/

• פותח הנושא orw93
  • פורסם בתאריך

noam270

New member
חיחיחי... עשיתי את המבחן עם אבא שליXD

למרות שזה היה ממש קל, אבא שלי דאג לבדר אותי
><

דינדש

New member
המבחן בית היחידי בחיי שעשיתי

היה בכיתה ג' במדעים, וכבר מאז הבנתי שזה דבילי. (למרות שלא הייתי מתנגדת שיהיו בגרויות בית...
)

ספירצ

New member
אני אעשה מה שהבנתי XD

מחר הזכרה של אח שלי
בגלל שהייתי חולה פספסתי שני בחנים ומבחן ענק במתמטיקה
אחותי באה היום עם הבן שלה D:
התחלתי לקרוא את ניו מון בשעה טובה ><"
הייתי חולה כל השבוע =\
ישר אחרי פורים יש לי בוחן באזרחות, בלשון ובוקרפורט באנלית O:
שבוע הבא פורים ואין לי למה להתחפש

vampire girl1

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

קיבלתי 46 בג.ג
קיבלתי 96 באנגלית
קניתי את התחפושת שלי אבל שנייה אחרי התחרטתי
החלטתי להתחפש לערפד
לא ידעתי איך להשיג דברים לערפד
|כןבסוף מצאתי עדשות אדומות ממש מגניבות וגם שיניים ומרקרים לגוף אחד בצבע לבן לעור ואחד בצבע דם.
שתי ידידות שלי עושות בת-מצווה באותו מועדון כמו שלי, ואחת מהן מרגישה שזאת תחרות והיא עולה לי על העצבים!
הופעתי בסטטיסטיקות
והאמת, שהיה לי שבוע ממש ממש טוב

orale12345

New member
TMJ -פעם ראשונה../images/Emo9.gif

גימלים
מיון , בדיקת דם, התעלפות , התקף אסטמה , רופאים מגעילים.
הוא חזר לארץ והיום אני רואה אותו
להיות אחראית TMJ - אוקי נכון אז יש לי סמכות מסוית , אבל טכלס לא נותנים למישהי שהיא "צעירה מתה" להיות אחראית TMJ , ואז מעריפים עליה עוד הרבה תפקידים (שבכלל לא קשורים לתפקיד אבל היי היא נראית די צהובה אז למה לא ), בנוסף לכך שמכניסים אותי לחדר עם הרופאים הכי קשים במחלקה ואז שאני מגיעה למיון בגלל מה שהיה ככל הניראה תגובה של הגוף לעומס יתר , אז אנשים מתפלאים. אבל ביום שאני חוזרת מהגילמים מכניסים אותי עם 3 רופאים , מצפים שאני אפטור את הבלאגן שהיה כשלא הייתי , שאתקשר למלא פציאנטים ואלך לשמירה שבוע הבא, העמוד לדבר מול כולן בשיחת סיכום השבועית , העשה חפיפה לבנות החדשות , העזור לסייעת אחראית להחליט מי מקבלת איזה רופא , ואנסה לסגור פיצוצים של הרגע האחרון כל זה ואני 3 חודשים במחלקה ושומנה חודשים בצבא
להיות אחראית TMJ זה לא כיף בכלל בכלל לא כיף
לפחות אני היחידה במחלקה שחובה אינטרקציה כל שהי עם ה"גברים" החתיכים ביותר בצה"ל , בעוד ש"אחיותי" הסייעות נאלצות לראות כל היום אנשים קבע עצבנים ומתוסכלים ולא הכי יפים לעין
. הסייעת אחראית נתנה נאום שלם על עודף העבודה שלי בשיחת סיכום ואולי בנות חדשות יפנימו, למרות שאני "רק" אחראית TMJ אני זו שעושה את כל הדברים הבירוקרטים שקשורים לתפקיד של האחרית השנייה והיא עושה בעיקר משמרות
.
אדוארד
ג'ייקוב
איזה חפירה , זה מה שקורה שלא עונים אצל הקבן חחחח

Galuush

New member
אני../images/Emo13.gif

יש לי יומולדת היום
. הייתי בחופש מאתמול ועד יום שבת... קניתי את New moon וEclipce ועכשיו חסר Breaking dawn אמא הכינה לי אלבום דיגיטלי ליומולדת של הטיול לשוויץ
.
יום ראשון חוזרים לבסיס אני לא יודעת אם זה טוב או רע- אבל מתווסף לנו רמ"ד- נקווה שיהיה טוב איתו

Orange Sky

New member
מזל טוב!!|בלון../images/Emo24.gif

שיהיה יומולדת מושלם וכיף והמון המון אושר!

Fall Out Liel

New member
Mazal Tov!../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

למעלה