שרשור סופ"ש!

GrowingMadness

New member
../images/Emo42.gifשרשור סופ"ש!../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הקרוב- שיהיה לנו סופ"ש מעולה בנות

../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרווחתי קצת כסף. ציוני בגרויות! משהו רע שקרה לך השבוע: געגועים מטורפים... ועייפות. אכזבת השבוע: חברה. שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: שולחן לחמישה
סרט השבוע: היפה והחיה
ספר השבוע: מאכל השבוע: מוס שוקולד של אמא
יציאת השבוע: ממש... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: השבעה של אחותי והשבעה של היפה שלי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קשה. מה שלום החייל? עייף וכואבות לו הרגליים
יוצא / סוגר? יוצא!!! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים
תוכניות להיום [חמישי]- לא עשיתי כלום! נדיר:) תוכניות למחר [שישי]- סושי עם אחותי ואולי גם סרט, לבלות עם החבר.
תוכניות למחרתיים [שבת]- גם, לבלות עם אחותי והחבר שחוזרים מהצבא אחרי שבועיים. תוכניות לשבוע הקרוב- לעבוד קצת ולנוח... הודגש באמצעות מדגישומטיק

sapir158

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבת תחילת שנה עם ילדי השכבה (י"ב) משהו רע שקרה לך השבוע:התחיל בצפר
אכזבת השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע: הגרסה של עידן עמדי לשיר אהבה קצרה.. גם של דיאנה גולבי לשיר "ילדים של החיים" מדהים! תוכנית השבוע: לא יצא לי לראות
סרט השבוע: משוגעים מאהבה (ג'וש הארנט)חמוד , מומלץ
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע: ידיד מהכיתה שהמציא חג יב' - "יב' שמח! "
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:כלום האמת
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:לא להיט, אבל אין תלונות
מה שלום החייל? בסיידר
יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?סופ"ש האחרון תוכניות להיום [חמישי]-היום למדתי, חזרתי מאימון..ולמיטה
תוכניות למחר [שישי]-נסיעה לחייל שלי.. בערב נצא או משהו
תוכניות למחרתיים [שבת]-לקום איתו בבוקר
תוכניות לשבוע הקרוב- ללמוד, ללמוד וללמוד שבוע טוב לכולם
ומי שנפגשת עם החייל - שהסופ"ש יעבור הכי לאט שאפשר (למרות שאצלי זה אף פעם לא מצליח
)

sapir158

New member
רגע

יציאה זה במובן של מישהו שאמר משהו מצחיק או במובן של לצאת לבילוי?

GrowingMadness

New member
אף אחד לא סגור על זה ../images/Emo6.gif

השרשור סופ"ש הזה מתגלגל בפורום כבר כלכך הרבה זמן ולא ידוע מי הראשונה שכתבה אותו ולמה היא התכוונה [ואני כאן כבר שנתיים בערך!] אני תמיד לוקחת את זה במובן של יציאה כבילוי.

:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי את השבוע במצב רוח טוב אחרי מסיבה שהייתי בה במוצ"ש עם היפה שלי :) משהו רע שקרה לך השבוע: התחיל בית ספר... אכזבת השבוע: ריב עם חברה טובה. שיר שלא הפסקת לשמוע: אברהם טל- אם את הולכת תוכנית השבוע: TLV עושים את תל אביב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חג.. ראש השנה.. מפגש משפחתי :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? בכללי, בסדר :) יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יצא שבוע שעבר, והפעם האחרונה שנפגשנו הייתה יום ראשון תוכניות למחר [שישי]- ביצפר,בילוי עם חברות תוכניות למחרתיים [שבת]- אולי לבקר את החייל שלי בבסיס!

Unaffected

New member
טוב..

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת |: משהו רע שקרה לך השבוע: עוצר יציאות ששבר אותי. עד מתי אני לא הביתה כמו שצריך????? אכזבת השבוע: החוסר בית שיר שלא הפסקת לשמוע: להציל אותך תוכנית השבוע:- סרט השבוע: ג'ונו,רק כי בזמן שראינו אותו התקבל וחדשות טובות שגרמו לנו לעוף מהמועדון ולעלות על א'
ספר השבוע: - מאכל השבוע: רביולי גבינה עם שמנת!! יציאת השבוע: היציאה הביתה,שחבל שלא קרתה 36 שעות מוקדם יותר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מי יודע ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: יכל להיות טוב יותר מה שלום החייל? עייף יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים תוכניות להיום [חמישי]- איפה התכניות ואיפה המציאות.. הגעתי הביתה ב8 בערב תוכניות למחר [שישי]- ללכת אליו,אח"כ קצת לסבתא.. נראה כבר מה נעשה בערב תוכניות למחרתיים [שבת]- אולי נטייל תוכניות לשבוע הקרוב- לחזור לבסיס ולא ביום ראשון,בבקשה.

