פנייה מהנהלת תפוז

אמאורית

New member
../images/Emo43.gifפנייה מהנהלת תפוז ../images/Emo43.gif

בקשות מגופים חברתיים קיבלנו שתי פניות מגופים בעלי עניין קהילתי, המעוניינים להביא את דברם לפורום מתאים.
הקו החם: סיוע לילדים עם התנהגות מינית חריגה (מצורף קובץ): הקו החם להתנהגויות מיניות חריגות של ילדים הוא שירות טלפוני שמאפשר לכל הורה / או איש מקצוע שרואה התנהגות מינית של ילד ושואל את עצמו "אם זה נורמלי / נורמטיבי או שלא?? להתייעץ באופן דיסקרטי. את הקו החם מאיישים מתנדבים -ש הם כולם אנשי מקצוע מתחומים חינוכיים / טיפוליים, שעברו הכשרה מקיפה בתחום. הקו החם מופעל על ידי המרכז למניעה ולטיפול באלימות מינית בקרב ילדים, שהוא מרכז שמתמחה באבחון ובטיפול של ילדים מתחת לגיל 12 שתוקפים מינית ילדים אחרים. אני פונה אלייך כדי לבקש את סיועך בהפצת מודעת הדרושים המצורפת - באמצעותה אני מקווה לגייס מתנדבים נוספים, שיאיישו את הקו.
מחקר חברתי בנושא הרטבה של ילדים בלילה. למחקר חדשני דרושות משפחות עם ילדים שמרטיבים בלילה. המחקר עוסק בהשפעת מבנה האישיות וסביבת השינה הפיזית, על הרטבת הלילה. המחקר הוא אנונימי ונעשה באמצעות המייל. הנבדקים הם ילדים בני 3-12 (באמצעות הוריהם, כמובן). המחקר נחלק לשני שלבים - בשלב הראשון ממלאים שאלון ובו פרטים כמו תאריך לידה, מראה חדר השינה (צבעים ומיקום רהיטים) וכד'. בשלב השני אני שולחת הנחיות לשינויים בחדר, כמו צבעים שולטים, מיקום המיטה, מה להוציא מהחדר וכד'. ההורים מתבקשים למלא טבלת מעקב שבודקת את מצב ההרטבה. פרטים נוספים ורישום למחקר ניתן לקבל בכתובת http://www.zlcom.net/fengshui/hartava.htm אשמח אם תפיצו את הכתובת הזו לחבריכם מכריכם ומשפחה

למעלה