מצב
הנושא נעול.

ישראל ב

New member
חיילים לא יסעו בחינם בקווי הרכבת הח

אני זועם,רותח קראתי היום בידעיות אחרונות שממחר לא תאופשר נסיעה חינם בקווי רכבות לראשונים ובית שמש לחיילים. צריכים לעשות משהו!!!
החדשים. ראו ידיעה בקישור הזה.

ליילנד

New member
אני לא מבינה, אסור שזה יקרה../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif

החדשים. ראו ידיעה בקישור הזה.
אני לא מבינה, אסור שזה יקרה
!|

רוצים להחזיר את החיילים לטרמפים המסוכנים, מה זה הדבר הזה, אסור שזה יעבור בשתיקה, לצערנו יש יותר מדי חיות טרף מפלצתיות שמחכים לטרמפיסטים הללו.

יש לאסור כליל נסיעה בטרמפים!

אני לא מבינה, אסור שזה יקרה
!|

רוצים להחזיר את החיילים לטרמפים המסוכנים, מה זה הדבר הזה, אסור שזה יעבור בשתיקה, לצערנו יש יותר מדי חיות טרף מפלצתיות שמחכים לטרמפיסטים הללו.
זה דבר מסוכן מכל הבחינות - הטרמפיסט לא יודע מיהו זה שלוקח אותו, והנהג לא יודע את מי הוא מכניס לרכבו. אם אין לך תחבורה מסודרת, אתה לא חייב לצאת לחופשה! להיפך, על מערכת הבטחון, המגייסת את החיילים, לדאוג להסעתם ומימונה! אני, בתור הורה בהווה ומילואימניק בעבר, תמיד נהגתי בהתאם לזה, ומוכן בשמחה לשאת בחלקי ההוגן בעלויות המתחייבות מכך.

ישראל ב

New member
זאת בעייה רצינית

זה דבר מסוכן מכל הבחינות - הטרמפיסט לא יודע מיהו זה שלוקח אותו, והנהג לא יודע את מי הוא מכניס לרכבו. אם אין לך תחבורה מסודרת, אתה לא חייב לצאת לחופשה! להיפך, על מערכת הבטחון, המגייסת את החיילים, לדאוג להסעתם ומימונה! אני, בתור הורה בהווה ומילואימניק בעבר, תמיד נהגתי בהתאם לזה, ומוכן בשמחה לשאת בחלקי ההוגן בעלויות המתחייבות מכך.
זאת בעייה רצינית
וכל אחד חושב שלו זה לא יקרה וכדי להגיע מהר הביתה לוקחים טרמפים וזאת בעייה רצינית. אז למה ביטלו את ההסדר עם הרכבת?

aas111

New member
אני נגד נסיעות בתשלום לחייל../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif

זאת בעייה רצינית
וכל אחד חושב שלו זה לא יקרה וכדי להגיע מהר הביתה לוקחים טרמפים וזאת בעייה רצינית. אז למה ביטלו את ההסדר עם הרכבת?
אני נגד נסיעות בתשלום לחייל

ליילנד

New member
בטח שיש לאסור נסיעה בטרמפים

בטח שיש לאסור נסיעה בטרמפים
אבל יחד עם זה לא לחסום לחיילים אמצעי נסיעה ושכל התחבורה הציבורית יבשתית תהיה עבורם חינם.

תחליט נסעת מרחובות או מראשון

לא נכון
היום ואתמול נסעתי בקו ראשל"ץ-ת"א חינם ועוד הרבה חילים ד"א נושא זה כבר הואלה בפורום
והאם אתה חייל או תלמיד... כי באשכול אחר פרסמת תגובה על כך שאביך "הקפיץ" אותך במכונית לת"א מרחובות ואחרת לביה"ס.

stan_southpark

New member
אני תלמיד בבית ספר צבאיי

והאם אתה חייל או תלמיד... כי באשכול אחר פרסמת תגובה על כך שאביך "הקפיץ" אותך במכונית לת"א מרחובות ואחרת לביה"ס.
אני תלמיד בבית ספר צבאיי
אז יש לי נסיעות ינם כמו חייל והים נסעתי חזרה לראשון אני נוסע מראשון או רחובות כי אני גר בנס ציונה כי שניהם קרובים אלי!קפיש???

stan_southpark

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני זועם,רותח קראתי היום בידעיות אחרונות שממחר לא תאופשר נסיעה חינם בקווי רכבות לראשונים ובית שמש לחיילים. צריכים לעשות משהו!!!

stan_southpark

New member
נצל"ש

נצל"ש
היום נסעתי במארס הלבן של אגד בקו 1 בנס-ציונה,אם הוא יעבור ליד הבית שלי אני אצלם אותו. מביפנים יש חגורות בטיחות!!!!

אוהד11

New member
הנסיעות ברכבת

נצל"ש
היום נסעתי במארס הלבן של אגד בקו 1 בנס-ציונה,אם הוא יעבור ליד הבית שלי אני אצלם אותו. מביפנים יש חגורות בטיחות!!!!
הנסיעות ברכבת
המדינה הזו יצאה מדעתה. אחרת אי אפשר להבין כיצד לא מאפשרים לחיילים לנסוע בקווי הרכבת מראשל"צ ומבית שמש ללא תשלום. שיבטלו כלי רכב צמודים לקצינים, ולא כל רס"ן שמשרת בקריה או בצריפין יקבל רכב צמוד, אז אולי יתחיל מישהו להזיז את ישבנו וללחוץ על הסדרת הנסיעה ללא תשלום לחיילים.

ליילנד

New member
אולי צריך לעשות עצומה

הנסיעות ברכבת
המדינה הזו יצאה מדעתה. אחרת אי אפשר להבין כיצד לא מאפשרים לחיילים לנסוע בקווי הרכבת מראשל"צ ומבית שמש ללא תשלום. שיבטלו כלי רכב צמודים לקצינים, ולא כל רס"ן שמשרת בקריה או בצריפין יקבל רכב צמוד, אז אולי יתחיל מישהו להזיז את ישבנו וללחוץ על הסדרת הנסיעה ללא תשלום לחיילים.
אולי צריך לעשות עצומה
כלל ארצית שלא למנוע מחיילים נסיעות חינם בחת"צ,למען ביטחונם מפני הסכנה המרובה הנשקפת להם בטרמפים. אינני יודעת מי מסוגל לארגן דבר כזה ואיך, אבל אם יש איזו אפשרות כזו וה חשוב ביותר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה