חג שמח!!!

anat30g

New member
../images/Emo42.gifחג שמח!!!../images/Emo39.gif

הערב אני מאחרת את חמי וחמותי ואת הורי... 4 אנשים נוספים לסוכה, ואני מקווה שלא יהיה פיצוץ
למי שלא זוכר - לפני ראש השנה היינו על סף פיצוץ... והעניינים כאילו בסדר, אבל הם לא! השנה הילדים קישטו בעצמם את הסוכה - הקישוטים כולם תלוים עקום
- אני בטוחה שלמישהו יהיה משהו לומר על זה.... אז חג שמח... ענת

קירה1

New member
חג שמח לך גם, ומקווה שהוא יעבור

לפחות באופן סביר. בטח יקח לכם עוד קצת זמן עד שתפתרו את העניינים (או שתלמדו לחיות עם חוסר הפתרון...
)

anat30g

New member
ועוד איזה חג שמח!!!

בליל שישי בעלי לקח את כל 4 הילדים לבית הכנסת והשאיר אותי לערוך שולחן לארוחת הערב בסוכה. כשהם חזרו מבית הכנסת, נתנאל אמר שהוא עייף ונשכב במיטה שלו - זה היה לנו קצת מוזר, אבל חשבתי שהוא השתולל בחצר של בית הכנסת עם כל הילדים ובגלל זה הוא רוצה לנוח... עוד לפני שהספקנו להתיישב בסוכה... עוד לפני שמישהו הספיק לומר משהו על הקישוטים העקומים - נתנאל הקיא.... על חמותי!!! האמת שקצת עליה והרבה על השטיח במסדרון!!! בקיצור היה לנו חג שמח שמח! אח"כ התברר - (מצפיה בקיא - וסילחו לי על הגועל) שהילד אכל איזה 30 סוכריות בבית הכנסת, הוא הלך מדוד לדוד וביקש סוכריות ואכל את כולן ולא פלא שהוא הרגיש רע!!! אחרי שהקיא, והוציא את כל הגועל מהבטן, הוא היה בסדר גמור ואפילו הצטרף לארוחה... שדי נערכה בלעדי - כי אני עמלתי על ניקוי השטיח במסדרון

למעלה