הפרקים האהובים

משי22

New member
../images/Emo47.gifהפרקים האהובים../images/Emo47.gif

טוב, אז הדיון הזה עם איריס ודנה למטה העלה רעיון- לפתוח שרשור שבו כל אחד כותב על פרק העל טבעי האהוב שלו. זה יכול לכלול סיכום של הפרק, תמונות, סרטונים מהיוטיוב, ציטוטים טובים וכל מה שמתחשק לכם. עכשיו-
מספיק עם התירוצים של "אני לא זוכר/ת כלום". בחייכם- יש יופי של סופרוויקי, ומי שרוצה אפשר לשלוח במסר קישורים לצפייה ישירה עם תרגום. לא זוכרים זה תירוץ נהדר להזכר, בטח בפרק אהוב במיוחד.
גם "אין זמן" זה לא תירוץ. לי יש שני מבחנים ולא יודעת כמה עבודות להגיש, ואני יכולה להקדיש שעה וחצי לצפייה בפרק אהוב+לכתוב עליו משהו.אז תאמינו לי, גם אתם יכולים!
נסו להיות קצת מקוריים- כן, אני יודעת שכולם פה אוהבים את Changing Channels או את All Hell Breaks Loose אבל אחד המטרות של השרשור הזה הוא להיזכר בפרקים אהובים וקצת יותר נשכחים. רצוי ומומלץ מהעונות הראשונות.
אני בעד שאת השרשור הסופי נפתח ב 23 לחודש- יום לפני תחילת העונה השישית. כלומר, חמישי שבוע הבא. מתאים לכם? מי שבעד שישרשר
להודעה הזאת, ואפשר גם להוסיף את שם הפרק שאתם הולכים לכתוב עליו. יאללה, חבר'ה, שתפו פעולה, זה כייף!

משי22

New member
../images/Emo45.gif אני ../images/Emo3.gif

אני מתלבטת עמוקות בין Nightshifter לבין Folsom Prison Blues. אולי אני אראה את שניהם ואז אני אחליט... כמובן-שכחתי לכתוב בהודעה הראשית, הכי חשוב זה להסביר למה אתם אוהבים את הפרק הזה, מה הופך אותו למיוחד בעיניכם.

G Baby

New member
../images/Emo45.gif רעיון מעולה, משי!

מקווה שתהיה היענות..זה יכול להיות נחמד להיזכר בפרקים נשכחים. יותר מדיי פרקים..קשה לי לבחור
טוב אני אחשוב קצת ואחזור עם תשובה

G Baby

New member
לא

מתי בדיוק את רוצה להספיק לעשות מרתון ולכתוב תקציר עד שישי הבא?

משי22

New member
בקשר לתאריך..

זו כמובן רק הצעה, כי נראה לי כדאי לפני שתתחיל העונה השישית ונתעסק בה. אם אתם מעדיפים לדחות אז תגידו

משי22

New member
יום שישי הבא זה כבר סוכות ../images/Emo163.gif

אבל סבבה, אני אפתח את השרשור בשישי בבוקר, ומתי שתוכלו בימים הבאים תפרסמו את זה. אתם יודעים מה, אם אין לכם יותר מזמן אז רק תבחרו פרק ותספרו למה דווקא הוא.

Ayelet 363

New member
רעיון אדיר! :]

אני גרועה בלתקצר, כך שאני אחכה עם הבחירה (ואני גם לא סגורה עליה ב-100%), למקרה שמישהו\מישהי אחר\אחרת יבחר\תבחר באותו הפרק- כי לא באמת משנה לי איזה פרק זה יהיה, ואני באמת גרועה בלתקצר.

WatchMeWatchYou

New member
רעיון טוב!

אבל מצריך המון חשיבה.... אני אנסה לחשוב על פרק כמה שיותר מהר

למעלה