חוויות ממפגש עיר ערוץ הילדים בת"א

../images/Emo42.gif חוויות ממפגש עיר ערוץ הילדים בת"א ../images/Emo42.gif

היום בשעה 18:00 יתקיים מופע עיר ערוץ הילדים בתל אביב. מי שמעוניין,בשעה 15:00 אנחנו נפגשים בעזריאלי ונוסעים לשם ביחד. שרשרו הנה חוויות או כל מה שקשור למפגש.

אני בחנות שמדפיסה חולצות...../images/Emo176.gif

התנחלתי פה על המחשב בינתיים
כל מי שנכנס לחנות מדפיס לפניי כי החולצות שלי חשובות והוא צריך להיות דרוך ומרוכז

היה פשוט...../images/Emo99.gif

הגענו לשם בשעה 16:00 בערך... חיכינו שם שעות עד 19:30 כשהם הגיעו... ואז הם הגיעו. עמדנו בצד אבל היו מחסומים וראינו את כל מאחורי הקלעים. הם הגיעו וצווחנו להם ואז עודד ראה אותנו... פתאום המאבטח בא אלי ואמר לי "בוא הנה"
חשבתי שהוא רוצה לכעוס עליי כי צווחתי או משהו אבל אז הוא שאלה "קוראים לך אורי?" ואמרתי לו שכן ואז הוא אמר שעודד קרא לי :| אז הוא הכניס אותי למאחורי הקלעים ודיברתי עם עודד ועודד מסר סליחה לכולם שהוא לא יכל להכניס את כולנו מאחורי הקלעים. ואז הוא קרא לאילן והבאתי אותם לפורום והם באו לשניה לחברי הפורום האחרים והיו איתם אבל היו חייבים להתכונן להופעה...ואז נתתי להם את החולצות שרחל הכינה ואילן לבש את החולצה בהופעה!!! אז היה ממש כייף ומי שלא בא הפסיד

3yuval3

New member
נשמע ממש כיף../images/Emo9.gif

אני מתאר לעצמי איך לי היה דופק הלב אם השומר היה קורא לי ככה
נחמד ביותר

../images/Emo126.gif אורי יא נסגד!

וגם עודד וגם אילן שלבש את החולצה
אני מקווה שצילמתם!!! שולטים!!

../images/Emo126.gif למרות שלא נשארתי לפיג'מות,

היה לי נורא כיף אתכם!!!!! וואי אילן מהג'ויסטיק הכי נשמה בעולם!
אני אוהבת אתכם חבורת מטורפים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה כזה כיףףףףףףף

לחפור או לא? טוב שיהיה באתי לקחת את כולם מהתחנה וכולם הלכו לכיוון ההפוך טחח עילגים, חיכינו לעופר, ושעופר בא הלכנו לכיוון הפארק, עשינו סיבוב לחקור את השטח.. והתיישבנו על ספספל והיה מצחיק.. אורי ונטע אתם קורעים =) אחרי זה הלכנו קרוב לבמה ועשינו "פיקניק" ועומר קנה 3 ארטיקים!! ראינו את ההופעות של צופי ת"א וצעירי ת"א ועוד וחיכינו שהפיג'מות יבואו. שהם הגיחעו עודד ואילן באו אלינו ורק את אורי הכניסו אבל הם דיברו גם איתנו, אחרי דקה מלא מלא ילדים באו ודחפו אבל הפיג'מות כבר הלכו, ואז טל מוסרי הנסגד בא והביא לנו גלויות
אז מסרנו לו ד"ש מפורום הפיג'מות אחרי זה ראינו את ההפועה הנסגדת, וניסינו להסתנן בעזרת תוכנית של קרלו אבל תפסו אותנו איזה שומר רע!! אז חזרנו ואז באמצע המופע כבר הייתי עייפה והלכתי.. ומשפט המחץ: אילן לרחל: את בכל מקום!!! קורעעעע

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

ומשפט המחץ: אילן לרחל: את בכל מקום!!! קורעעעע אנלא מאמינה שהוא אמר לה אתזה
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יואוווו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
!!!1

לזה את לא מאמינה????

קבלי את הדבר הכי קורע: ילדה אחת ראתה אותנו ושאלה "אתם השמינייה?" אז עניתי לה "כן" והיא רצה לספר להורים שלה ובמשך שעה היא הסתכלה עלינו והתביישה והצביעה עלינו והתלחששה ואשכרה הייתה בטוחה שאנחנו השמינייה XDDDDDDDDDDDDDDDDD אז קראנו לה אלינו והיא באה וזה היה קורע XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה