פורום חדש נולד

מאאאגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני הולכת להישתתף בו אני רוצה לילמוד עלפים כדי שאני יוכל לדבר עם לגולס כאשר אראה אותו חיחיחיחיחי

למה זה נראה כמו...

פורום שנפתח רק להתחרות בתפוז
כדי להחזיר את גאנדאלף ושאר הבלשנים פה לפורום אורט

Nomaed Dominus

New member
מה הקשר?

פה זה פורום טולקין. שם זה פורום לימגאוסטיקה של טולקין, ברמה יותר גבוהה מהדיונים הלינגאוסטיים פה (אם בכלל). נושא שונה. ולא נראה לי שמשתתפי פורום טולקין באורט עזבו אותו כאשר הצטרפו לפה ממילא...

bruinen

New member
בהחלט אין שום תחרות

אם אתה לא חפץ בכך-אל תבקר שם, מעיון קצר בדפי הפורום הראשונים כבר תבין שזה יהיה הפסד שלך.

yuvalr1

New member
../images/Emo45.gifמזל טוב ובהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני מקווה להצטרף לשם באחד הימים...

הפוחלץ

New member
../images/Emo41.gif חשוב מאד להדגיש ../images/Emo41.gif

שפורום בלשנות טולקינית הוא פורום פתוח לכל - כלומר כל אחד יכול להכנס ולכתוב בו בלי כל צורך ברישום. למרות שהפורום פתוח לכל דיכפין, צוות המחיקה של אורט עומד הכן וכל מציף ומפריע כדוגמת ´חולה על לגולס´ מטופל באופן מיידי והודעותיו נמחקות. כמובן שכל המשתתפים שיש להן כוונות טהורות ללמוד וללמד, לשמוע ולהשמיע - מוזמנים לפורום בו הם יוכלו ללא כל הפרעה לדון בסביבה שקטה ונעימה: פורום בלשנות טולקינית שמנוהל על ידי אחד מהטולקינאים החכמים והנעימים ביותר: גאנדAלף.

למעלה