בוקר של.......

מצוטטת

New member
../images/Emo42.gif בוקר של.......

מסקנות לו.......
|משמש| בוקר של
לה.......
בוקר של תחילת שבוע לנו.... לי אישית הוא מתחיל "כבד"" ובעייפות ענקית אז ..... לאלו שצרכים להסיק מסקנות
לאלו מה חוגגים
ולכולנו בוקר טוב ושבוע נעים(-:

../images/Emo42.gif../images/Emo23.gifבוקר אור

שמעתי..... שמי שפותח הרבה שרשורי בוקר....... בסוף מתחתן
ראי הוזהרת
בוקר טוב עולם

../images/Emo9.gif בוקר טוב, אצלי אין מצב..

אין מצב לקום בשעות מטורפות כאלה.. אני מאמין בפתגם .. הבא להשקימך , השכם להורגו ..
יום נפלאאאא

ורד 3

New member
איך

תקום בשעות כאלה ...אם אתה רק הולך לישון בשעות כאלו [לפעמים לפעמים...חחח] אני דווקא אוהבת להעיר אנשים ולהציק להם....... נראה אותך .....רק חושב להרוגותי......

טוב נו, תלוי גם איך מעירים..../images/Emo3.gif

בעיקרון שינה זה ביזבוז זמן, הזמן קצר והמלאכה מרובה... אז את המינימום הנדרש ולא שנייה אחת יותר.. אותך.. אותך לא הייתי הורג..
...
ריקי גל שרה על זה משהוא.. אסור לקטוף את פירחי ה...

שלי 9

New member
המשפט הזה שלך הצליח להצחיק אותי בעבר

והוא ממשיך להצחיק אותי גם בהווה...

limiaw

New member
בוקר של כיף !../images/Emo24.gif

ויום קסום איזה כיף שהפציע הבוקר ..

בוקר של...../images/Emo42.gif

אושר
אהבה
מעט שינה
אחרי סופ"ש מקסים... וכמובן המון המון חגיגות קטנות ומתוקות. אז מאחל לכולם יום מאושר. ולך...
רק ימי הולדת שכאלו. מגיע לך, אושר ואהבה

ורד 3

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif בוקר טובבב ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

אני אחרי סופ"ש...כזה כייפי ........כן ירבו ...... שימו לב איזה שמיים כחולים......בחוץ......מדהים ! שבוע נפלא לכולן/ן

גברתי המנהלת ../images/Emo13.gif

עייני בחוזה העסקתך שוב, 1. 06:30 פתיחת שרשור "בוקר טוב" 2. מעקב אחרי הודעות. 3. תגובה בכל שעה עגולה. 4. מחיקונת קטנה פה ושם... 5. בצהריי היום פתיחת פוסט "סתמי" סתם בשביל הסבבי. 6. שיר קטן פה ושם לא יזיק... כיוון שהינך עדיין בתקופת נסיון ההנהלה מתחשבת. אך, שזו תיהיה הפעם האחרונה ! משכורת 13 נמצאת כרגע בספק רב. ותשכחי מתלושי החג ! נו נו נו !

d a n i e l s 5

New member
הבאת לי אותה בחיוך :))))

י'אופטימי שכמותך...... אז זה הזמן לספר ולגלות לכולם על החוזה ביננו...יאללה בוא נוציא אותו לאור :)))) 1. 6:30 בבבוקר...לא דיברנו על זה שאתה הוא זה שקם בבוקר לשלוח את הילדים לבי"ס ופותח הודעה ? ( אני מאמצת את המשפט שהביא קצין וג'נטלמן היום) 2. שעה עגולה......זה כבר גדול עלי..הולכת ללמוד איך מסתובב לו העולם . 3. מעקב אחרי הודעות ....נו....ה"דור השלישי" אצלך....איך בדיוק אתה מצפה שאני יעשה מעקב מהקפה בשכונה ? 4. מחיקונת....YYYYY זה כבר היה לי היום :)))) 5 + 6 . דפנטלי ראוי למחשבה. משכורת 13.....כאילו דא , עליך מוטלת החובה להגשים לי ת'פנטזיה :))))))))))) 7. בא'משלך....מה אתה רוצה ממני ??????? 8. שיהיה הכי שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםם.

גברתי ../images/Emo8.gif

אין ההנהלה רואה בחיוכים דרך לגיטימית לקידום...(עלאק)
מכתבך הועבר לתת הועדה העוסקת בעניינך. תשובה תגיע בהקדם... (5-6 שנים) בברכה, יו"ר דרקטוריון האופטימיים. יאללה... עפתי לי. ביי

../images/Emo39.gifבוקר של סוף שבוע..עדיין../images/Emo42.gif

מצ'ו: שיהיה לך שבוע רגוע ומקווה שנישמע את תחילת ההומור שלך...כי אני שומעת משו אחר... שבוע טוב לכולם.

למעלה