GrowingMadness

New member
יאללה נענה לעצמי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הבנאדם הכי שנוא עליי בעולם - השתחרר! משהו רע שקרה לך השבוע: חטפתי משפט, שמרתי במקום לצאת ליום כייף של הבסיס, עוצר יציאות וביטול רגילה של חבר שלי, ו2 חברות ממש טובות שלי השתחררו. אכזבת השבוע: כל מה שמצויין למעלה. שיר שלא הפסקת לשמוע: club cant even hundle me right nowwww
תוכנית השבוע:
סרט השבוע: המספריים של אדוארד, איזה נוסטלגיה. ספר השבוע:
מאכל השבוע: מנה חמה? יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משפט
, ויומיים חופש של ראש השנה! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אממ בסדר. מה שלום החייל? שבוז! יוצא / סוגר? סוגר. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת לפני שבוע תוכניות להיום [חמישי]- הלכתי לישון. תוכניות למחר [שישי]- אלך לישון. תוכניות למחרתיים [שבת]- כנ"ל. תוכניות לשבוע הקרוב- שמירה, משפט, ראש השנה, להיות עם המשפחה ועם החבר ואולי לכנרת. [וכל זה במידה שאני לא אשב ריתוק על החג..]

maayanimi

New member
עונה! שבת שלום לכולן!:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: גילית שכנראה, סלי עין הרע, טפו טפו טפו- השבת הזו היא השבת האחרונה שהחבר שלי עומד לסגור בה בזמן הקרוב!! זה בגלל שעוד שבוע וחצי הוא מסיים מסלול- ובסדיר הם יוצאים חמשו"שים קבוע:) ככה שאחרי שנה ו-5 בהם 7 חודשים הוא היה בחובלים וראיתי אותו בערך אחת ל-21/28, ועוד כמעט שנה בה הוא יצא חצאים ולפעמים 21 סופסוף אני אזכה לראות אותו כל סופ"ש!!! איזה אושר!
למרות שתכלס מוקדם מידי לקבוע כי הוא מתכנן להיות מ"כ ולצאת לקצונה... משהו רע שקרה לך השבוע: הקפיצו את החבר מקוצרת במוצ"ש לשבוע מלחמה ולא דיברנו בכלל בטלפון עד אתמול... אכזבת השבוע:נראה לי ההקפצה. שיר שלא הפסקת לשמוע: club cant handle me של דיוויד גואטה וההוא תוכנית השבוע: דם אמיתי- באמת שאין על הסדרה הזו סרט השבוע:-- ספר השבוע:"לעזוב את מתיו" נחמד וקליל. מאכל השבוע:בעקבות מחסור חמור באוכל בבית אילתרתי לעצמי פתיתים עם רוטב פיצה ואפונה. יצא דווקא מוצלח:) יציאת השבוע: אתמול עם חברות לבית קפה, ולמסיבה הזויה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יומהולדת 20 ביום ראשון!!! רבעו"ש של האהוב שלי לכבוד החג (וגם שלי) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:התחיל מבאס והשתפר מרגע לרגע
מה שלום החייל?בסדר נראה לי הם באס"ק אז כולם שם מאושרים יוצא / סוגר? סוגר (בפעם האחרונה לזמן הקרוב!!!!!!!!!) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?במוצ"ש במקוצרת המפתיעה שלו.. תוכניות להיום [חמישי]-יצאתי עם חברות לבית קפה ולמסעדה תוכניות למחר [שישי]-הייתי בספינינג, ובערב אולי חברים תוכניות למחרתיים [שבת]-בריכה בבוקר, מסעדה בצהריים לכבוד היומהולדת עם המשפחה, מסיבה בערב!! תוכניות לשבוע הקרוב- לחגוג יומהולדת כמו שצריך, למצוא צימר לרגילה של החבר, וכמובן להגיע ליום רביעי ולראות אותו:) סופ"ש מושלם לכולן

סופשבוע נפלא ../images/Emo122.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי פלאפון חדש מההורים
משהו רע שקרה לך השבוע: הלימודים אכזבת השבוע: כנראה שלא הצלחתי לעבור ת'מבחן במתמטיקה
שיר שלא הפסקת לשמוע: מאמי - איציק שמלי
תוכנית השבוע: לא יודעת למה אבל התמכרתי - הפיג'מות סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע: יום ראשון יצאתי עם חברות לגמר של 'השרדות' משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את החייל שלי למשך החג עד שבת
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע מיותר
מה שלום החייל? חולה
עם דלקת גרון חריפה וחום גבוה יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים תוכניות להיום [חמישי]- לקנות בגדים לחג , להתכונן למתמטיקה תוכניות למחר [שישי]- מסיבת הפתעה לחברה הכי טובה
היה נדיייייייייר
תוכניות למחרתיים [שבת]- לדבר עם החייל , לישון הרבה
ואולי בצהריים-ערב לנסוע לסבתא תוכניות לשבוע הקרוב- לראות את הנסיך מיום רביעי עד שבת
, ולנסות להעביר את השבוע כמה שיותר מהר

ליאטסי

New member
../images/Emo122.gifאוחח נו, שלח לפני הזמן

משהו טוב שקרה לך השבוע: נפגשתי איתו
ועפ עוד כמה חברים טובי, ועבדתי! עוד קצת כסף לפני הצבא.. משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה משהו מיוחד ומשמעותי, סתם באסות קטנות אכזבת השבוע: האקס שעיצבן שיר שלא הפסקת לשמוע: כמה את צודקת - של ירמי תוכנית השבוע: פלורנטין בVOD סרט השבוע: לא ראיתי, אבל המליצו לי על איזה אחד.. תכף נראה
ספר השבוע: לא אוהבת לקרוא מאכל השבוע: הארוחת בוקר שהוא הביא לי היום למיטה! נו מותר להשוויץ לא? יציאת השבוע: ללא ספק, היום לים עם חברים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה!! יוו איך אני אוהבת חגים
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מושלם! באמת שבוע טוב! מה שלום החייל? מעולה, מתוקי יוצא / סוגר?יצא השבוע, ויוצא גם בשלישי לחג מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני כמה שעות תוכניות להיום [חמישי]- עבר תוכניות למחר [שישי]-עבר תוכניות למחרתיים [שבת]-עבר תוכניות לשבוע הקרוב-לעבוד, להיפגש, לחגוג עם המשפחה, ולהיפגש עם הגרעין לחג משותף
מאושרת עד הגג

למעלה