שאלה חשובה מאוד

מצב
הנושא נעול.

evgeniy2

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifשאלה חשובה מאוד../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שאלה חשובה מאוד

לפני כ 4 שנים כשהיתי בכיתה ט נסענו עם הכיתה שלנו לטיול ניראה לי זה היה באזור ירושלים אם אני לא טועה. קיצור הסתובבנו בהרים ובכל מיני מקורות ואז לפתע הגענו לאיזה גשר עתיק ועשינו הפסקת צהריים מתחתו. עליתי על הגשר הזה והיתה עליו מסילת ברזל של הרכבת ושמתי לב אני עוד זוכר את זה שהמסילה היתה כולה בחלודה כנראה שמזמן לה השתמשו בה... וליד הגשר ממש קרוב היה איזה ביתן עתיק שהוא היה סגור... אמורה שלי אמרה אז שהיתה כאן פעם תחנת רכבת.... האם זה באמת ככה ?

תשובה לא-כל-כך חשובה

שאלה חשובה מאוד

לפני כ 4 שנים כשהיתי בכיתה ט נסענו עם הכיתה שלנו לטיול ניראה לי זה היה באזור ירושלים אם אני לא טועה. קיצור הסתובבנו בהרים ובכל מיני מקורות ואז לפתע הגענו לאיזה גשר עתיק ועשינו הפסקת צהריים מתחתו. עליתי על הגשר הזה והיתה עליו מסילת ברזל של הרכבת ושמתי לב אני עוד זוכר את זה שהמסילה היתה כולה בחלודה כנראה שמזמן לה השתמשו בה... וליד הגשר ממש קרוב היה איזה ביתן עתיק שהוא היה סגור... אמורה שלי אמרה אז שהיתה כאן פעם תחנת רכבת.... האם זה באמת ככה ?
תשובה לא-כל-כך חשובה
זה נכון שלפני ארבע שנים ניתן היה לראות מדרום-מערב לירושלים מסילה ישנה וחלודה על גבי גשר אבן ותיק ואף עתיק - זהו קו הרכבת ההסטורי לירושלים שנסגר בשנת 1998 ונמצא היום בשיפוץ - ראה סיקור נרחב באתר 'חדשות הרכבת' (בתוך 'מעקב') וכן בארכיון הפורום. לאורך הקו היו מספר תחנות שהיו בהן בניינים, ולכן קשה לדעת את איזו מהן ביקרת בלי פרטים נוספים, אם כי אם הייתם קרובים לירושלים אז יש להניח שהייתם בתחנת ביתר או בתחנת בר גיורא. והערה קטנה, לא קשורה - אתה מבין בוודאי שהשאלות של כל אחד שכותב בפורום הן חשובות לו מאוד, ולמרות זאת לא כל אחד כותב בכותרת של השאלה 'שאלה חשובה מאוד' - הסיבה היא שאז מי שקורא את הפורום לא יידע במה כל הודעה עוסקת וייאלץ לקרוא את כולן בשביל למצוא את מה שמעניין אותו או את השאלות עליהן הוא יודע לענות. לפיכך, אני מציע וממליץ כי בכותרת ההודעה ייכתב באופן כללי הנושא שבה (לדוגמא, במקרה הזה הייתי כותב 'שאלה על הרכבת ליד ירושלים'). ודבר אחרון - אני יודע שהתשובה הזאת כן חשובה לך, גם אם לא לרוב קוראי הפורום האחרים, ולא באמת התכוונתי למה שכתבתי בכותרת, רק בתור הלצה.

ה דרומי

New member
חן נראה שמר אפשטין התכון לבר גיורא

שאלה חשובה מאוד

evgeniy2

New member
../images/Emo24.gifוואללה ? תודה עודמשהו..|חיבו

וואללה ? תודה עודמשהו..|חיבו
יש למישהו קישור לאתר החדשות של הרכבת ? תודה לעוזרים וגם את המפה הישנה של הרכבת לירושלים

קישור לאתר 'חדשות הרכבת'

וואללה ? תודה עודמשהו..|חיבו
יש למישהו קישור לאתר החדשות של הרכבת ? תודה לעוזרים וגם את המפה הישנה של הרכבת לירושלים
קישור לאתר 'חדשות הרכבת'
אם תסתכל טוב בתשובה ששלחתי לך, ותקרא אותה עד הסוף, תראה שבסופה מופיע קישור לאתר 'חדשות הרכבת'.

טוארג

New member
עשיתם את המסלול המיתולוגי

שאלה חשובה מאוד

של נחל קטלב (קטל"ב - קוף טוב לא בוכה, או אי-אלו סיפורים דביליים אחרים שמדריכי החלה"ט נוהגים לספר) המסלול עובר בסופו ליד תחנת בר גיורא...

../images/Emo6.gifקוף טוב לא בוכה =קטלב

של נחל קטלב (קטל"ב - קוף טוב לא בוכה, או אי-אלו סיפורים דביליים אחרים שמדריכי החלה"ט נוהגים לספר) המסלול עובר בסופו ליד תחנת בר גיורא...
קוף טוב לא בוכה =קטלב
זהמה שסיפרו לכם? חשבתי שזה "קפה טוב לאט בוחשים"

טוארג

New member
קטלב אומרים KTALAV

קוף טוב לא בוכה =קטלב
זהמה שסיפרו לכם? חשבתי שזה "קפה טוב לאט בוחשים"
קטלב אומרים KTALAV
ושמעתי שם גם סיפור שהנחל נקרא ככה בגלל עצי הקטלב האדומים, שהם נקראים ככה בגלל שאיזה אחד שם קטל-אב... יענו... הרג את אבא שלו והעצים אדומים מהדם... החבר'ה האלה מהחברה להגנת הטבע יכולים להיות מחזאים מצויינים.

אני יודעת, סתם המשכתי ברוח

קטלב אומרים KTALAV
ושמעתי שם גם סיפור שהנחל נקרא ככה בגלל עצי הקטלב האדומים, שהם נקראים ככה בגלל שאיזה אחד שם קטל-אב... יענו... הרג את אבא שלו והעצים אדומים מהדם... החבר'ה האלה מהחברה להגנת הטבע יכולים להיות מחזאים מצויינים.
אני יודעת, סתם המשכתי ברוח
הדברים של המדריכים המצחיקים הללו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה