בוקר של יומלא בריאות והנאה

../images/Emo42.gifבוקר של יומלא בריאות והנאה../images/Emo42.gif

תהיה מודאג מהאופי שלך יותר מהמוניטין שלך, כיוון שהאופי שלך זה מה שאתה באמת, בעוד המוניטין שלך זה רק מה שאחרים חושבים שאתה.
- ג'ון וודן
אז לא ממש ישנתי הלילה כי יש לי אתכם שוב, וכל כך התגעגעתי שרציתי להשלים שעות, להתעדכן, להיות נו.. להתחבר אליכם שוב... די קשה עם המחשב הקטן והנפלא הזה אבל תודה לאל גם על זה, הרבה יותר טוב מכלום, מסתם להתגעגע.. ככה לפחות מתגעגעת בכתב ועוד מקבלת תגובות, אז בכלל נחמד לי. אנימקווה ללכת הבית היום משום שלדעתי אין עוד סיבה להחזיק בי פה, ואם זה יקרה באמת, אז בסביבות ארבע אהיה בבית. מה גם ששניתי שלי בדרך הנה, ממש עכשיו עושה את דרכה לשדה התעופה
... עוד געגועים שנשברים היום
כיף לי לאללה...
אני מודה לאלוהים שלי על נוכחותו בחיי, נוכחות שמורגשת בכל צעד ובכל נשימה. אני מודה לאלוהים שלי על בריאות ושפע טוב בחיי, על רופאים וצוות רפואי שמטפלים בי ככל יכולתם והבנתם, ברוך ועדנה, באנושיות מדהימה, ממש תודה לאלוהים שלי על כך. תודה על אמא מדהימה שלרגע לא עוזבת או מרפה, מחזקת מלטפת, מחבקת ואוהבת. תודה לאלוהים על בת מקסימה שבאה לבקר אותי היום, בת שמפרגנת ואוהבת, ובאה להתחבק ולנשום אהבה. תודה לאלוהים שלי על חברים ותיקים שאני פוגשת בדרך ולו רק בכדי שאראה כמה התקדמתי בחיי למרות וחרף הכל. תודה לאלוהים שלי על כל השיעורים והאתגרים ועל היכולות לעמוד בהם ולגדול, ללצמוח. תודה על כל מה שהיה, כל מה שיש, וכל מה שעוד נכון לבוא כי ברור לי שלעולם לא אהיה לבד, אלוהים שלי איתי בדמות כל האוהבים. תודה בעיקר על החיים עצמם, כי שום דבר לא מובן מאליו!
לעצמי ולכולנו, יום של הנאה, הרבה בריאות ואהבת חינם.

Simply Miri

New member
בוקר נפלא, נעים ומלא בבריאות נוזלית!!!

גם אם אין כזה דבר- תדרשי מהרופאים, ויאללה- הבייתה שלך!!! שבוע שלם בביה"ח? תגידי- למה את עושה בעיות גילגולה? זה ממש לא בסדר- מה כבר ביקשו ממך?! לאכול ולשתות! יש מליוני אנשים באפריקה שהיו "מתים" לשמוע מישהו אומר להם שזה מה שהם חייבים לעשות- ואת?... אז קדימה גיברת מינהלת! בלי תירוצים הפעם- להקשיב ולבצע הוראות ווקשע!!! אבל חוצמזה באמת שאין לי טענות כלפייך- אוהבת כ"כ לקרוא אותך, את שפע התודות שלך, את האמת שלך, האמונה החזקה בבריאה והחיוךהמקסים שלך שלא נעלם לעולם. תודה על מי שהנך ועל הכח שאת משרה על כולנו.
ע נ ק ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ועוד אחד
לאמא ועוד שני ל...
שני הפיה היפה :)

שו בריאות נוזלית?!../images/Emo12.gif

על זה עוד לא שמעתי חביבתי, ושמעתי על הרבה מאד דברים בשנתיים האחרונות... מה עכשיו? ממש ברגע זה מתבצע ביקור רופאים אצל השכנה שלי לחדר. אחריה יש עוד שכנה ואח"כ אני. שוב, מקווה שאני הולכת הביתה היום, גם אם לא רוצים, אני אבקש יפה ללכת ונראה מה יהיה. מחזיקה לעצמי אצבעות
תודה מירי'לה
על הכל, בעיקר על היותך. יפה לך פזור

Simply Miri

New member
ואענה בשאלה- שו "יפה לך פזור"?

ולשאלתך= בריאות נוזלית היא המצאת ה...מירי!!! אמרת שהתייבשת? אמרת! אז רציתי לשלוח משהו רטוב ובריא וזה מה שיצא לי.
נו...אל תהיי כזו פולניה!

חחח ואני כבר חשבתי שיש משו חדש

שאני צריכה לדעת עליו, נו... זה לא פולניה אמיתית? מיאאאאאו

nataly36

New member
"בריאות נוזלית" - נשמע טוב!

טוב, אז לא הקארביים.... אבל "נופש ממושך באילת!" -
יש אנשים שמשלמים הרבה כסף בשביל נופש (אולי לא בדיוק כזה...) באילת!!!
וואלאק, מוכשרת את..... ככה להתייבש באמצע החורף... אני אגלה לך סוד - אבל ממש ממש סודי - "חוק היובש" - עבר חלף מן העולם!!! לכן מותר, כן , מותר לשתות!!!!
אבל מעבר לבדיחות , את מפחידה יקרה. תשמרי על עצמך. !!! שמחה לשמוע שמצבך משתפר. מחכים לך מלאת מרץ וכוח! (וגם נוזלים!!!)

למעלה