קצרים ליום חמישי

dganitm

New member
איזה רכיבה של כייף היתה לי הבוקר!!!! ../images/Emo42.gif

6:15 (טוב, עם קצת איחור...) נפגשתי לרכיבה. הרגליים הרגישו נהדר, הדופק בדיוק כמו שאני רוצה, גיוונתי קצת במסלול שיהיה מעניין. מזג האויר היה פשוט מעולה!!! מתחילים להריח את הסתיו מגיע. בכביש שמחבר בין בורגתא לרופין עשינו אינטרוואלים (אני מובילה בירידה ב- 42 קמ"ש ואורי מוביל בעליה ב-35 קמ"ש
ואני אחריו נהנת מהדרפטינג
). חבל שאני לא יכולה להעביר ריח דרך האינטרנט... כדי שתבינו איזה אויר מדהים יש שם. חולה על הקטע כביש הזה. הגעתי הביתה והכנתי לעצמי סלט ענק עם טחינה שווה ביותר (רוטב סודי) והמון מים. משם טסתי לראן צמיחים בקיבוץ נחשונים, למפגש עם ח'ברה שלמדנו יחד, עברנו סיור מודרך בראן צמחים וראינו איך מכינים טינקטורות של צמחים, קפסולות, ריכוז צמחים סיניים...(תמונות בקרוב בפייסבוק שלי, למי שהתהליך מעניין אותו). היה ממש ממש מעניין!!!! אבל הכי הייתי מאושרת מהאימונים שלי השבוע וההרגשה שאני חוזרת לאהבת האופניים ולכייף שקצת נעלם לי בזמן האחרון... נקודות- ראיתי מלא סיקסקים... הייתכן? או שאני ממש גרועה בזיהוי...

ofec bar

New member
The Sport Was Changed Forever

היום לפני 50 שנה. בעניין ה"כמות" מול "איכות", חוגגים היום את נצחון גישתו של לידיארד. http://www.letsrun.com/ מבחינתי עדיין בתוך הבלאגן, ככל שנוברת יותר עמוק מגיעה ליותר בעיות...

למעלה