שרשור נקודות אור

אמנם עוד לא יום חמישי [באופן רשמי],

אבל אחרי שאתמול היה לי יום לא קל בכלל [ועדה מס' 1 בבט"ל], ולפני יום לא קל [חיסון של אריאלוש], החלטתי לנצל את ההפוגה הזאת, שאני מרגישה בה יחסית בסדר, כדי לבחון את הימים האחרונים, להכיר מחדש את האור, ולחזק את עצמי לפני הקושי של היומיים הבאים...
אופיר. אחרי שקצת נכנסנו לשיגרה של להיות הורים, במהלך יו"כ קצת גילינו את עצמנו, ואת הייחוד של הקשר בינינו, מחדש.
אריאלוש. הילדה הזאת היא פשוט אושר. החיוכים שלה, החוכמה שלה, כל כולה. פשוט מדהימה!
קניות מוצלחות: בגדים לאריאלוש, תיק לאופיר [הוא מתחיל ללמוד בסוף החודש], יומן חדש עבורי, קרוקס עבורי, ועוד כמה דברים הכרחיים. איכשהו, כל הקניות האלו עשו לי טוב בלב [אם כי מעט חור בכיס...].
אבא שלי פרש מהעבודה, והערב עשינו לו מסיבת פרישה משפחתית. היה נחמד...
אתמול, כנסיון של אופיר לעודד אותי אחרי הועדה של בט"ל, הוא לקח אותי לגריל-בר, ואכלתי סטייק, שלשם שינוי היה עשוי בדיוק כמו שאני אוהבת!
יו"כ. כבר כמעט שכחתי כמה שאני אוהבת את החג הזה... [שנה שעברה הייתי אחרי אבצס בפנים, מלאת אנטיביוטיקה, ובתחילת הריון, עם בחילות, הקאות ומה-לא...] חוץ מזה, הצום עבר ממש ממש ממש בסדר, אריאלוש התנהגה מקסים ונתנה לי להתפלל, והתפילה היתה יפה [כרגיל].
הפידבקים שאתם נותנים לי ממש מחממים לי את הלב. תודה לכם...

אז ככה::

היום יש חתונה לזוג חברים שלנו. התחלתי להתרגל לשמירה. האוטו החדש שלנו-שדן יוכל לנהוג סוף סוף- נראה קרוב מתמיד.

למעלה