California Dreams

../images/Emo42.gifCalifornia Dreams

מישהו זוכר את התכנית "חלומות קליפורניה" ששודרה בעבר בערוץ 6? למי שלא: זאת תכנית נחמדה, מאוד בסגנון של "הצלצול הגואל", שמספרת על כמה תלמידי תיכון שיש להם להקה בשם (כמה מפתיע) California Dreams. הייתי צופה בזה באדיקות, ועכשיו פתאום נזכרתי בה.. +שאלה (נו אני חייב לנצל אתכם בדרך כלשהי לא?): מישהו יודע אם ערוץ 6 מתכנן להחזיר את זה למסכים שלו מתישהו? זאת הייתה תכנית נחמדה...

cj20

New member
אני זוכרת... ואת הבלונדינית באמצע

קראו לה קלי? לא זוכרת אבל זה שם טיפוסי לבלונדיניות... בכל מקרה ניתן לראות אותה מחלטרת ב BELEIVE IT OR NOT של ריפלי בערוץ 3...

De fire

New member
אז מפה היא מוכרת לי!.. ראיתי אותה ב

חלטורות המצחיקות עם דין קיין (בזבוז של שחקן) ולא קלטתי מאיפה אני זוכר אותה..

Kryptonite

New member
מוכר,../images/Emo168.gif

אבל אני מתגעגע ל"תיכון סוויט וואלי" (? או משהו) אני זוכר את השיר פתיחה של זה, ושזה סיפר על שתי אחיות תאומות כשלאחת מהן קוראים ג'סיקה והיא כאילו הייתה ה"רעה". ערוץ הילדים הולך להחזיר את זה במקרה..?

nir2107

New member
ווואי, חלומות קליפורניה....איך

שכחתי מזה!!! סדרת ערוץ 6 טיפוסית...עם שיר בסוף א-לה פרטרידג'...אני זוכר כמה דמויות....היה איזה אחד עם מעיל עור כל הזמן שקראו לו ג'ייק נדמה לי....והוא היה בהתחלה עם טיפאני אבל אז התברר שהוא אוהב את הספרדיה....לורנה אם אני לא טועה....הייתה גם איזה סינית שקראו לה סמנתה אבל יכול להיות שאני מתבלבל

Colorful Rose

New member
../images/Emo79.gifראיתי שאתה מנהל את שנות ה-70

אם אני לא טועה אחת האחיות שיחקה בהופעת אורח בסדרה.. את בת דודה של אריק..היא שיחקה אותה כאילו היא רוצה אותו אבל בעצם רצתה להתנקם בו...לא זוכרת על מה... by the way לאחיות קראו ג'סיקה וליז..סתם שתדעו..

למעלה