הערב: בלי בושה וחברים מההתחלה

liranru

New member
../images/Emo44.gif הערב: בלי בושה וחברים מההתחלה

חברים - כל הסדרה מההתחלה - 2 פרקים ברצף | החל מהערב ב- 22:30 | בפעם הראשונה ב- HD | ראשון - חמישי | yes Comedy HD הסדרה משודרת גם ב- SD בערוץ yes Comedy (אפיק 14) במסך רחב. בניגוד למופיע בפרומו - הסדרה אינה זמינה ב- VOD. בלי בושה - סדרת דוקו-דרמה חדשה | החל מהערב ב- 22:55 | ראשון - רביעי | yes Drama HD | גם ב- VOD HD ועוד הערב: סמולוויל 9 - פרקים 17-18 | החל מ- 20:00 | yes SCI FI HD עקרות בית נואשות 7 - פרק 14 | 21:15 | yes Drama HD אימפריית הפשע - פרק 8 | 22:00 | yes Drama HD | גם ב- VOD HD בניחוש חוקר 4 - פרק 6 | 22:00 | yes Action HD העוקץ 3 - פרק 6 | 22:45 | yes Action HD | גם ב- VOD HD צפיה מהנה

LeRanch

New member
חברים!!

סוף כל סוף הזדמנות להשלים את הסדרה הזאת, בלי פרסומות ומבזקי חדשות כמו בערוץ 2.

liranru

New member
גם אני חיכיתי לזה

סוף סוף הזדמנות לראות את "חברים". ולראות את זה כמו שזה שודר זה היה באמת שווה את זה. מבחינת תוכן - אני עוד לא ממש התחברתי, אבל ניתן לזה עוד קצת זמן. הפרק בבניחוש חוקר היה מצוין ומצחיק. הפרק הראשון בסמולוויל היה מדהים מבחינת צילום - במיוחד הקטע שקלארק משחרר את קלואי.

עדנונית

New member
הפרקים הראשונים של חברים

באמת טיפה משעמם אבל לאט לאט אי אפשר להיפרד אני רואה את זה עכשיו בפעם השלישית ברצף בשנתיים האחרונות

riktal

New member
חברים ../images/Emo99.gif

זה מצחיק שאני מכירה את כל הפרקים בעל פה (כי ראיתי אותם כל כך הרבה פעמים) ובכל זאת אני נהנית כל פעם מחדש לראות את הסדרה הזאת - זאת בהחלטת הקומדיה הכי טובה שנוצרה אי פעם! אה - והפרק של בניחוש חוקר היה חמוד מאוד והזכיר לי כמה אני מתגעגעת לגיבורים..

עדנונית

New member
לגמרייי ../images/Emo99.gif

כל כך כייייף לראות אותה באיכות מעולה בלי הפסקות ותקלות

OKDeSign

New member
בשבייל זה קונים את הDVD ^^

אבל בהחלט כיףכיףכיף שזה משודר מההתחלה ובאיכות כזו. אין על חברים:)

למעלה