../images/Emo42.gifבוקר של יומלא בריאות והנאה../images/Emo42.gif
תהיה מודאג מהאופי שלך יותר מהמוניטין שלך, כיוון שהאופי שלך זה מה שאתה באמת, בעוד המוניטין שלך זה רק מה שאחרים חושבים שאתה.
- ג'ון וודן
אז לא ממש ישנתי הלילה כי יש לי אתכם שוב, וכל כך התגעגעתי שרציתי להשלים שעות, להתעדכן, להיות נו.. להתחבר אליכם שוב... די קשה עם המחשב הקטן והנפלא הזה אבל תודה לאל גם על זה, הרבה יותר טוב מכלום, מסתם להתגעגע.. ככה לפחות מתגעגעת בכתב ועוד מקבלת תגובות, אז בכלל נחמד לי. אנימקווה ללכת הבית היום משום שלדעתי אין עוד סיבה להחזיק בי פה, ואם זה יקרה באמת, אז בסביבות ארבע אהיה בבית. מה גם ששניתי שלי בדרך הנה, ממש עכשיו עושה את דרכה לשדה התעופה
... עוד געגועים שנשברים היום
כיף לי לאללה...
אני מודה לאלוהים שלי על נוכחותו בחיי, נוכחות שמורגשת בכל צעד ובכל נשימה. אני מודה לאלוהים שלי על בריאות ושפע טוב בחיי, על רופאים וצוות רפואי שמטפלים בי ככל יכולתם והבנתם, ברוך ועדנה, באנושיות מדהימה, ממש תודה לאלוהים שלי על כך. תודה על אמא מדהימה שלרגע לא עוזבת או מרפה, מחזקת מלטפת, מחבקת ואוהבת. תודה לאלוהים על בת מקסימה שבאה לבקר אותי היום, בת שמפרגנת ואוהבת, ובאה להתחבק ולנשום אהבה. תודה לאלוהים שלי על חברים ותיקים שאני פוגשת בדרך ולו רק בכדי שאראה כמה התקדמתי בחיי למרות וחרף הכל. תודה לאלוהים שלי על כל השיעורים והאתגרים ועל היכולות לעמוד בהם ולגדול, ללצמוח. תודה על כל מה שהיה, כל מה שיש, וכל מה שעוד נכון לבוא כי ברור לי שלעולם לא אהיה לבד, אלוהים שלי איתי בדמות כל האוהבים. תודה בעיקר על החיים עצמם, כי שום דבר לא מובן מאליו!
לעצמי ולכולנו, יום של הנאה, הרבה בריאות ואהבת חינם.