אריק המתוק
א אריקו המקורי New member 6/7/07 #1 ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif אריק המתוק
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif אריק המתוק
M mr_lonely New member 6/7/07 #5 אל קו אופק רחוק עוד לילה במרחבי הנצח, עוד לילה מתמשך וארוך, כקו האופק רחוק, עם התחלה ללא סוף. אילו רק היית ליידי כעת, איתך הייתי הולך יד ביד אל קו אופק רחוק, אל שחר מפציע. בוקר טוב לכולם ולזו שמעליי...ברוכה השבה
אל קו אופק רחוק עוד לילה במרחבי הנצח, עוד לילה מתמשך וארוך, כקו האופק רחוק, עם התחלה ללא סוף. אילו רק היית ליידי כעת, איתך הייתי הולך יד ביד אל קו אופק רחוק, אל שחר מפציע. בוקר טוב לכולם ולזו שמעליי...ברוכה השבה
M mr_lonely New member 6/7/07 #10 תודה ../images/Emo24.gif נו, שנכין עוד כוס אולי זה יעזור לי להתגבר על העצלות הזו ?
א אקסייטרית New member 6/7/07 #13 היי מגיע ליק מזל"טים קראתי... אז קחי -המון מזלטים עלייך נודי- תני להתרגע מההמולה ונחשוב איך לביא לך אותה בהרמה...
היי מגיע ליק מזל"טים קראתי... אז קחי -המון מזלטים עלייך נודי- תני להתרגע מההמולה ונחשוב איך לביא לך אותה בהרמה...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 6/7/07 #16 בדיוק../images/Emo70.gif אז עכשיו... אני נחה...הרגתי כבר כמה במכה אחת בלי רילקס באמצע
י י ל ד ת האור New member 6/7/07 #18 אני עושה חישוב............/images/Emo5.gif אין כאן הרבה כאלה מי הבא בתור
ה הנודניקית עם הקוקו New member 6/7/07 #20 את זה שפה... הרגתי כבר כמה פעמים... הוא מתעקש לקום לתחייה כל פם מחדש
י י ל ד ת האור New member 6/7/07 #23 יצליח לך בסדר מותקקקקקקקקקקקקקק גם אני תורכיה חששתי שתורי הגיע מחכה שיצליח לך אחרי זה אתחיל לרעוד