../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif../images/Emo148.gif
אתם ממש ממש חמודים!
התגובות שלכם ממש שיפרו לי את המצב רוח, וגרמו לי להרגיש כזו... כזו מורדת אמיצה. *משועשעת מעצם המחשבה על עצמי כמורדת
* קיצר, בסופו של דבר, לא קרה כרגע כלום, חוץ מזה שבית הספר *=כלא* ביקש ממני לכתוב מכתב שבו אני אפרט את הטענות שהעלתי, ובלי קללות.
נראה לי שהסיבה היחידה שהסיקו משומה שכתבתי קללות, היא אך ורק בגלל שמורתי למתמקיקה לא מבינה את משמעות המילה. חבורת בורים שכמותם.
*מרימה אף, ומתיישבת לכתוב את המכתב* ואמא שלי הוזמנה לפגישה עם המנהלת, בגלל שהיא בועד הורים, והיא אמורה ליצג את עמדת ההורים בנושא שיעורי מתמקיקה. אז קיצר המנהלת התחילה לנסות לגרום לה לדבר על מה שכתבתי והיא אמרה לה שכתבתי דברים ללא ביסוס, ושזה היה לא בסדר מצידי לעודד את הכיתה לא לעשות את המבחן. *איכשהו הם הגיעו אלי בנושא הזה. בטח איזה שטינקר עלוב סיפר.
* אז אמא שלי אמרה לה שאם משהו יעז לעשות לי משהו, הוא בעצם יתקוף את הדרך שהיא מחנכת אותי, שהיא להלחם על העקרונות שלי. ואם בית הספר יעשה לי משהו קטן על הבעת דעה ומחאה שקטה, הוא סותר את עקרונות המשטר הדמוקרטי, ולכן יש אפשרות ללכת ולהתלונן בפני משרד החינוך על פעולות בית הספר. *מאמא היא גמ עורכת דין.
* המנהלת נבהלה וסתמה את הפה בנושא הזה.