בוקר טוב לכולם חם חם בתל אביב
מ מכבס תולה New member 19/7/04 #1 ../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif חם חם בתל אביב
י יופי של שמנה New member 19/7/04 #6 ../images/Emo42.gifבוקר טוב!!! יום מקסים לכם!!!! ותזכרו לשתות הרבה מים!!
ד ד י ק ל ה היחידה New member 19/7/04 #3 בוקר מצויין! הקדמת אותי בשניה.. ולמה אני ערה? הבאתי גור כלבים חדש אתמול והוא לא שותק כל הלילהההההההההההההההההה
בוקר מצויין! הקדמת אותי בשניה.. ולמה אני ערה? הבאתי גור כלבים חדש אתמול והוא לא שותק כל הלילהההההההההההההההההה
ד ד י ק ל ה היחידה New member 19/7/04 #24 יוס החליט לקרוא לו חץ.. לכי תתוכחי עם ילד בן 8.. אני רוצה שלוליק או שמוליק
י יופי של שמנה New member 19/7/04 #8 אני לא יודעת אבל אם תתפסי אותו תשלחי אותו אלי....!!!! ותנסי שהוא יבוא יחד עם זה שהמציא את השעון המעורר... אוףףף מה שאני אעשה לו!!!!!!! יום טוף!!
אני לא יודעת אבל אם תתפסי אותו תשלחי אותו אלי....!!!! ותנסי שהוא יבוא יחד עם זה שהמציא את השעון המעורר... אוףףף מה שאני אעשה לו!!!!!!! יום טוף!!
פ פילפילונת1 New member 19/7/04 #11 ../images/Emo124.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif
R Roxan1 New member 19/7/04 #13 Good Morning Every One../images/Emo42.gif בוקר טוב לכוווולם....אני עייפה אבל אין מה לעשות, צריך לקום לעבודה... אז שיהיה אחלה של יום לכל חסרי וחברות הפורום
Good Morning Every One../images/Emo42.gif בוקר טוב לכוווולם....אני עייפה אבל אין מה לעשות, צריך לקום לעבודה... אז שיהיה אחלה של יום לכל חסרי וחברות הפורום
כ כתומישמיש New member 19/7/04 #16 בוקר-צהריים טובים לכולם../images/Emo175.gif אלוהים אני צריכה חופשה (ובבקשה אל תשבור לי איבר כמו שת'רגיל לסדר לי מנוחה)
בוקר-צהריים טובים לכולם../images/Emo175.gif אלוהים אני צריכה חופשה (ובבקשה אל תשבור לי איבר כמו שת'רגיל לסדר לי מנוחה)