץ כמו צ'יטה

הטור שלי ...

אוד גרינלנד - רוזנבורג 2 פורטסמות - בולטון 1 סטיאווה בוקרשט - ליון 2 ליל - מילאן 2 יחס 9.9 בשלושת המשחקים האחרונים ( פורטסמות , ליון ומילאן ) נותנים ליריבות +1 , האם לדעתכם כדאי לי לשים על אחת הקבוצות שתנצח בדיוק בגול או ביותר מגול ? הערות והארות נוספות יתקבלו בברכה !

soccerstand

New member
חחחח הרגת אותי הרבה זמן אני מת לשאו

ל את זה אבל לא היה לי נעים

הסבר ללבן של שמוליק.....

מי מכם שיודע, ומי מכם שלא.. לבן זה שם משפחה נפוץ בהחלט במדינת ישראל. בהתאם לכך שמוליק שניסה בתמימותו הרבה להיכנס תחת שמו המלא לכאורה, שמוליק לבן, נתקל בהודעת המערכת של פורומי תפוז. "השם תפוס" והם גם מציעים מספר אפשרויות כגון : "שמוליק לבן היחיד"(לכאורה ה"אס היחיד"), שמוליק לבן ה"אחד", וכן גם "שמוליק לבן איכותי"... והרי לכם הפיתרון לחידה המסתורית...

למעלה