עדכון חודשי - 01/04

Pure SilenCe

New member
../images/Emo43.gif עדכון חודשי - 01/04 ../images/Emo43.gif

דף קהילה
ט"ו בשבט. חג האילנות. חג ההתחדשות. חג של התחלה חדשה. חיים חדשים. בטבע. אצלנו. דף הקהילה שלנו שוב חודש. והפעם אנורקסית של אהבה בחרה לנו שיר.
יומולדת לפורום
החודש חגג הפורום יומולדת 4, מה שאומר, אנו פעילים כבר שלוש שנים ברציפות. במהלך תקופה זו הצטרפו אלינו חברים חדשים כל העת. היו מי שנכנסו לאשפוז, היו מי שיצאו מאשפוז. היו מי שהחלימו בעזרת טיפול שלא כלל אשפוז. את כולם ליוונו כאן תמיד. בחום, באהבה, בחיזוק ובהבנה. הפורום שלנו הצליח ובגדול ואנו מקווים שנמשך להעניק את הבית החם הזה לכל המבקש.
ארכיון הפורום
לארכיון הפורום שלנו מגיע
. השבוע עברנו את דף ה-1000 בארכיון. "תפוז
אנשים" משקיעים מירב המאמצים על-מנת שלפורומים יהיו ארכיונים פעילים. בארכיון נמצאות כל ההודעות מאז הוקם הפורום. תמיד כייף להיכנס ולקרוא.
מנהלת מחליפה
החודש נעזרנו ברותי ב. – מנהלת פורום 'סיפורים מהחיים והאינטרנט' – שהתנדבה לסייע לנו בעת העדרי ולשמור לנו על הבית. המון
לרותי על הנכונות.
מאמרי הפורום
במסגרת פרויקט 'כל מילותיי' נפתחו עוד 2 קטגוריות חדשות במאמרים: 'כל מילותיי – חצבצב' ; כל מילותיי – מי שהיא 1. הקטגוריות הבאות העתידות להיפתח הן של דרמטיות, אביטל25. נכון לעכשיו הן נמצאות עדיין בבנייה. את הקישורים לשתי הקטגוריות הקיימות - תמצאו בסוף הודעה זו.
קישורי הפורום
פתחנו עוד קטגוריה בקישורי הפורום: שרשורי שאלות, תהיות וגילויים בפורום. בקטגוריה זו הכנסנו לקישורים את השרשורים שאתם פתחתם בפורום. זה המקום להכיר כלאחד ואחת מאיתנו בצורה יותר טובה. ההכרות עם האחר לעיתים מובילה להכרות יותר מעמיקה עם עצמנו. קישור לקטגוריה זו ניתן למצוא בסוף הודעה זו.
לוחות
בלוחות הפורום מפורסמת קטגורית: סיוע במחקרים ועבודות, שם מתפרסמות בקשות של גולשים. אם הנכם מעוניינים להשתתף, צרו קשר עם המפעיל.
צ'אט
ערבי צ'אט קבועים. הערבים שנבחרו בסקר של חודש נובמבר הם: ערב ב' – 20:00 ; מוצא"ש – 18:00. אנחנו נשתדל לפתוח את הצ'אט ולקרוא לכם, אבל אתם מוזמנים להקדם אותנו. לגבי ערבי שני, אני אישית לא אוכל להשתתף בצ'אט – עמכם הסליחה.
סקר
סקר חדש נכנס. חשוב לנו שתשתתפו ותשפיעו. סיכום הסקר הקודם מתאריך: 31/11/03 ____________________________
איך היה לכן/ם המפגש ? [עורכת הסקר: Pure SilenCe.] מספר מצביעים – אחוזי הצבעה
15 – 78.95% המפגש עשה לי רק טוב. נהניתי לפגוש את כולן/ם. ההתרגשות והחששות לא מנעו ממני להרגיש שם טוב.
2 – 10.59% המפגש היה בסדר. לא מרגיש/ה שזו חוויה בלתי נשכחת. לא שווה את הטרחה והחששות.
2 – 10.53% המפגש היה טריגר אחד גדול עבורי. אני מצטער/ת שבאתי. סה"כ קולות: 19 סקר זה כולל את גולשי תפוז אנשים ואין לראות בו סקר מייצג.
ברכות ואיחולים
למיכל..~ - החוגגת יומולדת ב- 05.02.04 והופכת לחוקית.
ל-אני והדרמטיות שלי – שיר, החוגגת יומולדת ב- 17.02.04.
לענבר21 העתידה להשתחרר בקרוב מהאשפוז. מחזיקים אצבעות.
פינת המחמאה
ל- hero D - ענת [לשעבר בכינוי דנהה1], על כל הסקרים שמילאה בהם את הפורום.
ל-אני והדרמטיות שלי – שיר, על תפעול הפורום במהלך כל החודש האחרון.
ל-מי שהיא 1- לי, על התגובות המדהימות, על החום שבו היא עוטפת את כולם.
ל-CRAZYIT – ליטל, על כל ההשקעה, על היוזמה ועל העזרה בפורום.
הדעה זו נכתבה בלשון זכר, אך מופנית אל שני המינים.
לכל הצעה, בקשה, שאלה או הצעה, אל תהססו לפנות אלינו. אנחנו כאן בשבילכם באהבה.
ט"ו בשבט שמח לכולנו
מיכל..~ &Pure SilenCe & CRAZYIT Pure SilenCe Email: [email protected] CRAZYIT ICQ: 174374191 Email: [email protected] מיכל..~ ICQ: 303430608 Email: [email protected]

ניזכרתי במשהו חשוב..../images/Emo49.gif../images/Emo91.gif

לחצבצב
. ומי שהיא1
. תמונות ממש יפות יש במאמרים אהבתי מאוד. ואת מה שכתוב שם כבר קראתי אבל מביטחה לשוב לזה מחר ולקרוא שוב, ואני יעשה זאת.
שלכם שיר

למעלה