מה דעתכם על בנק זרע לחיילים?

Miss RP

New member
../images/Emo44.gifמה דעתכם על בנק זרע לחיילים?

רעיון חשוב וטוב? לאיזה צד אתם נוטים? הצד של האם השכולה שרוצה דור המשך למשפחתה או צד של האלוף המיל שטוען שיש כאן בעיה עקרונית ויעמיד את החיילים בדילמה. האם צריך להעביר את הצעת החוק או לטפל בכל עניין לגופו?

creed5

New member
רעיון לא טוב

לדעתי הקמת בנק זרע לחיילים הוא רעיון לא טוב. עם כל הכבוד לאם השכולה שרוצה דור המשך למשפחתה, היא צריכה לקחת בחשבון שמהזרע של בנה יצמח אדם שירצה אמא ואבא ביולוגיים לצידו. מה יאמרו לילד כשיגדל, שהוא מזרעו של חייל שמת בקרב? אנחנו צריכים לדאוג שחיילינו יחזרו הביתה בשלום כדי שיוכלו לבנות עתיד ולגדל את הדור הבא ולא לחשוב על כך שימותו.

ehudye

New member
תגובה ושאלה גם יחד.

תגובה: אני לא יודע אם יש מקום לחוקק חוק בנושא. לדעתי לא מוכרחים לערב את החוק אבל בהחלט אפשר להציע זאת למתגייסים המעוניינים. את הגב' רחל כהן אני בהחלט מבין בצורך שלה להמשיך את שושלת משפחתה ופריצת הדרך שהיא עשתה בדרישה שלה להשתמש בזרעו של בנה המנוח היא אבן דרך חשובה. שאלה: הגב' כהן מאוד ריגשה אותי באימהות שלה ובמלחמה גם למען בן שכבר איננו. הבן כבר לא בין החיים אבל היחסים עדיין קיימים- היא עדיין מדברת איתו. אני שוקל עשיית סרט תיעודי על יחסים אלה, על המאבק החשוב שלה ועל תוצאותיו (נכד?). כיצד אוכל ליצור קשר עם המשפחה?

למעלה