סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

שימו לבבבבבבבב
מחר בסנטר יש התרמה לצער בעלי חיים!!! אתם מאוד מוזמנים לבוא לתרום, ואפילו לאמץ את הגור המהמם שיהיה בדוכן...
ובינתיים...מי שרוצה לשעשע את עצמו למשך דקה עם שאלון הסופ"ש- מוזמן לעשות את זה: שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

vagz

New member
תמיד יש פעם ראשונה..

שיר השבוע של חמי- זוהי סדום, מאז ההופעה אני לא מפסיק לשמוע אותו שיר השבוע לא של חמי- משינה-תחזור תחזור משהו שעשה את השבוע- ההופעה משהו שהרס את השבוע- מבחן היום בספרות בילוי השבוע- מחר כנראה מג'יקל מיסטרי טור סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נמלטים,גיבורים 24 ההקדמה! מה קניתם השבוע?- שום דבר מיוחד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כרגע כלום תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
למיכל ואסתי על ההופעה המצויינת =]

Lady In Blues

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של חמי- לילה בלי טיפה של דלק. שיר השבוע לא של חמי- המהמ, דברים של עברי לידר. משהו שעשה את השבוע- ההופעה של חמי בשישי
משהו שהרס את השבוע- הבחור התגייס... בילוי השבוע- שישי המהולל, גם שבת ויום ראשון היו טובים. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פףף, למי יש זמן?! מה קניתם השבוע?- 2 כרטיסים לתמונע, סיגריות, אוכל, דיסקים, בגדים. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נאמ, שומושג. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- החיים יפים. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכל דורש. לבחור, בעצם.

Oyster Girl

New member
עבר בטיל ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- רק בשביל לקבל חיבוק שיר השבוע לא של חמי- כל השירים של בוב דילן
משהו שעשה את השבוע- שום דבר ספציפי. החיים שלי בשיקום כרגע
משהו שהרס את השבוע- הרבה מאד דברים, אבל עובר. בילוי השבוע- סינמה סיטי, בר יינות עם דנה [ואיגי תקלטה שירים אש
] והיום בשיעור של הברמנים עם רתם. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נ.ב אני אוהב אותך. מה קניתם השבוע?- נמאס לי לחשוב על כסף , זה כל כך מיותר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- זה מעט עצוב, אבל פשוט אין לי שום דבר שאני מחכה לו כרגע. תמונה שבא לשים- גבר חיי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יאללה פורום, בואו נשרוד...
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל האנשים שלא שוכחים את הפורום
וגל לך במיוחד כי אתה כזה נשמה

Lady In Blues

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זה הסרט עם הילרי סוואנק? אם כן, שימי לב למי שמשחקת את אחותה! זה נלי מק'יי, אלילתי הבלתי מעורערת~! (גם הסרט חמוד, ד"א.)

Oyster Girl

New member
כן, היא חמודה מאד../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

סרט מאד חמוד לטעמי.

Oyster Girl

New member
דרך אגב, חשוב לאמץ! ../images/Emo54.gif

אבל אם בכל זאת אתם לא יכולים להכניס בעל חיים הביתה, אתם תמיד יכולים לתרום כדיי שהעמותה תמשיך להחזיק אותם בתנאים סבירים... תראו איזה פשפש קטן ומאמם, איך אפשר שלא לקחת אותו
?

A t z a

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!../images/Emo80.gif

כל שקל עוזר!!!! היום בגיוס תרומות הייתי בטוחה לגמרי שלא הולך לצאת לנו סכום רציני, כי אנשים באמת הקשיבו לצעקות שלנו "שקל אחד לצער בעלי חיים!!! בואו לתרום!!!" ותרמו שקל
. בסופו של דבר יצא לנו מעל 2000 שקל
. והחתול הזה מדהים

gray star

New member
../images/Emo157.gif

שיר השבוע של חמי- כולם רוצים חבר שיר השבוע לא של חמי- The Man Who Sold The World - David Bowie משהו שעשה את השבוע- ההופעה של חמי, טיול אופניים והחלטה חשובה. משהו שהרס את השבוע- אמא, ביצפר, עודאי וקוסאי. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חציל בהפרעה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מימוש שלב א' בתכניות 1, ו-2. תמונה שבא לשים- ♥ שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שדיויד בואי יבוא להופיע בארץ. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ביאנקה, מיכל , ריקי שהייתה חולה וגל שמחייה את שיעורי אנגלית.

למעלה