בקר טוב בקר אור, התרגשות, הנאה ואיחולי

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור, התרגשות, הנאה ואיחולי

הצלחה בשנת הלימודים החדשה לילדים בפעוטונים, בגנים ובבתי הספר, להורים וגם לנו הסבים... בהצלחה! ברכות שנה טובה מתחילות להגיע - לא בדואר ישראל בדוא"ל. לנכדות שלחנו כרטיסי שנה טובה בטעם של פעם עם נצנצים במעטפה, בול בדואר ישימו חותמת... כמה התרגשנו פעם, כשהיינו קטנים לקבלן, את השנות טובות...

י מ י ת 2

New member
שנת לימודים חדשה החלה היום. התרגשות!

נאחל לכל התלמידים שתתחיל ברגל ימין!!!!!!!!!!! ובמיוחד אני רוצה לברך את נכדתי שהתחילה כתה י' ואת בתי ששוב עלתה לכתה ב' בפעם המי יודע כמה, אבל מה, היא אוהבת את זה, אז שיהיה בהצלחה לכלם. ולכולנו יום טוב

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לכל התלמידים וההורים והמורים

והסבתות והסבים... האמת שבכל שנה ב-1 לספטמבר אני חשה קצת עצבות כי כבר אין לי את מי ללוות למוסדות הלימוד... רק עכשיו מתחיל אצלנו הדור השני...נכדתי בת ה-4 מתחילה גן טרום חובה היום... אז שיהיה בשעה טובה לכל התלמידים החדשים והתוותיקים.

בקר טוב לכולם ! הנינן שלי הולך היום

לכתה א', והנינה לכתה ד', מאחלת להם בהצלחה ! אפי, אם אני מדברת עם חברה ובמקרה שהיא מתעניינת במשהו אחר, אני פשוט מפסיקה את הדיבור שלי, וכשהיא מנסה לחזור אלי, אני אומרת לה שזה כבר לא חשוב !!! יש אנשים שהאזניים שלהם עובדים על שתי חזיתות, שאת זה אני לא אוהבת !

מלכה 5

New member
../images/Emo24.gifברכות לכל התלמידים, הנכדים, הנינים

להורים ולכולנו.

ora11

New member
בקר טוב ברכות חמות לילדי כתה א

ולכל ילדי מערכת החינוך להורים לסבתות ולסבאים. טליה הנכדה שלי יום הראשון בביה"ס בהצלחה מתוקה אוהבים סבתא וסבא.

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,בהצלחה לשנת הלימודים החדשה!

כל שנה ,אני מתרגשת מחדש ב1 לספטמבר ,הרגשה נהדרת ללכת בית ספר . לחזור לספסל הלימודים. מאחלת לכולנו , שנת לימודים מוצלחת ,עם שלום ושקט . הפעם אני פחות מעורבת בעינייני הנכדים או נינים. הרגל לא נתן לי מנוחה , מרגישה קצת יותר טוב ,אבל אני עוד בטיפול .

יוליקה

Member
מנהל
אממי, טוב לשמוע ממך../images/Emo24.gif

איחולי החלמה מלאה לרגל

שנה טובה, והרבה הצלחה בלימודים

לכל אלה שמתחילים היום, כולל ילדי העובדים הזרים.

mati40

New member
צהרים טובים וברכת לפתיחת שנת הלמוודים../images/Emo104.gif

אין סוף לרמאים ולקומבינות

זה קרה ב-6 לאוגוסט הונאה ששמה – "בסט דיל" ערב אחד, התקשרו אלי מ"מרכז הסחר - בסט דיל" ומסרו לי שמגיעה לי מתנה. כששאלתי מה, נעניתי: ארנק מעור לגבר תמורת דמי משלוח בלבד. לצערי הרב הסכמתי. הם המשיכו להציע לי עוד מוצרים שסירבתי להם, כולם. כמה ימים מאוחר יותר, קיבלתי לביתי קרטון אדיר ממדים, כשפתחתי אותות התבררה לי המפולת, עשרות מוצרים שאיני זקוק להם בכלל. התקשרתי מייד לחברה וביקשתי להחזיר את כל הכבודה. כעבור יומיים הגיע שליח ולקח את הקרטון. ראיתי בזאת שהעניין סגור ומחוסל. כעבור כמה ימים, מגיע שליח של חברת "בסט דיל" עם קרטון נוסף, מעט יותר קטן. במקום שלחתי את החבילה, עם אותו נהג, בחזרה. כעבור מספר ימים, התבררה לי המכה. חייבו את כרטיס האשראי שלי בשני תשלומים: האחד על סך1649.80 ש"ח והשני על סך 1049.80 ש"ח. בעשרה תשלומים חדשיים. לאחר שהתקשרתי אליהם ודברתי עם גב' אורטל מ: 08-8536858 ועם גב' ניקול מ: 03-7256312, נאמק לי שהעניין יטופל. לאחר מספר ימים קבלתי מכתב יפה עם שני קופונים, בסך: האחד 1650 ש"ח והשני של 1050 ש"ח. ובמכתב נאמר לי איך אני יכול לבצע קניות באתר שלהם עם הקופונים האלו. אני לא זקוק לשום דבר מהם, והסברתי זאת בשני פקסים ששלחתי אליהם. אני רוצה את כספי בחזרה, אני מבין שינכו ממנו סכום מסוים על טיפול, משלוח וכד'. נעניתי בסירוב מוחלט – אנחנו לא מחזירים כסף! לכן, דעו לכם עם מה ועם מי שאתם מתעסקים, אל תתפתו לשום עסקה עם הנוכלים הללו. תעבירו את זה הלאה ואני מקווה שהם ילמדו לקח, אולי הם יתרצו בסוף ויחזירו לי את כספי כמו שאני החזרתי את המוצרים שלא הזמנתי. בכבוד רב אורי דוב, סיגליות 1, חיפה 34483 טל: 04-8371138, פקס: 04-8370659 אני חושבת שהם צריכים לתבוע אותם, כי יש חוק שאומר, שאם מחזירים את הסחורה מיד, חייבים להחזיר להם את הכסף !!

יוליקה

Member
מנהל
זה מזעזע ומפחיד

לכל משפחה כזאת יש עשרה ילדים...הם מתרבים כמו שפנים מה יהא עלינו בעוד 20 שנה.....

יוליקה

Member
מנהל
בסט דיל - הצעה בטלפון???

ראשית - אם מתקשרים אלי ומציעים לי טיפול קוסמטי חינם, חבילת שי או כל מוצר אחר או בעיקר "עלית בהגרלה ואת זוכה ל.." אני תמיד אומרת לא תודה אינני רוצה דבר לא השתתפתי בשום הגרלה - מנסים להתעקש אבל...אבל... לא!! אם ארצה אני אתקשר אליכם. שנית - בסט דיל - כיון שפעם בעבר הרחוק רכשתי איזשהו מוצר דרך החוברות של כרטיס האשראי מאז אני מנויה אצלם ומקבלת כל חודש הצעות מפטות במעטפה מהודרת. כשאני מנסה לרכוש משהו מהחוברת הם תמיד מנסים להלביש עלי מוצרים נוספים - ללא הצלחה. עוד לא שמעתי על משלוח חבילות בסכומים כאלה.

mati40

New member
לא להשתכנע ולהיות זהירים

כל הטלפונים והדבורים זה רק להוציא מאתנו כסף ובקלות

למעלה