פורום פאוור מטאל - האתר!

scudnick

New member
../images/Emo43.gifפורום פאוור מטאל - האתר!../images/Emo22.gif

רעיון שאני ויעל דנו בו כבר כמה זמן [למען האמת, עוד מתקופת הקומונה] והגיע הזמן להוציא אותו לאור - אתר הפאוור מטאל הישראלי! מה אנחנו צריכים? 1. אנשים שמבינים בלהקות פאוור מטאל מסויימות. יעל, למשל, תהיה אחראית על מדור Blind guardian, ונחשו על מה אני?
2. אנשים שמבינים בhtml ועיצוב אתרים, לעיצוב הדף האישי של כל להקה. ומה השאר יכולים לעשות? כולם יכולים לעזור. מי שלא מבין הרבה בלהקות פאוור מטאל ולא גיק כמו כל שאר אלה שיודעים html, יכול לכתוב ביקורות אלבומים, להציע רעיונות [תיבת המסרים שלי פתוחה להצעות. לא יודע מה עם יעל] וכמובן שמי שממש רוצה לעזור - יכול להעיף לי כאפה, אני מעצבן. האימייל שלי, למעוניינים לשלוח ביקורות/מאמרים/מכתבי נאצה: [email protected] יאללה, לעבודה ולמלאכה!

אני מוכן לעזור

אני גם מבין טוב בכמה להקות, אני אשמח, אבל אני לא מבין בHTML אחי

airgirl

New member
גמני מוכנה לעזור../images/Emo9.gif

רק שאנלא זוכרת HTML... אבל אם אתה צריך תמונות או משו כזה (אנלא טובה בכתיבה.. מצטערת =[ ) אז בכיף =))

TarwenR

New member
הו מגניב ../images/Emo45.gif

אני יכולה להיות אחראית על ארוון?

טלוב

New member
אני לא ממש יודע לכתוב

ולא מבין ממש המון על שום להקה מסוימת אבל אני יודע HTML (לא פריק אבל יודע טוב) ואני יכול למצוא תמונות וגם לכתוב קצת כמה שאפשר למצוא באינטרנט P:

טלוב

New member
שמע אני יכול לבנות אתר

באיכות די טובה אפילו בלי בעיה אבל העיצוב יהיה די דרעק.. אני לא טוב בזה.. למרות שאני עובד עם פוטושופ ויכול לנסות לארגן דברים אבל ס"כ העיצוב יהיה של כולנו

shmarshmig

New member
ווואיייי

פעם ידעתי כלכך הרבה שפות לבניית אתרים.... HTML, ASP, PHP, CSS. אני זוכר במלואם אולי שתיים מהן. אבל חוץ מזה, אין לי זמן לזה... מצטער.

DanieLushka

New member
נצל"ש

בצער וביגון, אני מודיעה שלמאיה יקירתינו לא יהיה מחשב עד יום שישי, יש לה מתכונת בכימיה, אחלו לה בהצלחה :) היא מוסרת שהיא אוהבת את כולכם (אבל אל תשלו את עצמכם, אותי היא אוהבת הכי הרבה
)

Musta Susi

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

לי הייתה היום מיני מתכונת
מתכונת מלאה עדיין לא.

Musta Susi

New member
הובכן יקירה, אם היית מסתכלת שוב

בשרשור שדי התעצם-מעבר למצופה, היית מ(")בחינה(") בתגובה שהוספתי, שנכתבה 9 דקות אחרי. הנה הלינק למקרה שפספסת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=760&msgid=51976818

DanieLushka

New member
את האמת שראיתי את זה.. ../images/Emo3.gif

אבל אתה עדיין חצוףx: בכל מקרה, אם בא לך, מחר בהפסקה הגדולה אני אהיה שם, (לא להתייחס לשעה בה נכתבה ההודעה S:)

למעלה