שרשור ניובים ושאלות נפוצות

R e A

New member
../images/Emo53.gif

נכנסתי למינוס 2 מליון וחצי והודיעו לי שנותרו לי 5 כניסות כדי לצאת מהמינוס הזה. בינתיים הרווחתי כסף ויצאתי מהמינוס. השאלה שלי היא אם אני יכול עכשיו להכנס חופשי למרות שמופיעה לי האזהרה או שאני אוכל להכנס רק ביום שישי בלילה אחרי שההכנסות התעדכנו?

Glock19

New member
quick

תזכירו לי בבקשה באיזה מזג אוויר לשחקן יהיה יתרון ולהיפך... תודה

אימון קשרים

שאלה שאני חייב לשאול שוב, זה עדיין לא מובן לי כאשר אני מאמן קשרים, כיצד זה משפיע על המגנים והחלוצים? כיצד זה יפגע בהם, אם בכלל? תודה מראש

amrien

New member
../images/Emo92.gif

Rain: Loses Scoring and Defending skill. Sun: Loses Defending skill.

זה לא

מי שישחק בעמדת קשר או ווינגר ישפר את תכונת ה PM בזמן האימון. האחרים יקבלו פירורי אימון PM אבל ממש ממש ממש ממש מעט. חוץ מזה שאר התכונות שלהם (הגנה, התקפה...) לא ישתנו בכלל.

Glock19

New member
../images/Emo51.gif ושאלה

זאת אומרת שאין מזג אוויר שבו היכולת תשפיע באופן מיוחד (להבדיל מטכני למשל)

נמשל

New member
מתוך החוקים:

ארועים מיוחדים הקשורים במזג האוויר התמחויות מסוימות מתאימות לסוגי מזג אויר שונים בדרכים שונות. במידה ו-"מאורע מזג אויר" קורה, שחקן מסויים יושפע מכך, לטובה או לרעה, למשך שארית המשחק, ומספר הכוכבים שלהם יזכה ישקף זאת. שחקנים טכנים עשויים לאבד מיכולת ההבקעה והקישור שלהם בגשם, ולהגדיל את יכולת ההבקעה והקישור בשמש. שחקנים חזקים עשויים לאבד מיכולת ההבקעה שלהם בשמש, מתעייפים יותר מהר בשמש, ומצד שני עשויים להגדיל את יכולת ההבקעה, ההגנה והקישור שלהם בגשם. שחקנים מהירים עשויים לאבד מיכולת ההבקעה וההגנה שלהם בגשם, ומיכולת ההגנה בשמש

נמשל

New member
מתוך החוקים:

האימון: מסירות ישתפרו ביכולת: קשרים, קיצונים וחלוצים. שאר השחקנים ישתפרו באופן מזערי

ApA1800

New member
ובכלל, האטריק לא נותן עמדות לשחקנים

אין כזה דבר "כל החלוצים" כי מבחינת האטריק החלוץ הכי טוב שלך, הוא חלוץ באותה מידה כמו השוער. העמדה תתייחס לציונים הרלונטים עבורה, אבל היא לא תזהה את השחקן כחלוץ, אלא כשחקן שמשחק בעמדת החלוץ.

שאלה בקשר לסיום העונה..

אז עוד 3 משחקים מסתיימת העונה. עכשוו כמה זמן יש פגרה ? (אם יש) ואיך הולך העולות היורדות מאיזה מקומות ? תודה רבה

owen007

New member
תשובה בקשר לסיום עונה ../images/Emo9.gif

עולות/יורדות: ליגה 1 עד 5, 2 המקומות האחרונות (7-8) יורדות אוטמטית מקומות 5-6, הולכות לפלייאוף מקומות 2-4 ללא שינוי (מקבלות מענק) מקום 1: עלייה אוטמטית/פלייאוף עלייה ליגה 6: מקומות 5-8 בלי שינוי מקום 2-4 בלי שינוי (מקבלות מענק) מקום 1, עלייה אוטמטית/פלייאוף עלייה. למי שאין משחקי פלייאוף יש 3 שבועות עד המשחק הבא שלו (כלומר 2 שבתות חופשיות) למי שיש משחק פלייאוף, המשחק יהיה בשבת אחרי סיום העונה. מקווה שהבנת :)

הבנתי תודה..

אבל כמה זה המענק ? ועוד שאלה אפשר לשחק ידידות בשבתות הפנויות ? בקיצור העונה החדשה מתחילה שבועים אחרי סוף העונה..

נמשל

New member
אין כלל משחקים בשבתות הפנויות

רק בימי שלישי יש ידידות (ובשבוע השני של הפגרה ביום שלישי יש גביע) לגבי המענקים, קרא את הקובץ המצורף (מתוך החוקים)

נמשל

New member
אכן יש משחקי פליאוף

לאלו שהגיעו לפליאוף. התכונתי לומר שאין כלל משחקי ידידות בשבתות (ברחה לי מילה:)

למעלה