פינת האח הגדול

ניריתי 1

New member
../images/Emo44.gif פינת האח הגדול ../images/Emo44.gif

היום ה 60 בבית האח הגדול ! שבת נוספת בבית האח הגדול. בסיומה יודחו שני דיירים נוספים. זמן טוב לבדק בית... מי הייתם רוצים שיודח היום ? חסרונו של מי לא יורגש ? מה דעתכם על הדיירים החדשים ? מה חשבתם על הגעתו של אבירם לבית ? (הארוס לשעבר של ליהיא). הוא נהג בחוכמה לדעתכם ? מה דעתכם על הצטרפותה המתוכננת של בר רפאלי לבית למשימה ? ולא רק היא...עוד סלבס יכנסו. סימן כי העונה חלשה וצריך להחיות שם ת׳עסק ?? פרידה ודנה ... תובנות ? ההתלהמות של נופר על ליהיא ... ראיתם ? דעתכם עליה השתנתה ? מה דעתכם על העונה הנוכחית של האח הגדול ? מאוכזבים ? צופים באדיקות ? רק ביום ד' ושבת ? או שגם בערוץ 20 ? מי לדעתכם מסתמן כזוכה העונה ? מי הייתם רוצה שיזכה / תזכה ? שתפו שתפו ....

פברואר22

New member
התוכנית הזו בעיקר גורמת לי לתהות

מתי היה הרגע בו הייתי חוטפת את השיגעון ולא מכירה את העצמי היום יומי שלי אם הייתי נכנסת לשם וכשכל כך היללו מסביב את אבירם ועשו אותו לגבר שהיינו רוצים שיהייה תהיתי האם כך? האם בסיטואציה ריאלית אחרת הוא היה אומר/מגיב/חושב כפי שהיה בתוך תוכנית שמגיבה למה שאומרים עליה? והאם ...ועד כמה ....אבירם יתחבק עם הרגע הזה? שלא לדבר על הספקן שבתוכי שמהרגע הראשון לוחש לי "אל תחשבי שאת יודעת הכל ובוודאות על התוכנית הזו, עדיין לא היית במסתרי חדר האח הגדול או במסתרי העורכים/מפיקים/שותפים או אפילו בתוך חדרי המחשבה והכוונות של הדיירים ?" ולמה צריך בכל שבוע עוד ועוד ועוד SMS כדי להעשיר את קופת סלקום או פלאפון (לא יודעת מי חוגג על הכסף הזה) בשיחה אחת אני אגיד לכם שתחליטו לבד זה לא ממש משנה לי ...ועדיין מבטיחה לראות כל רביעי ושבת טלוויזיה אמורה לספק לי תוכן (ולא משנה כרגע איזה) ואני אמורה לראות ולשלם רק את האגרה לא מעבר לזה ...ככה זה התחיל בינינו , לא? אז איך פתאום זה הפך למסחטת כסף? ועוד מעט מחכים לי עם כוכב נולד והישרדות
לפי מדד מקום העבודה אצלי
מעט אנשים צופים העונה ועוד יותר מעט מהאנשים הצופים מדברים עליה מעבר לחמש דקות של הבוקר

0 אור 0

New member
משתפת

אף פעם לא אהבתי תוכניות דיבור ועוד פחות את תוכניות הריאליטי המציצניות שצצו בעקבותיהן. האמת היא שלמרות שיש לי טלויזיה, רוב הזמן היא מכובה ... כך שלשמוע אנשים מדברים על התוכנית גרם לי לתהות מה גורם לאנשים שפויים ושקולים כלפי חוץ לבזבז את זמנם על השטות הזאת, אבל לפני כשבוע נסענו להיות עם חברה שהבן שלה מאושפז בבית חולים, ונפלנו בדיוק על התוכנית, כולל הסברים - זה ככה וההיא ככה ... אם קודם היו לי מדי פעם מחשבות שאולי יש משהו בתוכנית בכל זאת, הן נעלמו לחלוטין אני עוד יכולה להבין את אלו שהולכים לתוכניות האי הבודד למיניהן - בגלל ההרפתקה, אי בודד חתיכים חתיכות, ואפילו סיכוי לכסף, אז צריך לסבול את הבלבולי מוח והניתוחים מול המצלמה - ניחא. אבל לתוכנית כזאת?? ולהסתכל על זה?? לא מבינה אותכם.

