בוקר טוב

../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo69.gif../images/Emo42.gif

עוד לא ממש פתחתי עיניים עוד לא ממש בשיא העירנות אבל יש תכלת בשמיים ושמש, וקצת עננות ועבר עלינו לילה בשניים וזו כבר סיבה לשאננות כי בסוף היום ניפגש במיטה ותהיה לנו עוד הזדמנות... נפתח לנו יום חדש של הזדמנויות חדשות של חיוכים חדשים של אהבות חדשות (ומתחדשות) יום של אושר לכלום דינה.מית עוררת

דיאבלו

New member
בוקר טוב נשמה

שיהיה לך ולכולנו בוקר של אושר מלא חיוכים וצחוקים ושהשמש תחייך אלינו כמו בטלאטאביז חחחח

sundue

New member
שקיעה....הרומטיקה המושלמת..

רק להביט על הים להקשיב לגלים ביחד ,ולהביט על השקיעה.. אחלה הרגשה...אחלה אהבה... יום נעים וחמים לכולם.....

על נשמות שבי - אתה פורט....

אתמול כשיצאתי מהעבודה השיר הזה התנגן ברדיו "אני שקעים לכל קמריך, כוכב זוהר בלילותיך אני ציפור אומרת שירה ובלעדיך אין בי מה..." לא זוכרת מי כתב/ה ופרח לי השם של זו ששרה... (בימים הרזים שלה בלהקת הנח"ל) (עכשיו זה ישגע אותי כל היום שאני לא נזכרת בשם שלה...) אבל זה מה שנזכרתי עכשיו נשמה, בוקר פרחוני ונהדר... דינה. מזמזמת לעצמה... ו - טלטאביז??? נו, באמת...

אוריאל11

New member
נגנת לי שיר על הגיטרה וקולך רעד...

בימקום השיר ששמעת... לקחת את ידי בידך ואמרת לי בואי נרד אל הים. לקחת את ידי בידך ואמרה לי דברים שרואים משם-לא רואים מכאן. נגנתה לי שיר על הגיטרה וקולך רעד רוח בי קמה רוח שרה והזמן כאלו עמד ואני עוד זוכרת כל טעם וריח את חלקת השדה לאור הירח, קול התן מן הואדי וכבד הפרי בבוסתן, דברים שרואים משם לא רואים מכאן. הייתי לבדי ודרכי אבדה לי ובאת, באת לי בזמן הייתי לבדי ודרכי אבדה לי דברים שרואים משם לא רואים מכאן נתת לי יד, הראית לי דרך להרבה דברים הבאתה חיוך יפה כמו פרח ןכח להאמין. ואני עוד זוכרת את השיר ששרת, את החלק הטוב מכל מה שאמרת. הי מלאך ושטן, התשוב לעצור את הזמן. דברים שרואים משם לא רואים מכאן. מילים:יעקב רוטבליט לחן:מתי כספי

דיאבלו

New member
אם אני לא טועה

זו ירדנה ארזי ואם לא, אז לא זוכר.... מה שבטוח שכתב אותו יעקוב רוטבליט די. ברגע של גאוות יחידה. (הרי אני בוגר נח´ל גדוד 50)

אתה טועה...

זו היתה דפנה ארמוני! ואתה נח"לאי???? איזה קטע אני "בת משק" - זה הולך מצויין ביחד. לא? חחחההחחחההחחחההה דינה.ברגע יחיד של גאווה

דיאבלו

New member
ואאלה בת משק???

אולי נישב פעם על חוף הים, בלילה מסביב למדורה ונעלה חוויות?? מה אומרת??

לא ישבנו כבר פעם?

על חוף הים בלילה סביב למדורה
ומה יצא לנו מזה? פחחחחחחחח שננסה שוב? מה אתה אומר? דינה.מית עניינת

דיאבלו

New member
זה כי.....

היו שם כל המי ומי פחחחחחחחחחחח אבל אם ננסה שוב "לבד" אולי יהיה שווה משהו אההה??? די.מתעניין

זו היתה הבעיה????

כל המי? ומי? ואתה עוד מי תעניין???? ועוד שואל אותי כאן מול כולם אם אולי יהיה שווה משהו... ככה לימדתי אותך? אחרי כל מה שהשקעתי בך? ואתה עוד לא מתבייש? זה יפה, זה?? דינה.מית אכזבת ידעתי שתרד לי פחחחח עוד קצת ממממממ.... ועכשיו ננסה מחדש? טוב? שלוש, ארבע ו...

קלטתי את השיטתיות......../images/Emo8.gif

בלילה של שניים- המוזות שותקות בלילה איתנו- התשוקות רדומות יום קסום לך, יפתי

daniella28

New member
הבטיחו לי יום שמש!!../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

מה זה מזג האויר הזה? מאיפה באו העננים האלו? מה קורה כאן? ואני בכלל תכננתי ללכת לים, לאסוף צדפים..... עכשיו יש רק מלא אפור בחוץ והים גועש אוף! מה שלןם כולם?? דניאל

מי הבטיח לך? ../images/Emo8.gif

זה שהבטיח לנו :" איש תחת גפנו ישב..."? או שמא איזה מטאורולוג? שמעת שכדאי להמליץ לילד ללכת ללמוד מטאורולוגיה כי זה המקצוע היחידי שבו לא יפטרו אותך גם אם תטעה ב-90% מהמקרים?

למעלה