מעריצי מויאל כנסוווו

../images/Emo47.gifמעריצי מויאל כנסוווו../images/Emo47.gif

אוקיי אז ככה:אם נכנסתם לפה זה סימן שאתם אוהבים את מויאלוששש' (מעריצי סקעת יאללה ביי ההודעה הזאת לא בשבילכם צאו מפה כמו שנכנסתם). אז מה שרציתי להגיד זה, שמחר הגמר הגדול !! וברור לכולנו שהכוכב האמיתי הוא הראלי מויאל !! יש לו קול,עוצמה, רגש והוא באמת מתאים לתואר "כוכב נולד".. תהיו בטוחים שאחרי זה הוא לא ילך לשחק בכל מיני סדרות טלביזיה אלא ישקיע במוסיקה שלו ! לכן חשוב שהוא ינצח.!הבן אדם כוכב הוא אמיתי ואני לא צריכה להסביר לכולם מי זה הראל מויאל אני בטוחה שאתם כבר הבנתם שהוא הכוכב האמיתי.. וכפי שאתם יודעים אי אפשר להתכחש לעובדה שלסקעת יש המון המון מעריצווות.. ומעריצים שיעשו הכל כדי שהוא יקח. לכן יש לו סיכויים ענקיים לזכות. אבל שתבינו זה לא שהוא יותר טוב ממויאלי. אזזזזז.. אם אתם רוצים שהראלי שלנו יעבור לשם שינוי את סקעת אז צריכים לעבוד. כי עם נעבוד קשה, כל מי שאוהב אותו. הוא ינצחח!!!!!! הוא יעשה את זה!!! אז אם אתם באמת אוהבים את הראלי מויאל המדהייים! אז כדי לתתחילו לעבוד. תצביעו לו 249 פעמים מכל מחשב שאתם יכולים להשיג.. תדאגו לשלוח לו כמות יפה של אס-אמ-אסים+ הצבעות בטלפון. והכי חשוב תגייסו את כל החברים שלכם ואת כל הרשימה באיסי (גם החברים שאין להם אינטרנט, תנסו לשכנע אותם להצביע לו באס-אמ-אסים).. אם כולנו נעבוד על זה חזק. הראלי שלנו ינצח. והמאמצים יהיו שווים את זה. אני מקווה שהשקעתם מזמנכם וקראתם את זה .! וזה באמת באמת חשוב שתעשו את המיטב שלכם כדי שהוא יקח!! יאללה תעשו את זה בשבילו. <אבל ביננו , גם אם הוא לא יקח, הוא תמיד ישאר ה-כוכב.> אני אוהבת אותכם.

4הרמיוני

New member
הראלוווש../images/Emo25.gif

אתה מושלםם! תיראו איזה חמוד הוא היה (ועדיין!
)

4הרמיוני

New member
הוא והכלב...../images/Emo25.gif

איזה חמוווד!!! איי פול אין לוב! אינ מקווה שזה זה...יש לי יותר מדי תמונות....

כנסו דחוףףףףףףף

אני חושבת שלהראל מויאל הכי מגיע לזכות כי הוא גם יוצר עצמאי של מוסיקה וגם יש לו מראה של כוכב וכמובן שהוא אחד המוכשרים(סקעת לא כלול בהם...) בכוכב נולד עם קול משגע!!!!!!
נ.ב: הוא מזכיר קצת את מורן גמליאל מהעונה הקודמת, לא??? אבל לא במראה...

למעלה