ayeletba

New member
תגידו מה שאתם רוצים ../images/Emo68.gif

אבל אני מכורה. בהחלט מנתק אותי קצת מכל העומס השבועי. אני רוצה שתודח סיון. עמיר יכול ללכת איתה. גם עתי לא אכפת לי שיילך. הדיירים החדשים - הבנים נחמדים. הבנות - הילה בלתי נסבלת. מירב - פלסף, אבל בסדר.. בדיעבד - אבירם נהג בחוכמה. ההצטרפות של בר.. - לא סובלת אותה במיוחד, באמת נראה שמנסים להחיות שם משהו. אין ספק שהעונה הראשונה והטבעית של האח הגדול היתה הכי מוצלחת. מספמטת מאוד גם את פרידה וגם את דנה -היה ברור לי שהן ישלימו בסוף. נופר - ג'ורה. ליהיא יצאה גדולה. אבל עדיין הייתי רוצה לראות את נופר בבית עונה קצת למלמית אבל אני צופה כמו שאמרתי - רק רביעי ושבת - לא צריך להיסחף מעבר.. זוכה - קשה להחליט... אומרים שאלעד. אבל ליעוז ככה בשקט מפלס דרכו. לא יודעת..ואללה.. נראה בהמשך..פרידה אולי?!

ניריתי 1

New member
רק לא פרידה !!

בהתחלה עוד סימפטתי אותה... בתור "אם הבית"... אבל היא התגלתה כבהמה !
גמני מכורה. אבל העונה אני כמעט ולא צופה בערוץ 20.... הם משעממים אותי
את שידורי רביעי ושבת לא מפספסת
גם בעיני הילה בלתי נסבלת. אין לי פייבוריטים. עונת פרווה כזו ...

פרומית1

New member
עונה תשובות

אני אוהבת בכללל ריאליטי מתוך סקרנות אבל העונה הזאת מוגזמת בכמות השערוריות מי יודח? אני לא מנחשת אבל רוצה את החברה האלה שלא עושים כלום כמו יואב וסיון אבירם-אבירם היה צריך לבוא כדי לסגור מעגל עם ליהיא שמגעילה אותי מאד,והוא לא עשה לה כלום מאחורי הגב אלא נכנס ויצא כמו ענק בר רפאלי-אולי בזכותה יהיה אולי שיתוף פעולה בין כל הדיירים והמשימה תיפול בגללל אגו פרידה -אישה עם אגו מופרז שמתנהגת כמו ילדה בת 3 ,ודנה- אישה סגורה שנאלצה להיפתח בגלל אישה גסת רוח נופר- ילדה שלר יודעת לשתוק ועושה מכל דבר פיל וחבל כי היא בחורה טובה,וליהיא בהתנהגותה הזמינה את כל העליהום הזה,ותשימו לב שמי שהיה נגד התנהגותה המבישה היו המבוגרים ובני עדות המזרח שנוהגים יותר כבוד למוסד האירוסין,ועצוב שאחרי הכל גם עתי מתחיל להימאס לו ממנה אני צופה רק בשידור חי במוצאי שבת ויום רביעיע ואם לא אז במאקו בפרקים מלאים הזוכה-דנה או אלעד

ניריתי 1

New member
../images/Emo124.gif למכורים ../images/Emo124.gif בר רפאלי בבית !!!

והיא מהממת !! מי שיש לו ערוץ 20
זה הזמן להציץ ולשטוף ת'עיניים... או ב mako.co.il

אושי231

New member
תת רמה של תוכנית

הביאו את כל היצורים הכי מוזרים שמצאו ושמו אותם בבית אחד. והלוואי שעמיר יודח

למעלה