פרישת מנהל הפורום וכניסת מנהל חדש

../images/Emo43.gifפרישת מנהל הפורום וכניסת מנהל חדש../images/Emo43.gif

אנו מודים ל mister xy על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל. בהזדמנות זו, אנו מברכים את גבעת חול עם כניסתה לניהול הפורום ומאחלים לה הצלחה והנאה בתפקיד

ומגבעות אשורנה../images/Emo140.gif

וזרח השמש ובא השמש עד שלא שקע שמשו של מיסטר זרחה שמשה של גבעות חול ברכות למינוי המוצלח ההצלחה שלך תהיה ההצלחה של כולנו

משתוקק10

New member
אה ושכחתי על הפרישה הכואבת ממיסטר.

למרות שפרשת ללא רשותי, אין מחילתי רלוונטית, כי מחילת תלמידי חכמים אינם מחילה. כדברי למנהלת הפורשת, זאת הייתה השנה המלאה בטוב ביותר בכל שנות חיי. היית מנהל מסור וקשוב לצורכי הקהילה בכלל והפורום בפרט, אך מאמין שתישאר חבר כזה. גם אם כבר אינך מיסטר המנהל, תמיד תהיה חקוק בזיכרוני כמאסטר הקהילה. המון תודה על התקופה שבה ניהלת את הפורום ועל העזיבה המסודרת של התפקיד, תודה על שתמיד היית שם, עזרת ודחפת להצלחת כולנו. תודה על שהקרבת מזמנך היקר ובכך השתכנעתי שאין מנהל יותר טוב. ותודה על נכונותה של המנהלת החדשה לקבלת התפקיד הקשה, אך הולם את כשרונה. וכל העוסקים בצרכי ציבור בא אמונה ה... ישלם שכרם. בשמי ובשם רעייתי

ינוקא1

New member
על זאת תדמע כל עין , וידוו כל הדווים !

אני מקוה שאחרי מאה ועשרים יספידו אותו ברמה כזאת !

משתוקק10

New member
אני מקווה שאיבריו ייתרמו להצלת חיי אדם.

או לפחות שהציפורים ייהנו מארוחה. להספד אנו חבריו נזכה, הוא יהיה כעפרא דארעא.

תודה למברכים

יש בי תקווה שאעמוד בציפיות כי אחרי מיסטר וסוגי זה נראה לי קצת בעייתי.

שפע ברכות ואיחולי הצלחה!!

את חייבת להאמין שתעמדי בציפיות כי הפורום הזה כ"כ משובח שמן ההכרח שמנהליו יעמדו בציפיות :)

nini132

New member
שאלה לי

האם זה ניק מוכר פה? האם כתבת פה בעבר? ומי את באופן כללי?

mister xy

New member
אכן

אמנם היא הצטרפה לפורום רק לאחרונה אבל אני מכיר אותה למעלה משנה ואני יכול להעיד על מהימנותה.

אגס 10

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

הצלחתך הצלחת כולנו אז שיהיה המון הצלחה לך ולכולנו.

עץ שתול

New member
פרישה כואבת לצד הצטרפות משמחת

תודתינו בלי שיעור וקץ למיסטר על עבודתו הנפלאה מהמסד ועד הטפחות שבחכמתו ובניצוחו המקסים הגיענו הלום. וברכותינו למנהלת החדשה שתצליח בכל, ושיפוצו מענותיה חוצה.

למעלה